۹۴۵۸۵
۵۶۹۵
۵۶۹۵

سقط در سه ماهه دوم، چه عللی دارد؟

یک سری از علل ساختمانی در دستگاه تناسلی زنان می تواند منجر به سقط شود که هم می تواند منجر به سقط در سه ماهه اول و هم بعد از آن شود.

در سه ماهه دوم بارداری به بعد اگر جنین از بین برود، عللی مثل ابتلا به دیابت، کم کاری تیروئید، و کم کاری تخمدان مطرح هستند ضمن این که علل دیگر اضافه می شوند. دکتر صدیقه حنطوش زاده تصریح کرد: در زنانی که استعداد ابتلا به لخته شدن خون دارند، جنین از بین می رود. ضمنا هر بیماری عمومی مادر که کلا بدن را گرفتار کند، می تواند منجر به سقط شود. ولی سقط مکرر اتفاق نمی افتد چون این بیماری ها را می توان کنترل کرد.

وی در ادامه توضیح داد: یک سری از علل ساختمانی در دستگاه تناسلی زنان می تواند منجر به سقط شود که هم می تواند منجر به سقط در سه ماهه اول و هم بعد از آن شود. رحم تک شاخ، رحم دو شاخ، رحمی که دیواره وسط آن است و رحم قوسی همگی در استعداد ابتلا به سقط را افزایش می دهد.

این متخصص زنان و زایمان خاطرنشان کرد: در مورد عفونت های دستگاه تناسلی زنان، ابتلا به قارچ ها و نقش این موارد در ابتلا به سقط باید گفت یک قانون کلی داریم و این است که معمولا عفونت ها سقط مکرر نمی دهند. برخی از انواع مایکوپلاسم ها ممکن است منجر به سقط شوند که قابل درمان هستند.

به گفته دکتر حنطوش زاده سیفلیس تشخیص داده نشده نیز می تواند منجر به سقط شود ولی در مورد بقیه عفونت ها نگرانی وجود ندارد.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۵ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

مشاوره ویدیویی

    • اخبار داغ
    • جدیدترین
    • پربیننده ترین
    • گوناگون
    • مطالب مرتبط

    برای ارسال نظر کلیک کنید

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.