۱۲۲۱۵۴
۱۹۲۶
۱۹۲۶

انواع سوختگی در کودکان، مراقب های مهم

سوختگی ناشی از آتش، بخار، مایعات یا آب جوش یا تماس با اشیای داغ را سوختگی حرارتی می گویند.

سوختگی ناشی از آتش، بخار، مایعات یا آب جوش یا تماس با اشیای داغ را سوختگی حرارتی می گویند و بر اساس میزان لایه های پوست که تحت تاثیر سوختگی واقع شده آن ها را درجه بندی می کنند.

انواع سوختگی و علایم آن
سوختگی ممکن است تاول زده و ایجاد عفونت کند، بنابراین ارزیابی اولیه از یک سوختگی و سپس درمان مناسب آن از اهمیت بالایی برخوردار است. البته بهترین حالت همیشه پیشگیری از وقوع سانحه است. در جدول زیر انواع سوختگی و علایم ظاهری آن ها توضیح داده شده است.
انواع سوختگی در کودکان، مراقب های مهم

درمان سوختگی
اگر کودک دچار سوختگی خفیف شود باید لباس های محل سوخته شده را در آورید تا پوست خشک شود. اگر دستش سوخته، کاسه بزرگی را پر از آب سرد کرده و دست کودک را به مدت 20 دقیقه در آن فرو کنید. اگر صورتش سوخته باشد یک کمپرس سرد و خیس روی محل سوختگی بگذارید.

نکته:
سوختگی های دست و صورت همیشه نیاز به معاینه پزشک دارد.

به کودک مایعات فراوان بدهید و اگر درد دارد به او استامینوفن یا ایبوپروفن بدهید. اگر تاول دیدید روی آن پماد آنتی بیوتیک بمالید و به صورت خیلی شل باند پیچی اش کنید. هرگز تاول ها را نترکانید، زیرا این کار نه تنها زمینه چرک کردن و عفونی شدن زخم ها را فراهم می کند، بلکه در فرآیند بهبود جراحت هم خلل ایجاد می کند.

دکتر را خبر کنید:
به جز سوختگی های خفیف و جزیی در مورد تمام سوختگی ها به پزشک زنگ زده و از او وقت معاینه بگیرید. اگر سوختگی کودک به نظر از نوع درجه سوم می آمد او را بلافاصله به اورژانس بیمارستان برسانید.

هرگز به درمان های خانگی که می گویند روی محل سوختگی روغن یا کره بمالید عمل نکنید، زیرا این مواد گرما را روی پوست نگه داشته و مانند عایق عمل می کنند و باعث می شوند سوختگی بدتر هم بشود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.