۱۷۶۹۱۵

برای گردن گرفتن نوزاد چه کنیم؟

برای گردن گرفتن نوزاد چه کنیم؟

نوزادان به ویژه در ماه‌های اول پس از تولد، بدن نرمی دارند و باید هنگام در آغوش گرفتن آن‌ها مراقب گردنشان باشید. علاوه بر این کنترل گردن یا گردن گرفتن، برای نوزاد حیاتی است. در این مقاله به شما می‌گوییم برای گردن گرفتن نوزاد چه کنیم.

اگر شما هم می‌خواهید بدانید که برای گردن گرفتن نوزاد چکار کنیم، این مقاله راهکارهایی بسیار آسان و کاربردی را به شما ارائه می‌دهد. 

هر زمان که سعی می‌کنید نوزاد را در آغوش بگیرید، باید دست خود را در پشت گردن او قرار بدهید چون عضلات گردن نوزاد هنگام تولد بسیار ضعیف هستند. تمرین گردن گرفتن نوزاد، کمک می‌کند عضلات گردن او قوی شوند. نوزادان با عضلات قوی متولد نمی‌شوند و عضلات آن‌ها با گذشت زمان رشد می‌کنند. رشد ماهیچه‌های گردن در بدن نوزاد ممکن است کمی طول بکشد، به همین دلیل است که وقتی کودک را در گهواره می‌گذارید، باید از سر او حمایت کنید. با این حال، برخی تمرینات وجود دارد که می‌تواند عضلات گردن نوزاد را تقویت کند. بنابراین، این تمرینات تقویت‌کننده گردن را با نوزاد انجام بدهد و در عین حال مراقب باشید، نباید در این روند به نوزاد آسیب برسانید.

shutterstock_1086722033_720x432

مراحل رشد گردن در نوزادان

همه نوزادان در زمان منحصر به فرد خود به نقاط عطف رشد می‌رسند. برخی از آن‌ها ممکن است زودتر به این مرحله برسند، در حالی که برای برخی دیگر ممکن است چند هفته بیشتر طول بکشد. با این وجود، یک اجماع کلی در مورد گردن گرفتن نوزاد در سنین خاص وجود دارد.

محدوده سنی رشد گردن گرفتن نوزاد 

در نوزاد تازه متولد شده، ماهیچه‌های گردن در ضعیف‌ترین حالت خود قرار دارند. بنابراین هنگامی که نوزاد را بلند می‌کنید، باید از گردن او حمایت کنید. پس از یک ماه ممکن است نوزاد بتواند روی شکم دراز بکشد و تلاش‌های کمی برای بلند کردن سر یا چرخاندن آن به جهات مختلف انجام دهد.

در حدود دو ماهگی، کودک شما ممکن است وقتی دراز می‌کشد بتواند سرش را بالا بیاورد. همچنین، هنگام نشستن با تکیه‌گاه، ممکن است سر خود را به شکلی لرزان بالا بگیرد. تقریبا با تکمیل چهار ماهگی، او می‌تواند سر خود را در حالی که روی شکم دراز کشیده است، به خوبی نگه دارد و آن را تا حد خوبی بالا بیاورد.

در سن شش ماهگی بیشتر نوزادان تمایل دارند سر خود را عمودی نگه دارند. همچنین، سر آن‌ها باید در حالت ایده‌آل در هنگام نشستن صاف باشد.

istock-1195505942

برای گرفتن گرفتن نوزاد چه کنیم؟ تمرینات گردن گرفتن نوزاد

برای کمک به کودک در تلاش برای بالا بردن سر و تقویت عضلات گردن، می‌توانید از تمرینات گردن گرفتن نوزاد بهره بگیرید که کودک با کمک شما انجام دهد. این تمرینات عبارتند از:

حالت گهواره روی شکم

اکثر خانم‌ها هنگام شیر دادن به نوزاد، او را مانند یک توپ فوتبال در آغوش خود نگه می‌داند. این حالت، یکی از راحت‌ترین راه‌ها برای در آغوش گرفتن نوزاد است. با این حال، یک تغییر جزئی در این سبک که شبیه خواباندن در گهواره است، می‌تواند برای رشد عضلات گردن کودک مفید باشد. طوری او را در آغوش بگیرید که وقتی بلندش می‌کنید روی شکم باشد. بدن او را با بازوهای خود حمایت کنید، دست‌های شما باید از سینه و شکم او حمایت کنند. کودک شما رو به پایین خواهد بود و این حالت باعث می‌شود وقتی او را حمل می‌کنید گردن خود را بالا بیاورد تا اطراف خانه را نگاه کند.

