حس حسادت در کودکان، دلیلش چیست؟
یک کارشناس مذهبی گفت: برخی والدین به دلیل عدم رفتار درست با فرزندان باعث ایجاد حسد و کینه در دلهای آنان میشود.
فارس: یک کارشناس مذهبی گفت: برخی والدین به دلیل عدم رفتار درست با فرزندان باعث ایجاد حسد و کینه در دلهای آنان میشود.
حجتالاسلام احمد گرائیلی در جمع زائران بارگاه منور رضوی حضرت ثامنالحجج (ع) گفت: مهمترین وظیفه والدین نسبت به فرزندان تربیت درست آنهاست، همچنین باید به آنان بیاموزند که از رفتار و حرکات خود مراقبت کرده و از محیط خانه و خانواده لذت ببرند.
وی افزود: مادران به دختران خود بیاموزند که در زندگی از عفت و پاکدامنی حضرت زینب (س) الگو بگیرند تا در زندگی خود بتوانند کانونی گرم و صمیمی تشکیل دهند.
وی اظهار داشت: مؤمن وقتی نیت حرام کند خداوند از رزق او کم و او را از مسیر سعادت دور میکند لذا مسلمانان باید برای انجام هر عمل ابتدا نیت خیر داشته و سپس به انجام آن کار بپردازند.
وی ضمن تأکید بر شرکت در مجالس عزاداری اهلبیت علیهمالسلام و ادعیه بیان کرد حضور در این مجالس و ریختن اشک علاوه بر تأثیرات معنوی در فرد باعث بخشودگی گناهان از سوی خداوند متعال میشود.
گرایلی گفت: ذکر مقدس صلوات و دادن خمس از جمله عواملی است که آتش جهنم را بر انسان حرام کرده و به زندگی فرد در دنیا و آخرت برکت میدهد.
خبری دیگر نیز حاکی است، محمدحسین حکیم در نشست «نقد کتابشناسی شیخ بهایی» عنوان داشت: در «کتابشناسی شیخ بهایی» چهار درصد کل میراث مخطوط کشور یعنی ۷ هزار و ۴۲۷ نسخه خطی معرفی شده است.
وی در نشست نقد «کتابشناسی شیخ بهایی» که در بنیاد پژوهشهای اسلامی رضوی برگزار شد، افزود: طبق آخرین آمار تاکنون ۳۴۰ هزار نسخه خطی در کشور شناسایی که ۱۵۰ هزار نسخه در ۶۶۰ جلد فهرستنگاری شده است.
این کارشناس خاطرنشان کرد: از این تعداد، ۷ هزار و ۴۲۷ نسخه در کتاب «کتابشناسی شیخ بهایی» معرفی شده که چهار درصد کل میراث مخطوط کشورمان را تشکیل میدهد که یا از شیخ بهایی است و یا ارتباط مستقیم با او و آثارش دارد.
این فهرستنگار به نفوذ شیخ بهایی در فضای افکار علما و دانشمندان اشاره کرد و گفت: فهرستنگاری آثار این دانشمند در حوزههای جامعهشناسی، مردمشناسی و کتابشناسی مؤثر است.
وی گفت: در «کتابشناسی شیخ بهایی» که در گروه کتابشناسی بنیاد پژوهشهای اسلامی رضوی گردآوری و در بزرگداشت شیخ بهایی سال جاری روانه بازار کتاب شده است ۶۴۰ جلد از فهرستهای کتابخانههای کشور آمده است که در نوع خود کمنظیر بوده و مورد توجه پژوهشگران خواهد بود.
حکیم این کتاب را روشمند و به دور از ناهماهنگی نگارش خواند و گفت: برخی از نسخ شیخ بهایی به دلیل دامنه گسترده فهرستنگاری در این کتاب نیامده و چون پایانی برای نسخه یابی نمیتوان تصور کرد نمیتوان آن را عیب اثر دانست.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