۲۴۶۲۵۰

بحران میانسالی در زنان چه زمانی شروع می شود و چگونه می توان با آن کنار آمد

بحران میانسالی در زنان چه زمانی شروع می شود و چگونه می توان با آن کنار آمد

یک مطالعه نشان می دهد که میانسالی، محدوده سنی بین ۴۰ تا ۶۵ سال، می تواند برای زنان بسیار پر صورت بگیرد.

این یک داستان کلاسیک است: مرد میانسال با یک ماشین اسپرت جدید یا حتی یک شریک عاشقانه جدید. اما مردان بازار بحران میانسالی را در گوشه ای ندارند   .

یک  مطالعه نشان می دهد  که میانسالی، محدوده سنی بین ۴۰ تا ۶۵ سال، می تواند برای زنان بسیار صورت بگیرد.

در این دوران، زنان نه تنها با تغییرات بیولوژیکی سر و کار دارند، بلکه با مشکلات کاری، مسائل خانوادگی، تامین مالی و رسیدن به اهداف شخصی نیز دست و پنجه نرم می کنند. این می تواند یک زمان واقعاً استرس زا باشد زیرا زنان همچنین می توانند خود را در برابر  مشکلات قلبی و حتی  کمبود خواب بیابند .

«کلمات «بحران میانسالی» می‌تواند یک چرخش منفی در این دوره ایجاد کند. اما لازم نیست بد باشد. سوزان آلبرز روانشناس، روانشناس می گوید : این می تواند فرصتی برای ارزیابی مجدد زندگی شما باشد.  "این فرصتی است که مکث کنید و زمان و انرژی خود را صرف بفهمید که چه چیزی برای شما معنادار است."

دکتر آلبرز شش راه را ارائه می دهد که می توانید این کار را انجام دهید - و در این فرآیند شادتر و رضایتمندتر شوید.

زنان و بحران های میانسالی

وقتی صحبت از یک بحران میانسالی به میان می‌آید، زنان اغلب در دوران گذار، مانند یک رابطه یا تغییرات هورمونی، این بحران را تجربه می‌کنند.

دکتر آلبرز می گوید: «تغییرات هورمونی یکی از بزرگترین تفاوت ها در این شرایط است. با  ورود زنان به یائسگی ،  استروژن و  پروژسترون  کاهش می یابد و باعث تغییرات فیزیولوژیکی از جمله نوسانات در خواب، خلق و خو و میل جنسی می شود. اختلالات هورمونی و احساسات ناشی از آن می تواند زن را وادار کند خود را هماهنگ کند. و از آنجایی که زنان معمولاً به احساسات و نیازهای دیگران توجه دارند، این خود انعکاسی می تواند چشم باز باشد.

او اضافه می کند که چگونه سن یک زن می تواند بر تجربه آنها تأثیر بگذارد.

او توضیح می‌دهد: «به‌عنوان مادر، ممکن است در جامعه بیشتر دیده شوند یا ارتباط قوی‌تری با فرزندان خود داشته باشند. اما پس از آن، فرزندانشان کمتر به آنها نیاز پیدا می کنند. و هنگامی که زنان دیگر تمام توجه خود را به فرزندان خود نمی‌کنند، وقت دارند تا در مورد نیازهای خود و چگونگی برآورده نشدن آن نیازها فکر کنند.

زنان همچنین می توانند در جامعه احساس نامرئی بیشتری کنند . این احساس همچنین می تواند زمانی رخ دهد که زنان از دست دادن والدین یا تغییر در حرفه خود را تجربه کنند.

111

علائم بحران میانسالی در زنان چیست؟

چگونه می دانید که این چیزی عمیق تر از یک لحظه ناامیدی است؟ دکتر آلبرز می گوید ممکن است تجربه کنید:

  • افسردگی و  اضطراب
  • ناراحتی
  • فقدان انگیزه یا تمایل به صرف زمان برای فعالیت های خاص
  • نارضایتی از شغل  و انتخاب های دیگر زندگی

بحران میانسالی زنان چقدر طول می کشد؟

هیچ پاسخی برای همه وجود ندارد. مدت زمان بحران میانسالی می‌تواند از چند هفته تا حتی سال‌ها متفاوت باشد - اما این به موقعیت و عوامل منحصر به فرد شما بستگی دارد.

"طول بحران میانسالی به اندازه فردی که آن را تجربه می کند منحصر به فرد است. دکتر آلبرز خاطرنشان می کند که برخی ممکن است در چند ماه به حل آن دست یابند، در حالی که برخی دیگر ممکن است چندین سال سفر خود را طی کنند. مهمترین جنبه شناسایی این کشمکش درونی و دانستن این است که این یک مرحله عادی است.

parastar-salmand-768x507-1

چگونه به عنوان یک زن با بحران میانسالی کنار بیایم؟

دکتر آلبرز می‌گوید در حالی که از بحران میانسالی عبور می‌کنید، راه‌هایی برای کنار آمدن و مدیریت احساساتتان وجود دارد:

  • آن را تصدیق کنید. اگر در مورد زندگی خود احساس افسردگی یا اضطراب می کنید، با خود صادق باشید. شما نمی توانید بر چیزی که به آن اذعان ندارید غلبه کنید.
  • یک خود ارزیابی انجام دهید. عمیقاً در احساسات خود فرو بروید تا بفهمید چه چیزی برای شما معنادار است. به این فکر کنید که زمان و انرژی خود را کجا صرف می کنید و چه چیزی برای شما مفید است. "دریابید که خون آشام های انرژی شما چه هستند. چه چیزی به جای انرژی دادن به زندگی شما انرژی شما را می مکد؟ این ممکن است به معنای تنظیم مجدد روابط، رها کردن روابط سمی، یافتن گروه های دوستان جدید یا انجام سرگرمی ها یا کارهای بیشتر برای خود باشد.
  • احساس گناه را از دست بده در مورد خودکاوشی خود احساس بدی نداشته باشید. دکتر آلبرز می افزاید: «بدانید که این یک ضرورت است و نه یک اغماض. "به خود اجازه دهید این سوالات زندگی را بررسی کنید."
  • یک دفتر خاطرات سپاسگزاری داشته باشید. آنچه را که به خاطر آن احساس قدردانی می کنید را بنویسید. به ورودی های خود نگاه کنید تا ببینید چه تجربیاتی را می خواهید افزایش دهید. دکتر آلبرز می‌گوید: «این پیدا کردن معنایی است که در پس انتخاب‌هایی که انجام داده‌اید و انتخاب‌هایی که می‌خواهید در آینده ادامه دهید».
  • سلامتی خود را در اولویت قرار دهید. دکتر آلبرز همچنین توصیه می کند با پزشک مراقبت های اولیه یا متخصص زنان خود تماس بگیرید تا به شما کمک کنند تا بفهمید چه چیزی طبیعی است و چه چیزی ممکن است افسردگی یا اضطراب باشد. مشاوره با یک درمانگر می تواند به شما کمک کند تا احساسات خود را نیز کنترل کنید. او تاکید می‌کند: «اگر افسردگی شدید را تجربه می‌کنید، احساس می‌کنید انگیزه ندارید و بر فعالیت‌های روزانه‌تان تأثیر می‌گذارد یا افکار خودکشی دارید، قطعاً زمان آن رسیده است که از یک مشاور، روانشناس یا درمانگر کمک حرفه‌ای بگیرید».
  • به خواهری خود ضربه بزنید. این مهم است که بدانید شما تنها کسی نیستید که بحران میانسالی را تجربه کرده اید. دکتر آلبرز تشویق می کند: «صحبت کردن با زنان دیگر در مورد احساسی که دارید از شما حمایت می کند. «زنانی که قبلاً آن را تجربه کرده‌اند، می‌توانند ایده‌ها یا نکاتی را برای کمک به ایجاد معنا در زندگی شما به اشتراک بگذارند.»

و در نهایت

طرحی در مورد چگونگی گذر از بحران میانسالی وجود ندارد. این برای هر فردی منحصر به فرد است: چه احساسی دارید، چه زمانی اتفاق می افتد و چگونه بر زندگی شما تأثیر می گذارد.

و این می تواند یک نعمت در مبدل باشد. بحران میانسالی می تواند به شما این فرصت را بدهد که زندگی، روابط و اهدافتان را ارزیابی کنید - به شما این فرصت را می دهد که تغییراتی را برای بهتر شدن ایجاد کنید.

در حالی که خود اندیشی شدید می تواند شما را آماده ایجاد تغییرات شدید کند، دکتر آلبرز توصیه می کند هنگام در نظر گرفتن تصمیمات مهم زندگی احتیاط کنید.

او می‌گوید: «هرگز افراطی یا تکان‌دهنده نسازید. "در مورد تغییراتی که می خواهید ایجاد کنید فکر کنید و آنها را به آرامی اجرا کنید - لازم نیست همه آنها را یکجا انجام دهید."

منبع: Health
لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند