کاشت ایمپلنت دندان | ایمپلنت ۳ دقیقهای
برای انجام خدمات ایمپلنت فوری دندان، باید یک روزه به دندانپزشکی بروید و این عمل را با قیمت نسبتا ارزان و مناسبی انجام دهید؛ چنین ایمپلنتی ارزش کافی دارد یا سبب تخریب سریع خواهد شد؟ در ادامه بخوانید.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت دندان جایگزین مصنوعی دندان است که امروزه به عنوان درمان استاندارد برای پر کردن جای خالی دندانها در نظر گرفته میشود. ایمپلنت دندان یک میله کوچک پیچی شکل است که طی یک عمل جراحی در داخل استخوان فک فرو میرود تا به استخوان اطراف جوش خورده و آماده نگه داشتن تاج مصنوعی دندان شود. در واقع پایه ایمپلنت به عنوان ریشه دندان عمل میکند و روکش دندان به عنوان تاج دندان. بنابراین ایمپلنت نیازی به تکیه بر دندانهای اطراف ندارد و در داخل استخوان فک ثابت می ماند. فرایند جوش خوردن استخوان به ایمپلنت را یکپارچگی استخوان (osseointegration) میگویند.
چرا ایمپلنت دندان در کلینیک تخصصی ایمپلنت و پروتز دندانی پاسارگاد را انتخاب کنیم؟
کاشت ایمپلنت بدون درد در 3 دقیقه |
مشاوره آنلاین و پشتیبانی |
هزینه مناسب ایمپلنت از کاشت تا تحویل روکش |
بهره مندی از دانش علمی و تجربه بالای موسس و متخصصان |
استفاده از بهترین و مدرنترین تجهیزات دندانپزشکی |
ایمنی و بهداشت محیطی |
ایمپلنت دکتر روشن طلب
کاشت ایمپلنت دندان، امروزه به یکی از بهترین روشها برای حل معضل بی دندانی، تبدیل شده است. استفاده از ایمپلنت دندان علاوه بر جبران دندان ازدسترفته به زیبایی لبخند، بهبود جویدن غذا و همچنین به اصلاح تکلم نیز کمک میکند. ایمپلنت دندان دکتر روشن طلب بهترین انتخاب برای کاشت دندان جدید است زیرا:
-
استفاده از مشاوره آنلاین و رایگان ایمپلنت دندان
-
پاسخگویی به سوالات شما توسط متخصص جراح فک و صورت
-
کاشت ایمپلنت دندان توسط بهترین جراح فک و صورت و متخصصان ایمپلنت
-
هزینه مناسب ایمپلنت دندان در کلینیک تخصصی دکتر روشن طلب
-
کاشت تخصصی ایمپلنت در ۳دقیقه و به کار بردن بهترین برندهای ایمپلنت در دنیا
ایمپلنت اقساطی در کلینیک تخصصی پاسارگاد
از آن جا که کاشت ایمپلنت دندان نوعی جراحی محسوب میشود قطعا هزینه بالایی دارد و پرداخت هزینه ایمپلنت دندان مشکل است مخصوصا اگر تعداد ایمپلنت دندان زیاد باشد. بهترین روش پرداخت هزینه در این شرایط از طریق ایمپلنت اقساطی است. ایمپلنت دندان اقساطی این فرصت را برای شما فراهم میکند تا به تدریج هزینه ایمپلنت را پرداخت کنید و به سادگی بتوانید دندانهای از دست رفته خود را جبران کنید.
آنچه که اهمیت دارد شرایط ایمپلنت قسطی است. کلینیک تخصصی ایمپلنت و پروتز دندانی پاسارگاد با فراهم کردن بهترین شرایط برای ایمپلنت اقساطی این معضل را مرتفع کرده است. برای اطلاع از شرایط ایمپلنت اقساطی با کلینیک تماس حاصل فرمایید.
انواع سرویسهای جراحی و ایمپلنت دندان چیست؟
-
ایمپلنت بدون درد زیر سه دقیقه
-
ایمپلنت دیجیتال
-
ایمپلنت دندان فوری
-
ایمپلنت فلپ لس یا بدون جراحی و بخیه زیر سه دقیقه
-
کاشت ایمپلنت فوری ( کشیدن و کاشت همزمان)
-
اوردنچر
-
جراحیهای لیفت سینوس
-
جراحی بازسازی استخوان فک در ایمپلنت دندان
آیا برای کاشت ایمپلنت دندان حتما باید عکس cbct داشته باشیم؟
عکس cbct نوعی عکس سه بعدی از فک و دهان است که معمولا متخصص ایمپلنت یا جراح فک و صورت جهت تشخیص بهتر برای کاشت ایمپلنت دندان تجویز میکند. در همه موارد نیاز به عکس سی بی سی تی نیست اما در افرادی که متخصص ایمپلنت پس از معاینه احساس کند نیاز به سینوس لیفت یا پودر استخوان و یا جراحیهای جانبی است برای تشخیص بهتر، وجود این عکس را ضروری اعلام میکند.
