۲۴۰۲۴۶

این عبارت «سه کلمه ای» شما را به موفقیت می رساند

این عبارت «سه کلمه ای» شما را به موفقیت می رساند

بعضی آدم‌ها طرفدار این عقیده‌اند که برقراری تعادل بین کار و زندگی برای موفقیت در زندگی حیاتی است. اما آدام گرنت، روان‌شناس سازمانی، نظر دیگری دارد.

Success-work_5

بعضی آدم‌ها طرفدار این عقیده‌اند که برقراری تعادل بین کار و زندگی برای موفقیت در زندگی حیاتی است. اما آدام گرنت، روان‌شناس سازمانی، نظر دیگری دارد.

او می‌گوید که تعادل بین کار و زندگی «صرفا افسانه» است و قویا معتقد است که چیز دیگری کلید موفقیت است. با راهنماتو همراه باشید تا عصاره توصیه 3کلمه‌ای گرنت برای موفقیت را با شما در میان بگذاریم:

w

بیشتر کار کنید

این توصیه باید در بافت درست بررسی شود. گرنت در توضیح این نکته می‌گوید: «نیازی نیست معتاد به کار باشید تا به موفقیت دست پیدا کنید، با این حال شواهد محکمی هستند که نشان می‌دهند یکی از طریقی که آدم‌ها به موفقیت می‌رسند آن است که نسبت به دیگران ساعات طولانی‌تری کار می‌کنند. یا لااقل در مقایسه با همتایان‌شان با تمرکز بالاتری کار می‌کنند.»

او می‌افزاید: «اما معنایش این نیست که باید از زندگی‌تان بزنید. عقیده تعادل بین کار و زندگی که مبتنی بر ساعت کاری 10صبح تا 3بعدازظهر است، مضحک است. آدم‌های موفقی که من می‌شناسم خیلی روزهای متعادلی ندارند. آن‌ها ممکن است یک روز کامل فقط کار کنند و در عوض روز بعد ساعات بیش‌تری را در کنار خانواده بگذرانند.»

متمرکز کار کنید

وقتی با تمرکز بالا کار می‌کنید، تفاوت بهره‌وری را مشاهده می‌کنید. قرار نیست که از مرز اعتیاد به کار عبور کنید چون سالم نیست و باعث فرسودگی شغلی می‌شود. پس نکته کلیدی چیست؟ چطور می‌توان همز‌مان تمرکز زیادی در روز روی کار داشت و کارهای دیگر را نیز انجام داد؟ بهترین روش برای رسیدن به این هدف رسیدن به وضعیت «غرقگی» یا Flow است.

غرقگی، وضعیتی ذهنی است که ذهن به پرواز در می‌آید و بهره‌وری افزایش پیدا می‌کند. مثل رسیدن به آن نقطه طلایی است که همه رمزها باز می‌شود. یک روان‌شناس به نام میهای چیک‌سنت‌میهایی، این وضعیت ذهنی را مطالعه کرده است که در آن ما از اوج تجربه و عملکردمان سود می‌بریم، از کاری که می‌کنیم لذت می‌بریم و کارمان را به بهترین نحو ممکن انجام می‌دهیم. یعنی قرار گرفتن در وضعیت «غرق‌شدگی» که به طور کامل تمرکز باشیم، عاری از هر نوع حواس‌پرتی باشیم و قادر باشیم یاد بگیریم، رشد کنیم و بهبود پیدا کنیم. 


بیشتر بخوانید: با این ۷ عبارت سواستفاده گران را خلع سلاح کنید  


4

توصیه‌هایی برای رسیدن به نقطه طلایی غرق‌شدگی وجود دارد:

۱. هدف‌تان را شفاف مشخص کنید: در بدو امر با تعیین یک هدف مشخص و واضح شروع کنید. باید بدانید که می‌خواهید تا چند ساعت آینده به چه نقطه‌ای برسید و چه دستاوردی داشته باشید. وقتی مشخص کنید و بدانید که هدف‌تان چیست، برای‌تان تمرکز کردن و دل دادن به کار آسان‌تر می‌شود.

۲. خودتان را به چالش بکشید: وظایفی به قدر کافی چالش‌برانگیز پیدا کنید که مشغول نگه‌تان دارند و در عین حال آنقدری دشوار نباشند که باعث شوند منکوب و افسرده شوید. غرق‌شدگی، زمانی رخ می‌دهد که میزان عبور کردن شما از محدودیت‌های‌تان درست باشد. درواقع به میزان درستی خودتان را از منطقه امن بیرون بکشید، نه بیش‌تر و نه کم‌تر.

۳. عوامل حواس‌پرتی را حذف کنید: تا جای ممکن عوامل حواس‌پرتی و مزاحم را کاهش بدهید. نوتیفیکیشن‌ها را خاموش کنید، تب‌های غیرضروری را ببندید و محیط ساکتی که بتوانید در آن تمرکز کنید، ایجاد کنید.

۴. روی وظیفه‌ای که هم‌اکنون در دست دارید تمرکز کنید: در کاری که هم‌اکنون مشغول انجامش هستید غرق شوید. برای مدت زمانی هر چیز دیگری را فراموش کنید و خودتان را کامل در وظیفه‌تان غرق کنید.

۵. در زمان حال بمانید: نگران آینده و گذشته نباشید. روی لحظه حال تمرکز کنید و توجه کامل‌تان را به کاری که هم‌اکنون مشغول انجام آن هستید، بدهید.

۶. استراحت کنید: درست است که در نقطه غرق‌شدگی قرار دارید اما یادتان باشد که به استراحت و جان‌گرفتن نیاز دارید. این استراحت‌های کوتاه مانع از آن می‌شود که دچار فرسودگی شوید و سطح انرژی‌تان را بالا نگه می‌دارد.

وقتی نقطه طلایی غرق‌شدگی را پیدا می‌کنید، متوجه می‌شوید که چقدر مولد‌تر می‌شوید و احساس رضایت بیش‌تری کسب می‌کنید. به گفته گرنت ممکن است یک روز خیلی مشغول باشید اما روز بعد برای گذراندن با بچه‌ها، بردن‌شان به پارک یا دوچرخه‌سواری چند ساعتی بیش‌تر وقت دارید.

زندگی سالم و مولد این شکلی است. اول باید به خودتان قدری سختی بدهید و بعد می‌توانید برای پاداش دادن به خودتان وقت بگذارید.

 

منبع: راهنماتو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند