۹۸۴۵۰
۲۷۶۹
۲۷۶۹

بیماری آبله مرغان در بارداری، عوارض و پیامدها

آبله مرغان نوعی بیماری بسیار مسری است که توسط ویروس ویروس واریسلازوستر (VZV) از خانواده هرپس ویروس ها ایجاد می شود.

آبله مرغان نوعی بیماری بسیار مسری است که توسط ویروس ویروس واریسلازوستر (VZV) از خانواده هرپس ویروس ها ایجاد می شود. انسان تنها مخزن شناخته شده این ویروس است. این بیماری می تواند در هر سنی رخ دهد.

اهمیت این بیماری به علت عوارض شدید بیماری در بزرگسالان و عواقب بسیار بد جنینی و نوزادی در صورت ابتلای مادر باردار به خصوص در سه ماهه اول بارداری است.

در زنانی که در نیمه اول حاملگی دچار آبله مرغان شده اند، جنین ممکن است دچار سندرم واریسلای مادر زادی شود. ویژگی های این سندرم شامل نشانه های چشمی، اختلال های مغزی، محدودیت رشد، نقایص پوست، استخوان و اختلال های کلیوی است. بیشترین خطر مربوط به هفته های ۱۳ تا ۲۰ حاملگی است .

تماس جنین با ویروس آبله مرغان درست قبل از زایمان یا در طی زایمان، خطری جدی برای نوزادان محسوب می شود. در برخی موارد نوزادان دچار بیماری احشایی منتشر و بیماری دســتگاه عصبی مرکزی می شــوند کشنده است. به همین دلیل نوزادانی که ًکه معمولا مادران آنها پنج روز قبل و دو روز بعد از زایمان دارای شواهد بالینی آبله مرغان بوده اند باید ایمنوگلوبولین ضد آبله مرغان دریافت کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.