istock-672412440

بازی اسباب‌بازی

کودک شما به زودی با اسباب‌بازی‌های خود دوست می‌شود و این اسباب‌بازی‌ها او را برای ساعت‌ها درگیر می‌کنند. می‌توانید از این شرایط به نفع خود استفاده و نوزاد را وادار کنید که سرش را بالا بیاورد و به جهات دیگر بچرخد. اجازه دهید فرزندتان روی یک پتو دراز بکشد. از اسباب‌بازی‌هایی استفاده کنید که صدا تولید می‌کنند تا توجه او جلب شود. هنگامی که او شروع به نگاه کردن به اسباب‌بازی کرد، اسباب‌بازی را به آرامی به اطراف حرکت دهید تا کودک زمان داشته باشد که گردن خود را بچرخاند و حرکت اسباب‌بازی را دنبال کند.

istock-491917429

کشش گردن

برخی از نوزادان ممکن است با عضلات گردن ضعیف‌تر از حد معمول یا حتی سر غیرعادی بزرگ‌تر به دنیا بیایند. اگر چه این وضعیت یک ناهنجاری نیست، اما در چنین مواردی، چرخش موفقیت‌آمیز نوزاد ممکن است دشوار باشد. استفاده از فشار بیرونی می‌تواند در این زمینه مفید باشد. اگر کودک شما تمایل دارد در هنگام خواب، سرش را فقط به طرف بچرخاند، می‌توانید به آرامی سر او را بلند کنید و به سمت دیگر بچرخانید. تمرین مشابهی را می‌توانید برای کمک به لمس چانه به سینه انجام دهید. حرکت را به زور انجام ندهید و بگذارید چشمان کودک، شما را به سمتی هدایت کند که می‌خواهد بچرخد. در این حالت به آرامی چانه او را به سمت سینه‌اش نزدیک کنید.

istock-1097909524

زمان شکم

این روش کلاسیک برای رشد قدرت بالاتنه و عضلات گردن نوزاد در حال رشد، مفید است. اکثر پزشکان و پرستاران به شما توصیه می‌کنند که این کار را به طور منظم انجام دهید. مانند استفاده از اسباب‌بازی‌ها برای جلب توجه او، می‌توانید کودک را روی یک پتو روی شکم بخوابانید و با محبت او را صدا بزنید. مطمئن شوید که در محدوده دید او قرار دارید و به آرامی او را در بالا بردن سرش راهنمایی کنید. نوزاد سعی می‌کند سرش را بالا بیاورد و به شما نگاه کند که باعث تقویت قدرت عضلانی او می‌شود.

این تمرینات گردن برای رشد عضلات گردن او مهم است. هر چه کودک زودتر یاد بگیرد که صاف بنشیند و خود را ثابت نگه دارد، رسیدن به سایر نقاط عطف رشد و مشاهده دنیای اطراف به روشی بهتر برای او آسان‌تر می‌شود.

article_5afab13017c9c-1

آیا نوزاد شیرخوار گردن محکمی دارد؟

عضلات گردن یک نوزاد شیرخوار معمولا از بدو تولد قوی نیست و قدرت گردن او به تدریج در طول زمان افزایش می‌یابد. در ابتدا، ممکن است نوزاد برای بالا نگه داشتن سر خود در حین تغذیه نیاز به حمایت داشته باشند، اما با رشد و تقویت عضلات گردن، بهتر می‌تواند سر خود را به تنهایی نگه دارند.

whats-in-a-smilenarrow

خلاصه

در این مقاله متوجه شدید که برای گردن گرفتن نوزاد چه کار کنید. تمرینات گردن گرفتن نوزاد، بسیار مهم هستند. هنگام حمل نوزاد، با یک دست خود گردن او و با دست دیگر بدنش را نگه دارید. در طول شیر دادن به نوزاد، مطمئن شوید که سر او به خوبی حمایت شده و کمی بالاتر است. در طول زمان شکم، او را روی شکم و بازوهایش را در جلو بدن او قرار دهید تا عضلات گردن تقویت شود. از صندلی ماشین نوزاد یا کریر مناسب استفاده کنید که از گردن نوزاد حمایت کند و سر او را ثابت نگه دارد. هنگام تمرینات گردن، ملایم و محتاط باشید، چون عضلات گردن او در حال رشد است. تمرینات گردن برای رشد عضلات گردن نوزاد، اهمیت دارد. هر چه زودتر یاد بگیرد که صاف بنشیند و خودش را ثابت نگه دارد، رسیدن به سایر نقاط عطف رشد برایش آسان‌تر خواهد بود.

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند