ورزش برای کودکان، انتظارات اطرافیان
فوتبالیست های نوجوان در سنین پایین در پی انتظارات زیاد مربیان، اعضای خانواده و هم تیمی های خود دچار دلزدگی و خستگی شدید از ورزش می شوند.
خبر فارسی: پژوهشگران هشدار دادند بررسی ها نشان می دهد فوتبالیست ها نوجوان در سنین پایین در پی انتظارات زیاد مربیان، اعضای خانواده و هم تیمی های خود دچار دلزدگی و خستگی شدید از ورزش می شوند.
طبق یافته های پژوهشگران دانشگاه لیدز، بسیاری از بازیکنان نوجوان فوتبال در پی زیاده خواهی و کمال طلبی از سوی والدین و مربیان که پیشرفت آنها را زیر نظر دارند، دچار اضطراب مزمن، خستگی، و دلزدگی از ورزش می شوند.
پژوهشگران در این تحقیقات وضعیت سلامت صد و شصت و هفت دانش آموز سال سوم دبیرستان را مورد بررسی قرار دادند که در آموزشگاهها و مراکز وابسته به باشگاههای مشهور انگلیسی بازی می کردند.
به گفته پژوهشگران، دانش آموزانی که برای رسیدن به اوج فوتبال تحت فشار قرار داشتند، بیشتر در خطر دلزدگی از این ورزش بودند.
دکتر اندرو هیل یکی از مدرسان در دانشکده علوم زیست شناسی در دانشگاه لیدز گفت: « در ورزشکاران جوان این علائم چه از نظر احساسی و چه از نظر جسمی بیشتر دیده می شود. آنها احساس می کنند موفق نخواهند شد و به مرور زمان احساس آنها در خصوص این ورزش تغییر می کند.»
وی در ادامه تصریح کرد: «آنها در ابتدا از این ورزش لذت می برند و از نظر احساسی نیز روی این ورزش سرمایه گذاری می کنند، اما به مرور زمان اشتیاق خود را از دست می دهند و دچار اضطراب شدید می شوند.»
هیل افزود تمرکز بر ایجاد محیط ورزشی سالم برای کودکان به جای ترغیب آنها به بهترین بودن در محیطی کاملا حرفه ای، راهکار اصلی برای ایجاد اشتیاق به ورزش محسوب می شود.
وی گفت: «ورزش می تواند به عنوان وسیلهای برای کسب مهارتهای زندگی، ایجاد احساس اعتماد به نفس و ارتقا روابط با دیگران مورد استفاده قرار گیرد، اما از سوی دیگر ممکن است به بی علاقگی کودک به ورزش، اشتباه در تصمیم گیری و احساس کافی نبودن، منجر شود.»
هیل تاکید کرد ورزش به تنهایی نمی تواند تاثیر مثبتی بر کودک داشته باشد و محیطی که کودک در آن ورزش را دنبال می کند بسیار اهمیت دارد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، از هر ده هزار کودکی که برای بازی حرفه ای روی آنها سرمایه گذاری می شود، کمتر از یک درصد به بازیکنان حرفه ای تبدیل می شوند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