۲۲۶۴۶۰
۱۶۶۲
۱۶۶۲

آیا بوتاکس برای بارداری خطرناک است؟

همه ی مادران باید از بایدها و نباید های دوران بارداری مطلع باشند. استراحت زیادی داشته باشند.

همه ی مادران باید از بایدها و نباید های دوران بارداری مطلع باشند. استراحت زیادی داشته باشند، سیگار نکشند و نوشیدنی های الکلی مصرف نکنند.اما علاوه بر موارد گفته شده موارد بسیار زیادی است که مادران باردار باید در دوران بارداری رعایت کنند تا بتوانند سلامت خودشان و کوکشان را تضمین کنند.کارهای زیبایی یکی از آن دست کارهایی است که زنان باردار نباید در دوران بارداری آن ها را انجام دهند و اما سوال رایجی که برای بسیاری از خانم ها در دوران بارداری پیش می آید این است که آیا بوتاکس در دوران بارداری ضرر دارد ؟

بوتاکس در دوران بارداری ضرر دارد
بوتاکس نام تجاری سم بوتولینوم A ، یکی از سموم تولید شده توسط باکتری های بوتولیسم است که باعث مسمومیت غذایی می شود. این ترکیب هنگام تزریق در زیر پوست بی خطر است و با تضعیف یا فلج کردن عضلات یا مسدود کردن اعصاب کار می کند ، بنابراین باعث می شود چین و چروک و خطوط کمتر دیده شود.
اثرات آن حدود سه تا چهار ماه باقی می ماند. اما طبق گفته سازمان غذا و دارو ، عوارض جانبی آن می تواند شامل درد در محل تزریق ، سردرد و ناراحتی معده باشد.

آیا داشتن بوتاکس در دوران بارداری بی خطر است؟
نمی توان مطمئن بود که بوتاکس (سم بوتولینوم) در بارداری بی خطر است یا خیر. به همین دلیل پزشکان به زنان باردار توصیه می کند که بوتاکس نداشته باشند ، مگر اینکه به به دلایل پزشکی آن را انجام دهند.
بوتاکس با اتصال به انتهای عصبی عضلات کار می کند و باعث آزاد شدن ماده شیمیایی می شود که عضلات شما را منقبض می کند. این عضلات منقبض شده هستند که باعث ایجاد خطوط و چین و چروک می شوند.
در آزمایشاتی که بر روی حیوانات انجام شد بوتاکس باعث شد نوزادانی که مادرشان تحت بوتاکس بوده با وزن کم به دنیا بیایند، زودتر به دنیا بیایند ، به درستی رشد نکنند یا حتی زنده نمانند. اگرچه نمی توانیم اطمینان حاصل کنیم که در آزمایشان انسانی نیز همین اتفاق خواهد افتاد یا خیر، اما شواهد به اندازه ی لازم کافی نیست که پزشکان بخواهند بوتاکس در بارداری را توصیه کنند.
سایر عوارض جانبی بوتاکس بسیار نادر است اما می تواند جدی باشد مانند ضعف عضلات در سایر مناطق بدن و مشکلات تنفس و بلع.

آیا بوتاکس قبل از بارداری ایمن است؟
بوتاکس در دوران بارداری ضرر دارد
با این حال ، اگر قبل از بارداری تزریق بوتاکس داشتید ، یا شاید قبل از این که متوجه شوید در سه ماهه اول بارداری هستید بوتاکس را انجام دهید ، خطر آسیب رسیدن به کودک شما بسیار کم است. به نظر نمی رسد که یک تزریق حاوی بوتاکس بتواند انقدر در بدن شما گردش کند تا بتواند به کودک شما برساند.حال که بدون عمد اینکار صورت گرفته است توجه داشته باشید که در ادامه ی دوران باقیمانده از بارداری هیچ درمان بوتاکس دیگری انجام ندهید.

آیا بوتاکس در دوران شیردهی ایمن است؟
همچنین اگر شیردهی انجام می دهید و از شیر خودتان کودکتان را تغذیه می کنید باید از انجام بوتاکس نیز خودداری کنید. مانند بسیاری از داروها ، بوتاکس ممکن است به شیر مادر منتقل شود و به کودک شما برسد.
اما خبر خوب این که بسیاری از زنانی که در حین بارداری معمولاً بوتاکس انجام داده اند احساس بی ضرری می کنند و معمولا آسیب خاصی از انجام بوتاکس ندیده اند. اما باز هم توصیه می شود اینکار در دوران بارداری انجام نشود تا با خیال راحت تری دوران بارداری را سپری کنید.

