مسائل زناشویی برای کودکان، توضیح تا کنترل صحیح آن
فراموش نکنیم که منع کردن در هر کاری، باید با ظرافت خاصی انجام شود زیرا منع کردن، همواره باعث حریص شدن می شود.
یکی از الطاف الهی این است که غریزه جنسی در دوران کودکی، مرحله سیادت ( تا هفت سالگی) و قسمتی از مرحله اطاعت ( برخورداری از رشد ذهنی) بیدار نبوده و قبل از رشد ذهن و عقل قدرت باروری ندارد. اگر قدرت باروری و بیداری این غرایز بدون هوشمندی و راهنمایی عقل در انسان بکار می افتاد چه مصائب و ناراحتی هایی به بار می آورد؟
مسائل جنسی در دوران کودکی را توضیح دهید؟
در مرحله اطاعت (رشد ذهنی کودک بعد از هفت سالگی) غریزه جنسی در حالت کمون، پوشیده، مبهم و در خفا قرار دارد. اغلب کودکان در این دوره تمایلی به رفاقت با جنس مخالف ندارند. پسر و دختر بیشتر ترجیح می دهند که با همجنس خود معاشرت داشته باشند. رفاقت با همجنس مخصوصا در پسران گاهی مخاطره آمیز است و باید این معاشرت ها و رفاقت ها زیر نظر و کنترل والدین و معلمان و مربیان باشد.
به گفته ی کارشناسان، در پایان دوره اطاعت کم کم این غریزه از حالت کمون بیرون آمده و به صورتهای مختلفی چهره خود را نشان می دهد. برای این که کودکان ما در ارتباط با این غریزه دچار مشکلی نگردند والدین باید نکات زیر را در نظر داشته باشند.
کنترل فرزندان اعم از پسر و دختر در این مرحله از عمر، یکی از وظایف حتمی والدین است ولی این کنترل باید بطریقی انجام شود که موجبات پرخاشگری، لجاجت، عدم اعتماد به نفس، تضعیف شخصیت را فراهم نکند.
والدین در دوران اطاعت باید مواظب نظافت، تغذیه، لباس، خواب، بازی، اوقات فراغت و دیگر مسائل فرزندان خود باشند. مثلا عدم رعایت نظافت و استحمام به موقع موجبات خارش بدن و تحریک کودک را فراهم میکند. کودکان در مرحله اطاعت حداقل هفته ای دوبار باید استحمام کنند. مدت استحمام باید کوتاه باشد تا فرصتی برای توجه به خویشتن ، کنجکاوی درمورد آلت تناسلی و بالاخره خودارضایی فراهم نگردد.
کنترل فرزندان
در این دوره بچه ها خواهان لباس های تنگ و قالبی و لغزنده هستند. والدین باید مخاطرات اینگونه لباس ها را برای کودکان بازگو کنند و لباس های بسیار نرم و لغزنده نفتی و ابریشمی یا خشن و زبر که هر دو موجبات تحریک کودکان و نوجوانان را فراهم می کنند باید پرهیز شود.از پوشیدن لباس زیر زنانه در حضور کودکان باید اجتناب کرد.
از بازی کردن با جوراب شیشه ای خواهر یا خاله حتی برای خنده و بازیگوشی باید پرهیز شود. باید به فرزندان آموزش داد که نباید به لباس های دیگران دست زد!
از آرایش کردن فرزند پسر جدا باید اجتناب کرد.
همچنین رختخواب باید از تشک پنبه ای و لحاف کتانی و پنبه ای باشد. رختخواب هم مثل لباس نباید زیاد نرم و یا خشن باشد.
از کودکی، فرزندان را باید عادت دهیم که به پهلو بخوابند و دستهای خود را در جای مناسب بگذارند. کودکان باید از به رو خوابیدن و یا بردن دست در میان پاها به هنگام خواب اجتناب کنند.
والدین باید به فرزندان تفهیم کنند که حق ورود به اتاق خواب پدر و مادر را ندارند ولی پدر و مادر برای نظارت بر خوابیدن صحیح کودکان و جلوگیری از سرماخوردگی های آنان حق دارند گاه و بیگاه به اتاق خواب فرزندان وارد شوند و مراقبت های لازم را به عمل آورند.
کودکان و نوجوانان بایستی به هنگام بیداری به اندازه کافی ورزش و بازی کرده باشند تا وقتی که به رختخواب می روند فورا خوابشان ببرد. از ورود اجباری کودکان و نوجوانان به اتاق خواب باید بپرهیزیم و بدانیم نوجوانی که آماده خوابیدن نیست، بیدار ماندنش در رختخواب می تواند عامل مهمی برای خودارضایی در کودکان باشد.
کودکان در مرحله اطاعت ۱۰ تا ۱۱ ساعت احتیاج به خواب دارند و والدین باید ترتیبی بدهند که کودکان در این مرحله از عمر یک خواب ۸ تا ۹ ساعت در شب و یک خواب ۲ ساعت در روز داشته باشند تا بتوانند با آرامش خاطر و اعصابی آسوده رشد و زندگی کنند.
از دوران کودکی، بچه ها نسبت به اتاق خواب والدین کنجکاو و حساس اند. بنابراین والدین بایستی در انجام برخی رفتارها حین رابطه جنسی دقت نمایند. سر و صدای تحریک آمیز هنگام آمیزش، پنهان نکردن لباس زیر فانتزی و جوراب زنانه و کاندوم …
سخن پایانی
فراموش نکنیم که منع کردن در هر کاری، باید با ظرافت خاصی انجام شود زیرا منع کردن ، همواره باعث حریص شدن می شود.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