۱۸۷۹۷۷
۹۳۱
۹۳۱

رفتار نامناسب کودکان، وقتی به خرید می روید

من هفته‌ای یکی دو بار باید به‌خرید بروم و مجبورم کودکم را نیز همراه خود ببرم. او از خرید رفتن متنفر است.

من هفته‌ای یکی دو بار باید به‌خرید بروم و مجبورم کودکم را نیز همراه خود ببرم. او از خرید رفتن متنفر است، بنابراین معمولاً به‌خریدن شکلات اصرار می‌کند و سپس در فروشگاه شروع ‌به بهانه‌گیری ، گریه کردن و کج‌خلقی می‌کند.

درباره آن بیندیشید
اغلب این خرید نیست که کودکان به‌آن اعتراض دارند، بلکه شیوه استرس‌زا و سریعی است که والدین موقع انجام خرید مایحتاج خود، به‌کار می‌گیرند. علاوه‌بر آن‌، بسیاری از رویدادهای بزرگسالان برای کودکان فاقد جذابیت بوده و زمان طولانی گشت‌های خرید معمولاً از قدرت تحمل کودک خارج است.

چه‌کارهایی باید انجام دهید
- سفرهای خرید را نه ماموریت، بلکه یک رویداد بدانید. این زمانی عالی برای دستیابی به‌دو چیز در آنِ واحد است: انجام خرید و گذارندن زمانی با کیفیت با کودکتان . اگر والدینی پرمشغله و چند مشغله هستید، متوجه خواهید شد که این ذهنیت به‌داشتن نگرانی صبورانه‌تر و خوشایندتر که به‌آسانی به کودک‌تان سرایت خواهد کرد،کمک می‌کند.
- زمان بیشتری را برای خرید برنامه‌ریزی کنید. زمانی که عجله ندارید، شما وکودک‌تان آرامش بیشتری داشته و زمان خوشایندتری را سپری خواهید کرد. اگر لازم است عجله کنید، از قبل فهرستی تهیه کرده و به‌آن پایبند باشید. پرسه‌زنی در فروشگاه ، برای خرید تصادفی، زمان خرید را طولانی‌تر می‌سازد.
- کودک خود را مشارکت دهید. بیشتر کودکان عاشق آن هستند که در فروشگاه کمک کننده باشند.آن‌ها می‌توانند اقلام را تا چرخ دستی حمل کرده، محصولات را انتخاب نموده و اجناس مورد نیاز را در قفسه‌ها پیدا کنند.کودکانی‌که قادر به‌ خواندن هستند می‌توانند از داشتن فهرست مختصری از اقلام برای پیدا کردن، لذت ببرند.
- ازکودکتان نظربخواهید. دومحصول مشابه را برداشته و از کودکتان در مورد اینکه کدام‌ یک را بخرید, نظر بخواهید. نظر دادن درباره چیزی‌که در چرخ دستی قرار خواهید داد، برای کودکان بسیار هیجان‌انگیز و توان‌بخش است.
- علایق کودک‌تان را بپذیرید : (( به‌به . اون کلوچه‌ها خوشمزه به‌نظر می‌رسن )). این جمله را با یک اظهارنظر مبنی بر دلایل نخریدن کلوچه دنبال کنید، بدون اینکه ملایمت‌کننده به‌نظر برسید، برای مثال : (( اما ما امروز قصد خرید کلوچه نداریم)).
- یک فهرست آرزویی مکتوب و با تخیلی ایجاد کنید. هر وقت‌که کودکتان می‌گوید:"من اینو میخوام"به او بگویید که شما به‌خاطر خواهید سپرد که او این را دوست دارد. شما حتی می‌توانید آن را فوراً روی کاغذ یادداشت کرده و آن را فهرست آرزویی او بنامید.
- از درخواست‌های بی‌وقفه او جلوگیری کنید. قبل از ورود به‌ فروشگاه، کودک خود را از اینکه آن روز چه‌چیزی خریده و چه چیزی نخواهید خرید مطلع کنید. اگر بتوانید به‌او اجازه دهید هر دفعه که به‌خرید می‌روید یک خوراکی برای خریدن انتخاب کند، او خواهید فهمید که نباید فهرست بی‌پایانی از چیزها را درخواست کند. همچنین تصمیم گرفتن درباره یک فقره خرید خودش، برای رفتن به خرید برای او هدف خواهم کرد.
- قوانین ثابتی داشته باشید. اگر مکرر به‌خرید می‌روید، نوشتن پنج یا شش قانون خرید روی کارت یادداشت و قرار دادن آن در اتومبیل کمک‌ کننده خواهد بود. هر بار قبل از رفتن به خرید، قوانین را با کودکان خود مرور کنید.

چه کارهایی نبایدانجام دهید
- یک کودک گرسنه را به‌ خرید خواروبار نبرید. شما ممکن‌است عمداً این مساله را برنامه‌ریزی نکرده باشید، اما اتفاق می‌ا‌فتد. اگر یکی دو ساعت از آخرین تغذیه کودکتان گذشته است، اولین قلم در لیست شما باید خوراکی باشد که کودک بتواند حین خرید شما آن را بخورد.
یک بسته بیسکویت ترد، یک بسته چوب شور و یا یک خوراکی مناسب در کاستن احساس گرسنگی معجزه می‌کند. (فقط یادتان باشد موقع تسویه پول آن را پرداخت کنید.)
- یک کودک خسته را به‌ خرید نبرید. از برنامه‌ریزی خرید نزدیک ساعات خواب کودک دوری کنید. کودکان خسته، کاملاً بهانه‌گیر بی‌تحمل هستند.
- در ساعات شلوغی مغازه خرید نکنید. در صورت امکان، زمان خرید خود را طوری برنامه‌ریزی کنید که از شلوغی جمعیت پرهیز کنید. حضور افراد زیاد در مغازه، به‌معنی صف‌های طولانی‌تر و دشواری بیشتر خواهد بود. همچنین یک مغازه بی سروصدا و کم جمعیت، به‌شما کمک می‌کند که استرس کمتری احساس کنید . یک صندوق‌دار و یا مدیر مغازه می‌تواند به شما زمانهای مناسب خرید را پیشنهاد کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.