پیشگیری از ویروس کرونا، توصیه هایی برای دانش آموزان
رعایت کلیه اصول و پروتکلهای بهداشتی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در زمان برگزاری امتحانات مورد تاکید است.
رئیس سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش اصول و پروتکلهای بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا برای برگزاری حضوری امتحانات را اعلام کرد.
خسرو ساکی به اصول و پروتکلهای بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اشاره و اظهار کرد: رعایت کلیه اصول و پروتکلهای بهداشتی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در زمان برگزاری امتحانات مورد تاکید است.
وی افزود: پروتکلهای بهداشتی برای حفظ سلامت خود و سایر همکلاسیها در هنگام تردد به حوزهها باید رعایت شود و اولیای گرامی نیز به آنها نظارت بیشتری داشته باشند.
رئیس سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش توصیههایی برای دانش آموزان داشت و گفت: از حضور زودهنگام در محل حوزه امتحانی و توقف در حوزه بعد از پایان امتحان خودداری شود. در تمام مدت از ماسک و حتیالمقدور از دستکش استفاده شود و بهتر است ماسک و دستکش ذخیره همراه داشته باشید.
ساکی ادامه داد: از تجمع، دست دادن و صحبت مستقیم با همکلاسیها در محیط حوزه و هنگام تردد در مسیرها خودداری کنید.
وی با تاکید بر اینکه لازم است ملزومات و مایحتاج خود نظیر نوشت افزار ذخیره (خودکار و ...)، آب آشامیدنی، مواد خوراکی و ... را به صورت شخصی تهیه کرده و با خود به جلسه امتحان ببرید گفت: به هیچ عنوان از وسایل اشتراکی استفاده نکنید.
رئیس سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: از دست زدن و نشستن بر روی صندلی امتحانی دیگران خودداری کنید، به عبارتی دانش آموزان تنها و مستقیماً بر روی صندلی که شماره داوطلبی دانش آموز روی آن نصب شده است، مستقر شوند.
علائم کرونا در کودکان
گسترش و انتشار وسیع بیماری covid - ۱۹ در جهان، تبعات و آسیبهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی عمیقی را به دنبال داشته است. کودکان نیز در این همهگیری بیسابقه، متحمل خسارتهای جبران ناپذیری شدهاند.بیماری کرونا در همه گروههای سنی مشاهده شده است، اما خوشبختانه و بر اساس مستندات موجود، این بیماری در کودکان با علائم خفیفتری همراه بوده و مرگ و میر کمتری نسبت به بالغین ایجاد کرده است.
علائم بیماری کرونا در کودکان تقریبا مشابه بالغین است، اما به صورت خفیفتر تظاهر میکند. علائم شایع در کودکان شامل تب، سرفه خشک و خستگی است. در عین حال تعدادی از کودکان علائمی همچون آبریزش بینی و گرفتگی بینی داشته و در درصد کمتری از آنها علائم گوارشی مانند اسهال، استفراغ و درد شکم نیز دیده شده است. در صورت بروز علائم یادشده فوق و وجود سابقه تماس کودک با فرد مبتلا به کرونا، کودک باید حتما توسط پزشک معاینه و احتمال بروز بیماری کرونا در کودک بررسی شود. همچنین در کودکان مشکوک به کرونا لازم است عکس ساده قفسه سینه انجام و در صورت ضرورت سی تی اسکن ریه انجام شود. اکثر کودکان مبتلا یک تا دو هفته پس از ابتلا به بیماری، بهبود مییابند و درصد کمی از آنها نیاز به بستری در بیمارستان پیدا میکنند، در کودکان مبتلا به بیماری زمینهای همچون نقص ایمنی و بدخیمی ممکن است نوع شدید بیماری بروز کند و این دسته از بیماران باید از ابتدا بستری و تحت درمان قرار گیرند.
منبع:
ایسنا
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