چرا بوتاکس در دوران بارداری به جای درخشش طبیعی؟
خانم های بارداری به خاطر داشته باشند که ترکیبی از هورمون ها و افزایش جریان خون باعث می شود چهره شما در دوران بارداری درخشان تر شود و این نشان می دهند که ممکن است در طی دوران بارداری ، روش های زیبایی ممکن است بدون توجه باشند و نیازی به انجام کارهای زیبایی نباشد.زنان باردار در دوران بارداری خود به خود وزن اضافه می کنند که بسیار طبیعی است ، در مقاطعی از بارداری خانم های باردار ورم می کنند و بسیار از تغییرات دیگر رخ می دهد که خود به خود انجام کارهای زیبایی مانند بوتاکس را بی نیاز می کنند.
سلام من باردار بوده ام اما از بارداری ام اطلاع نداشتم.در هفته سوم بوتاکس انجام دادم.الان خیلی نگران هستم آیا ممکن است به کودک من آسیب وارد کند ؟
همانطور که گفتیم اثرات بوتاکس در دوران بارداری نامشخص است و برای بسیاری از خانم ها بوتاکس در دوران بارداری نتوانسته مشکل جدی ای برای کودکشان ایجاد کند و اکنون که اینکار انجام شده دیگر نمی توان کاری انجام داد.پس نگران نباشید و سعی کنید به این موضوع فکر نکنید و از دوران بارداری لذت ببرید. اما توجه داشته باشید که در دوران باقی مانده ی بارداری به هیچ عنوان دیگر بوتاکس یا هر نوع کار زیبایی با مواد شیمیایی را انجام ندهید.
سم بوتولین یک پروتئین خالص است که برای آرامش موقت عضلات صورت که باعث ایجاد خط و چروک می شود ، استفاده می شود. همچنین می توان از آن برای درمان شرایط پزشکی مانند هایپرهیدروز (تعریق بیش از حد) استفاده می شود. بوتاکس اصلی ترین و شناخته شده ترین برند تجاری و آزمایش شده ترین محصول موجود در بازار است. این نتیجه ی چندین دهه مطالعه است و در پزشکی بسیار مورد استفاده قرار گرفته است.
ذکر این نکته حائز اهمیت است که ممکن است به دلیل سوزن ، مستقیماً بعد از درمان با کبودی و تورم جزئی مواجه شوید. هیچ عارضه جانبی طولانی مدت در مورد تزریق چین و چروک وجود ندارد ، به این معنی که بیماران می توانند فعالیت های معمول خود را از سر بگیرند. فقط موارد احتیاطی وجود دارد که باید از آن استفاده کنید ، مانند جلوگیری از خم شدن بیش از حد طولانی و خوابیدن در موقعیتی متفاوت مانند خوابیدن روی صورت.

بوتاکس چگونه کار می کند
کلاژن طبیعی و الاستین موجود در پوست کاهش می یابد ، زیرا سلول ها توانایی تولید سلول های جوانی خود را از دست می دهند. پوست خشک ، لاغرتر و قادر به اصلاح خود نمی شود. وقتی متولد می شویم ، مقدار زیادی اسید هیالورونیک (HA) در بدن ما وجود دارد ، اما هرچه پیرتر می شویم کاهش می یابد و باعث می شود از پوست کمتر پشتیبانی شود ، بنابراین خطوط و چین و چروکهایی ایجاد می شوند. با بلند کردن و صاف کردن چین و چروک ها با اضافه کردن حجم ظریفی از پرکننده های پوستی می تواند در شکل ظاهری فرد تفاوت ایجاد کنند و ظاهری نرم تر به آنها بدهند.
درمان چین و چروک با پرکننده پوستی معمولاً شامل تزریق HA از طریق یک سوزن کوچک است. ناراحتی حداقل است زیرا انجام این روش درمانی مدت زیادی طول نمی کشد. نتایج زیبایی شناختی درمان های پرکننده پوستی بلافاصله پس از درمان مشاهده می شود. درمان چین و چروک با پرکننده پوستی سریع است و جای زخم باقی نمی ماند.
در واقع ، نتایج تزریق لوازم آرایشی و بهداشتی در بین بیماران متفاوت است. با این حال ، به طور متوسط ، اثرات بوتاکس بین سه تا شش ماه باقی می ماند و بسته به فرمول و جایی که در آن قرار دارد ، اثرات پرکننده های پوستی می تواند شش ماه تا یک سال دوام آورد.

چرا اثرات بوتاکس روی افراد مختلف متفاوت است؟
تغییر در نتایج به دلایل مختلف اتفاق می افتد. سبک زندگی ، قرار گرفتن در معرض آفتاب ،روش های مراقبت از پوست و ژنتیک همگی می توانند در نتیجه و اثربخشی محصولات تزریقی تأثیر بگذارند. بعضی از قسمت های صورت که بسیار مکرر حرکت می کنند - مانند پوست اطراف دهان - نیاز به تزریق بیشتر دارند. عضلات بزرگتر یا قوی تر صورت ممکن است باعث شود که بوتاکس سریعتر از بین برود. مردانی که ماهیچه های قوی تری دارند ، ممکن است نیاز به دوز بالاتری از محصول یا درمان های مکرر داشته باشند.
مهارت انژکتور مهم است. یک انژکتور با استعداد دقیقاً می داند که چگونه محصول را تزریق کند و چه مقدار از آن برای به حداکثر رساندن نتایج استفاده کند.

آیا به طور کلی بوتاکس ایمن است؟
اگرچه سم بوتولینوم تهدید کننده زندگی است ، دوزهای اندک - مانند آنهایی که در کاربرد بوتاکس استفاده می شود - بی خطر تلقی می شوند.
در حقیقت ، فقط 36 مورد از منبع عوارض جانبی مرتبط با مصرف مواد آرایشی بین سالهای 1989 و 2003 به سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) گزارش شده است. سیزده مورد از این موارد ممکن است بیشتر به علت یک بیماری زمینه ای باشد تا خود دارو.
با توجه به این نکته ، برخی محققان حدس می زنند که کاربردهای آرایشی ممکن است خطر کمتری نسبت به تزریق های درمانی بوتاکس داشته باشند ، زیرا دوزها معمولاً بسیار کم هستند.
در سال 2005 ، یک منبع معتبر از مطالعه نشان داد که عوارض جانبی با استفاده از درمان بیشتر گزارش می شود. این ممکن است به بیماری زمینه ای مربوط باشد ، یا ممکن است به این دلیل باشد که دوزهای بالاتر برای درمان این بیماری است.
با این وجود ، خطر کلی حداقل است ، و بوتاکس به طور کلی ایمن تلقی می شود.

عوارض جانبی بوتاکس چیست؟
اگرچه تزریق بوتاکس نسبتاً بی خطر است ، اما عوارض جانبی جزئی نیز ممکن است. این شامل:
درد ، تورم یا کبودی در محل تزریق
سردرد
تب
لرز
برخی از عوارض جانبی به ناحیه تزریق گره خورده است. به عنوان مثال ، در صورت تزریق در ناحیه چشم ، ممکن است موارد زیر را تجربه کنید:
افتادگی پلک ها
ابروهای ناهموار
چشمهای خشک و بی حالت
پاره شدن بیش از حد
تزریق در اطراف دهان ممکن است منجر به یک لبخند "کج" یا افتادگی شود.
بیشتر عوارض جانبی معمولاً موقتی هستند و باید طی چند روز محو شوند.
با این وجود افتادگی پلک و عدم تقارن همه ناشی از اثرات غیر عمدی سموم روی عضلات اطراف نواحی هدف دارویی است و ممکن است این عوارض جانبی چند هفته طول بکشد زیرا سموم از بین می رود.
در موارد نادر ، ممکن است علائمی مانند بوتولیسم ایجاد کنید. اگر موارد زیر را تجربه کردید ، فوراً مراقب پزشکی باشید:
صحبت کردن مشکل دارد
بلعیدن
در تنفس مشکل دارد
مشکلات بینایی
از دست دادن کنترل مثانه
ضعف عمومی

آیا اثرات طولانی مدت وجود دارد؟
از آنجا که اثرات تزریق بوتاکس موقت است ، بیشتر افراد مجبور می شوند به مرور زمان تزریق مکرر داشته باشند. با این حال ، تحقیقات در مورد اثربخشی و ایمنی طولانی مدت محدود است.
آنها در نهایت نتیجه گرفتند که خطر عوارض جانبی با گذشت زمان افزایش نمی یابد. افرادی که تزریق مکرر داشتند نیز در دراز مدت موفقیت درمانی بهتری داشتند.
با این حال ، نتایج یک بررسی نشان می دهد که عوارض جانبی ممکن است بعد از تزریق ۱۰ام یا ۱۱ام ظاهر شود.
به عنوان مثال ، محققان در یک مطالعه شامل یک منبع معتبر شامل 45 شرکت کننده در طی 12 سال بودند. شرکت کنندگان به طور مرتب تزریق بوتاکس را دریافت می کردند. در این مدت ، 20 مورد از عوارض جانبی گزارش شده است. این موارد شامل:
بلعیدن
افتادگی پلک
ضعف گردن
حالت تهوع
استفراغ
تاری دید
ضعف عمومی یا مشخص
مشکل در جویدن
کوفتگی
صحبت کردن مشکل دارد
تپش قلب
برای درک اثرات احتمالی بلند مدت تحقیقات بیشتری لازم است.
اگر در حال درمان بوتاکس هستید ، مهم است که با یک متخصص پزشکی دارای مجوز کار کنید. اگرچه کار با شخصی که مجوز کار ندارد ممکن است ارزان تر باشد ، انجام این کار می تواند خطر عوارض جانبی برای شما را افزایش دهد. به یاد داشته باشید که این سم سه تا شش ماه طول می کشد ، و احتمالاً شما نیاز به بازگشت به چندین درمان دارید.
مانند هر روشی ، عوارض جانبی نیز ممکن ایجاد شود. در مورد آنچه انتظار دارید در طول تزریق و در دوره بهبودی بعدی با پزشک خود صحبت کنید. آنها می توانند به هر سؤالی که ممکن است پاسخ دهند و در مورد مزایا و خطرات فردی شما بحث کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.