ساختار ایمپلنت دندان
در کاشت دندان ایمپلنت، پایههای فلزی پیچمانند با ریشه دندان جایگزین میشوند. ایمپلنت دندانی جدید، مانند دندانهای واقعی به نظر میرسد و جایگزین دندانهای آسیبدیده یا ازدسترفته میشود. اما ساختار اصلی ایمپلنت دندان چیست ؟ یک ایمپلنت دندانی نرمال شامل موارد زیر است:
-
فیکسچر ( قطعه پیچ مانند)
-
اباتمنت (پایه متصل کننده فیکسچر با تاج)
-
تاج (پروتز ایمپلنت دندان)
در ادامه هر یک از قطعات ایمپلنت دندان را توضیح میدهیم.
♦ فیکسچر
عنصر اصلی ایمپلنت دندان، پایه آن است که از جنس تیتانیوم طراحی شده است و مهمترین قسمت کاشت ایمپلنت محسوب میشود. پایه یا فیکسچر، با انجام عمل جراحی توسط متخصصین ایمپلنت در استخوان فک قرار میگیرد. برای انجام این کار، دندانپزشک متخصص، لثه بیمار را برش زده و بعد به وسیله دریل مخصوص، استخوان فک را سوراخ کرده و فیکسچر را در داخل استخوان قرار میدهد.
بعد از مدت زمانی که گذشت، عملیات استخوانسازی در اطراف پایه صورت میگیرد و به این شکل، سبب چسبندگی و پیوند قوی پایه ایمپلنت به استخوان فک میشود و استخوانی کاملا شبیه به استخوان ریشه دندان تشکیل میشود.
♦ اباتمنت
اباتمنت همان رابط متصل کننده پایه به تاج دندان است. این قسمت برای نگهداری از پروتز است و بعد از اینکه تنه اصلی بر روی ایمپلنت کار گذاشته شد، این وسیله اتصالدهنده به عنوان یک لنگر محکم بین تاج و پایه در عمل کاشت ایمپلنت دندان قرار میگیرد.
اباتمنت در انواع مختلفی تولید میشود:
-
پیچ شونده
-
سمان شونده
اتصالات اوردنچری که برای یک فک کامل و یا پارسیلهایی که با ایمپلنت محکم شدهاند به کار میرود.
♦ تاج ایمپلنت دندان
تاج یک قسمت دیگر از ایمپلنت دندان است که بعد از قالبگیری از لثه و جایی که قرار است دندان ایمپلنت قرار بگیرد، در لابراتوار مخصوص ساخته میشود.این قسمت، معمولا از جنس سرامیک ساخته میشود بنابراین تحت تاثیر هیچگونه پوسیدگی، باکتری و مواردی از این قبیل قرار نمیگیرد و ماندگاری بسیار بالایی دارد. تا اینجای مطلب، در مورد قطعات ایمپلنت دندان گفته شد. در ادامه به انواع کاشت دندان ایمپلنت پرداخته میشود.
فلوشیپ ایمپلنت
آدرس شعبه مرکزی : گیلان . رشت . بلوار قلی پور . ابتدای پل روگذر
شماره تماس۱ : ۰۱۳۳۲۱۳۴۸۳۱
شماره تماس۲ : ۰۱۳۳۲۱۳۴۸۳۲
شماره تماس۳ : ۰۱۳۳۲۱۳۴۸۳۳
موبایل رشت : ۰۹۳۵۱۰۷۴۹۸۰
واتس اپ رشت : ۰۹۲۱۱۹۱۶۵۷۶
موبایل و واتساپ تهران واصفهان : ۰۹۳۷۵۸۱۱۱۲۷
موبایل و واتساپ استانبول : ۰۰۹۰۵۳۵۰۱۲۲۹۹۲
ساعت کاری : ۹ الی ۲۰
انواع ایمپلنت دندان چیست؟
برای کامل کردن توضیحات در مورد اینکه ایمپلنت چیست؟ باید بدانید که ایمپلنت دندان نوعی پروتز کاشتنی تیتانیومی است که در استخوان فک قرار گرفته و نقش ریشه دندان را ایفا میکند. ایمپلنت دندانی حدود 2 تا 6 ماه بعد از کاشت به استخوان فک جوش میخورد و پس از آن میتواند روکش را در جای خود نگه دارد.
امروزه بیش از صد نوع ایمپلنت در بازار وجود دارد که پزشکان متخصص براساس نوع انتخابی و سلیقه مختلف بیماران از آنها استفاده میکنند اما معیار خوب بودن و کیفیت ایمپلنت، براساس پاسخی که بافتهای فک بیمار به آن میدهند اندازهگیری میشود.
