۱۹۴۴۱۲
۱۰۹۸
۱۰۹۸

ویژگی های کودکان خلاق، چهار نفرشان را بشناسید

یکی از مهمترین ویژگی هایی که شخصیت کودکان را شکل می ده خلاقیت هستش. همه ما میدانیم که خلاقیت جزئی از کودکانه.

یکی از مهمترین ویژگی هایی که شخصیت کودکان را شکل می ده خلاقیت هستش. همه ما میدانیم که خلاقیت جزئی از کودکانه. پدر و مادر ها باید با توجه به استعداد بچه ها براشون فرصت شگفت انگیزی برای به اشترگ گذاشتن خلاقیت هاشون با دنیا ایجاد کنند.
اینبار میخواهیم چندتا بچه شگفت انگیز که خلاقیت هاشون رو با کمک بابا مامان شکوفا کردند بهتون معرفی کنیم. اگرچه این بچه ها کاملا با هم فرق دارند، اما ویژگی های مشترکی هستند به شکوفایی خلاقیت این بچه ها مرتبط اند:
- این بچه ها در زمینه های مختلف خلاقیت دارند و تمرکزشون روی فعالیت خاصی هستش. این کودکان منافع و احساسات متنوعی دارند و در مدام در حال رشد دادن اونها هستند.
- سن برای این بچه ها مهم نیست. کسانی که سلایق مشترکی دارند می تونند در زمینه خلاقیتشون با هم صحبت کنند.
- اونها بچه هستند. حتی اگه کلاس های استعدادهای درخشان برن و در شرکت های بزرگ از خلاقیتشون استفاده باز هم بچه هستند. دوست دارند بازی کنند، دوچرخه سوار بشن و از هدیه گرفتن شاد میشند.

ایزابلا رز تیلور ۱۴ ساله با خلاقیت در زمینه طراحی لباس و مد
این نوجوان ۱۴ ساله با کودکان خلاق هم سن و سال خودش مدام در ارتباطه. این نوجوان طراح برند Nordstrom هستش و لباس هاش به صورت آنلاین به فروش میره. او با ۱۴ سال سن به کالج میره.
ازش پرسیدیم که یه روز معمولیش چطوره و جواب داد: من هر روز برنامه مشخصی دارم و همه چیز رو مینویسم تا یادم نره انجامش بدم. مدرسه میرم، با خلاقیت لباس طراحی میکنم و با دوستاو وقت میگذرونم.
بیشتر هم سن و سال های من بعد از مدرسه کلاس میرن و وقتشون خیلی پره، اما من بعد از مدرسه زمان کافی برای نقاشی و طراحی لباس دارم. با اینکه هم کلاسی هام سنشون از من بیشتره اما ترجیح میدم با کسانی که خلاقیت دارند و با استعداد هستند و زمانشون رو صرف کاری که عاشقش هستند می کنند، در ارتباط باشم.
سوال بعدی پیشنهاد برای خلاقیت در بچه ها بود و در جوابش گفت: تا می تونید به بچه ها کمک کنید تا یاد بگیرند. و اگر سوال یا مشکلی داشتند حتما راهنمایی کنید.

توماس سوارز ۱۶ ساله با خلاقیت در زمینه برنامه نویسی
توماس سوارز با ۹ سال سابقه برنامه نویسی فقط ۱۶ سالشه. خودش در سن ۷ سالگی شروع به یادگیری زبان برنامه نویسی کرد و الان خودش مدیر عامل شرکت CarrotCorp هستش. این کودک با خلاقیت و کمک خانواده این شرکت را تاسیس کرد و در زمینه طراحی برنامه های پرینت سه بعدی فعالیت میکنه.
نرم افزار TEDtalk که حاصل خلاقیت توماس هستش یکی از مشهورترین نرم افزارهای مناسب کودکانه.
توماس یک روز معمولیش رو اینطور تعریف میکنه: من ساعت شش صبح بیدار میشم و به مدرسه میرم. همینطور که دارم صبحانه یا نهار میخورم نظرات کاربرها راجع به نرم افزارهامو میخونم. ساعت سه که از مدرسه برمیگردم روی پروژه ها کار میکنم و بعدش کمی گیتار تمرین میکنم یا میرم با دوستام دوچرخه سواری. در طول روز هم با نرم افزارهای مختل با دوستام در ارتباطم.
خلاقیت داشتن به این معنا نیست که بچه ها نباید زندگی عادی داشته باشند. من بازی های کامپیوتری میکنم، کتاب میخونم، و داستان مینویسم. زندگی تک بعدی لذت بخش نیست.
پدر و مادر من یه جوری فضای خونه رو دور از تنش و استرس میکنند که من و برادرهام می تونیم به راحتی به استعدادمون برسیم.مامان بابای ما اصلا فشاری در زمینه کار بهمون وارد نمیکنند.
پیشنهاد من برای کودکان با استعدادی که خلاقیت دارند اینه که دنبال رویاهاشون برند، از پدر و مادر ها کمک بگیرند و از انتقاد شدن ناراحت نشند. ما تازه پا به این دنیا گذاشتیم پس نباید انتظار داشته باشیم که همه چی رو حفظ باشیم.

