۱۳۹۹۳۴
۱۵۰۸
۱۵۰۸

علائم آلرژی فصلی در کودکان، تشخیص از سرماخوردگی

اگر کودک‌تان از آلرژی یا سرماخوردگی به خوبی درمان نشود احتمال گرفتن آسم در او بیشتر می‌شود.

آلرژی‌های فصلی و سرماخوردگی‌های رایج گاهی آن‌قدر می‌توانند شبیه به‌هم باشند که نتوان به‌راحتی آن‌ها را از هم تشخیص داد. اما اگر دقیق‌تر شوید، می‌توانید سرنخ‌هایی پیدا کنید و از طریق آن‌ها متوجه شوید که مشکل سرماخوردگی است یا آلرژی.

این سؤالات را از خود بپرسید تا تعیین کنید که آیا کودک‌تان به آلرژی مبتلاست یا خیر
آیا فصل تغییر کرده است؟
اگر این‌چنین است؛ ممکن است مشکل کودک‌تان آلرژی فصلی باشد.
آلرژی‌های فصلی هر سال در زمان مشخصی، برای مثل زمانی‌که برگ‌ها به زمین می‌ریزند یا زمانی‌که گیاهان گل می‌دهند، ایجاد می‌شود. نشانه‌های آلرژی نیز اغلب شامل عطسه، گرفتگی بینی و آبریزش بینی هستند. از سوی دیگر سرماخوردگی توسط ویروس‌ها ایجاد می‌شود و می‌تواند در هر زمان از سال اتفاق بی‌افتد، اما بیشتر در ماه‌های زمستان رایج است.

آیا علائم به‌طور ناگهانی ظاهر شده‌اند؟
اگر این چنین است، مشکل ممکن است آلرژی باشد. در آلرژی‌های فصلی علائم به‌طور ناگهانی ظاهر می‌شوند و مدتی طولانی به طول می‌انجامند. علائم سرماخوردگی (بهبود سرفه کردن کودکان) معمولاً به‌تدریج پدید می‌آیند و ظرف ۷ تا ۱۰ روز از بین می‌روند، در صورتی‌که آلرژی تا زمانی‌که فرد در معرض آلرژی باشد طول می‌کشد که می‌تواند از چند هفته تا چند ماه باشد.
آیا چشمان کودک‌تان خارش و ریزش اشک دارند؟
اگر این‌طور است به احتمال زیاد مشکل آلرژی است. (جلوگیری از انتشار میکروب‌ها)

آیا علائمی چون تب یا ترشحات سبز/زرد بینی وجود ندارند؟
اگر این‌چنین است مشکل به احتمال زیاد آلرژی است. آلرژی هیچ‌گاه با تب همراه نیست. در آلرژی ترشحات بینی نیز رقیق و شفاف هستند، در صورتی‌که در سرماخوردگی ترشحات بینی اغلب غلیظ و به رنگ زرد مایل به سبز هستند.
اگر مشکوک به آلرژی فصلی در کودک‌تان هستید، تنها چیزی که به‌طور قطعی آلرژی او را تعیین می‌کند، آزمایش است که از طریق پوست یا خون انجام می‌گیرد.
اگر کودک‌تان از آلرژی یا سرماخوردگی به خوبی درمان نشود احتمال گرفتن آسم در او بیشتر می‌شود. بنابراین خانه‌تان را به‌طوری پاکیزه نگه دارید که میکروب‌ها همه جا پخش نشود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.