♦ ایمپلنت معمولی
در این نوع ایمپلنت، در اصل از دندان طبیعی تقلید میشود. برای انجام آن یک پروسه زمانی باید طی شود. ابتدا، دندان پوسیده باید کشیده شود، مدت زمانی صبر میکنند تا جای زخم آن به طور کامل، بهبود یابد؛ بعد با عمل جراحی پایه دندان در استخوان فک قرار میدهند و بعد حدود 2تا 6 ماه باید منتظر ماند تا پایه به صورت کامل با استخوان جوش بخورد و بستر مناسبی برای قرار گرفتن تاج دندان بر روی پایه مهیا شود. بعد از آن تاجی که از سرامیک ساخته شده است را بر روی پایه قرار میدهند.
♦ ایمپلنت بدون جراحی
ایمپلنت بدون جراحی نوع دیگری از ایمپلنت است که به دو دسته اصلی ایمپلنت فوری و ایمپلنت دیجیتال تقسیم میشود. این نوع ایمپلنت حداقل میزان برش و درد و خونریزی را دارد.
♦ ایمپلنت فوری
ایمپلنت فوری نیز یک نمونه جایگزین برای دندان است که با نوع معمولی تفاوت دارد. در این نوع کاشت ایمپلنت دندان، لازم است که تراکم و طول و عرض استخوان فک برای انجام کار آزمایش شود. در روش ایمپلنت فوری یا ایمپلنت یک روزه ، وقتی که عمل جراحی و پایهگذاری، از پروتز موقت که از جنس پلاستیک ساخته شدهاند، استفاده میشود و بعد از گذشت۳ تا ۵ ماه، پروتز نهایی جایگزین، پروتز موقت میشود.
مزیتی که پروتز موقت دارد این است که کمک میکند تا ایمپلنت، به طور دقیق و مناسب، با استخوان فک جوش بخورد. برای انجام این نوع ایمپلنت دندان، استخوان فک باید تراکم کافی را داشته باشد.
انواع ایمپلنت فوری
ایمپلنت فوری دو نوع است:
۱. ایمپلنت فوری fresh socket
کشیدن دندان و کاشت ایمپلنت در یک جلسه
۲. ایمپلنت فوری immediate loading
کشیدن دندان ، کاشت ایمپلنت و تحویل پروتز در یک جلسه
نکته: تحویل پروتز موقت فوری فقط در دندانهای جلو و در بعضی افرادی که شرایط استخوانی مناسب دارن، امکان پذیر است.
♦ ایمپلنت دیجیتال
با پیشرفت علم و تکنولوژی ایمپلنت دیجیتال و یا تک مرحلهای جایگزین نوع معمولی و عادی شده است. این نوع کاشت دندان ایمپلنت، با استفاده از ابزارهای مدرن و نرمافزارهای سه بعدی انجام میگیرد و در طی آن، کمترین برش در لثه و استخوان فک فرد ایجاد میشود به همین خاطر نسبت به دو نوع قبل درد کمتری دارد.
در این روش، پزشکان متخصص، با استفاده از نرمافزار شبیهسازی، وضعیت استخوان و عصب فک فرد را بررسی میکنند و با اطلاعاتی که از آن به دست میآورند، تشخیص میدهند که برشهای جراحی ایمپلنت دندان باید در کدام قسمت صورت گیرد.
تزریق بی حسی دیجیتال بدون درد توسط دکتر روشن طلب
♦ اوردنچر
اوردنچر راهکاری است برای درمان بی دندانی کامل. در واقع اوردنچر دست دندانی کاملی است که به وسیله دکمه فشاری روی پایه ایمپلنت های کاشته شده در فک قرار می گیرد. اوردنچر دندانی ثابت نیست. میتوان دست دندان کار شده بر روی پایه های ایمپلنت را، شب ها از دهان خارج کرد. از تفاوت های اصلی اوردنچر با دست دندان این است که تکیه اوردنچر بر روی لثه و پایه ایمپلنت است. اما دست دندان تنها بر روی لثه قرار میگیرد. این روش نسبت به پروتز ثابت بر پایه ایمپلنت هزینه کمتری دارد. هم چنین دارای استحکام خوبی است. بسیاری از افراد، اوردنچر را با دندان مصنوعی اشتباه می گیرند. اما در اوردنچر، دست دندان یا همان دندان مصنوعی بر روی پایه های ایمپلنت قرار می گیرد. در واقع دندان های جدید شما به روشی مشابه پروتز ثابت بر پایه ایمپلنت، در استخوان فک سفت می شوند. انگار که پایه های ایمپلنت ریشه های دندان باشد.در کاشت دندان به روش اوردنچر، به خاطر وجود ریشه های تیتانیومی یا همان پایه های ایمپلنت، لقی دندان وجود نخواهد داشت. سازگاری تیتانیوم با بدن بسیار بالاست. در واقع به راحتی این ریشه های مصنوعی به استخوان فک جوش می خورد. در ادامه درباره اوردنچر بر پایه ایمپلنت برایتان خواهیم گفت.