لیلا ابو محفوظ ۸ ساله با خلاقیت در زمینه هنر
لیلا دانش آموز دوره راهنمایی هستش و هنر های عکاسی و نقاشی را در سطح بین المللی دنبال میکنه. جایزه PTA را هم برنده شده.
لیلا درباره خلاقیت خودش میگه: من هروقت که میخوام نقاشی بکشم سعی میکنم خیال کنم که چطور چیزای مختلف رو بهم ربط بدم. آفتاب، رنگین کمون، پرنده ها، طبیعت و همه این ها برای من الهام بخش هستند. من اکثر دوستام رو به نقاشی کشیدن تشویق میکنم.
تو یه روز جمعه معمولی من زودتر از پدر و مادرم از خواب بیدار میشم و تخت خودمو مرتب میکنم. بعدش شروع میکنم به خوندن کتاب تا همه بیدار بشن و با هم صبحانه بخوریم. بعدش با هم به گردش و پیاده روی میریم. و وقتی شب به خونه برگشتیم شروع به نقاشی کشیدن می کنم.

کُری نایوز ۱۱ ساله و با خلاقیت در زمینه شیرینی پزی
همه چی از سال ۲۰۰۹ شروع شد که کری از سوار شدن اتوبوس مدرسه خسته شده بود و تصمیم گرفت برای مامانش یه ماشین بخره. اون ۵ سالش بود و شروع به فروختن شکلات داغ به مردم و جمع کردن پول شد. مادرش از این خلاقیت خوشحال میشه و کمکش میکنه تا شیرینی و نوشیدنی های خوشمزه تری بفروشه تا بتونه پول رو برای دانشگاهش پس انداز کنه. امروز کُری و مادرش صاحب یک شرکت موفق تولید شیرینی و دسر اند. کُری برنده مسابقه آشپزی حرفه ای MasterChef Jr. شده و حتی در برنامه الن هم شرکت کرده.
یک روز عادی از زبان کُری نایوز: از خواب بیدار میشم، خدا رو شکر میکنم و کمی اخبار میبینم موقع صبحانه خوردن. بعدش میرم سراغ کارهای روزمره و همیشه موقع خواب به شش تا از رویاهام فکر میکنم. علاوه بر خلاقیت در شیرینی پزی من به ویالون زدن و گلف علاقه دارم. کتاب های مدیریتی و تجاری میخونم و دوست دارم ایده های جدید بگیرم.
پیشنهاد من به بچه های خلاق اینه که هیچ وقت رویاهاشون رو رها نکنند و هر شب به شش رویای دست نیافتنی فکر کنند.
یه مامان بابای خوب به خلاقیت بچه هاشون نمیخندن و سعی می کنند بچه ها رو نترسونند. ترس از شکست مانع رشد خلاقیت در کودکو نوجوانان میشه . کودکانی که از شکست می ترسند احتمال کمتری در خلاق بودن تفکرشون وجود داره. از بزرگترین وظایف والدین شناسایی خلاقیت و استعدادهای کودک هستش. متاسفانه وجود قوانین خشک و دست و پاگیر خونه، تاکید افراطی بر جنسیت، هوش و حافظه کودک از مواردیه که باعث محدود شدن خلاقیت کودک می شه. توصیه می شه، والدین از طریق درگیر شدن در فعالیت های خلاق کودک در رشد خلاقیت فرزند خود سهیم بشن و فرصت های لازم برای سئوال کردن، کنجکاوی و کشف محیط به کودکان فراهم کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.