درمان اوردنچر با کاشت 4 واحد ایمپلنت در فک بالا توسط دکتر روشن طلب
♦ مینی ایمپلنت
مینی ایمپلنت نیز نوعی دیگر از ایمپلنت دندان است. این روش خاص، به ایمپلنت معمولی شباهت دارد اما نسبت به آن سایز کوچکتری دارد و برای انجام آن از تکنیکها و فنهای جدیدتری استفاده میشود. این نوع ایمپلنت دندان، درد کمتری دارد و اگر به خوبی و به طور دقیق و مرتب انجام گیرد، عمر بسیار طولانی دارد.
برای انجام ایمپلنت دندان از کجا شروع میکنیم؟
ما در مرکز تخصصی ایمپلنت و کاشت دندان دکتر روشن طلب سعی میکنیم تا با بیان ساده مراحل هر درمان، به بیمار کمک کنیم تا حدودی با روند درمانی خود آشنا شود و از ترس و استرس بیمار کاسته شود. در این بخش تصمیم گرفتهایم مراحل جایگزینی دندان ازدسترفته را بیان کنیم و ببینیم که با چه مراحلی این کار انجام میشود؟! بهطور کلی کاشت دندان ایمپلنت، برای بیماران مختلف، مراحل متفاوتی دارد. در صورتیکه بیمار دارای شرایط استخوانی مناسب و فاقد بیماریهای خاص باشد فرآیند ایمپلنت دندان، طی ۵ مرحله صورت میگیرد. برخی از بیماران در طی مراحل ایمپلنت دندان نیاز به جراحیهای اضافه دارند، از جمله جراحی لیفت سینوس و در برخی موارد نیز استفاده از پودر استخوان و یا جراحیهای پیشرفتهتر مانند اسپلیت یا گرفت استخوانی ضرورت دارد.
پس با ما همراه باشید.
برای کاشت دندان، نیاز به جراحی لثه وجود دارد. برای این کار، متخصص جراحی ایمپلنت مراحل زیر را طی می کند:
-
ویزیت دندان ها و بررسی وضعیت لثه به کمک عکس رادیوگرافی
-
ایجاد سوراخ بسیار کوچک در استخوان فک بیمار
-
بازسازی استخوان و پیچ کردن پایه ایمپلنت در استخوان
-
بخیه زدن لثه
-
کشیدن بخیه ها 7 الی 10 روز بعد
-
انتظار برای جوش خوردن پایه فلزی ایمپلنت به استخوان
-
هیلینگ گذاری ایمپلنت
-
قالب گیری ایمپلنت
-
ساخت روکش
-
قرار دادن روکش یا پروتز نهایی
همچنین متخصص ایمپلنت برای آن که بتواند نتیجه خوبی را برای این کار رقم بزند و هر دو طرف رضایت کامل از نتیجه عمل داشته باشند، باید اقداماتی را قبل از قرار دادن ایمپلنت بر روی استخوان فک انجام دهد که شامل پر کردن و پاکسازی کانال های ریشه، درمان و لیفت سینوس های فک بالا و یا پیوند استخوان در صورت نیاز است. اگر جراحی های نام برده مورد نیاز باشد معمولا پروسه کاشت دندان تا زمان بهبودی کامل لثه و یا استخوان فک و ایجاد شرایط ایده آل به تعویق می افتد.
بهترین متخصص ایمپلنت دندان را چگونه انتخاب می کنید؟
یکی از نکاتی که باید به آن توجه ویژه داشته باشید ، انتخاب صحیح و درست جراح است که در زمان انتخاب جراح ویژگی های زیر را باید مد نظر قرار دهید:
-
حتما تحقیق کنید که دندانپزشک مورد نظرتان ، دوره های تخصصی کاشت دندان را گذرانده باشد .
-
داشتن تجربه در این حرفه از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، بنابراین باید تجربه و مهارت کافی در زمینه کاشت دندان داشته باشد.
-
بهترین مشاوره را به شما ارائه دهد و در زمان مشاوره صبر و حوصله کافی داشته باشد و با صبوری مراحل درمان را برای بیمار شفاف سازی کند.
-
در زمان معاینه دقت لازم را لحاظ نماید و سلامت بیمار را اولویت قرار دهد تا بهترین نتیجه حاصل شود.
-
جراح به روزی باشد ، و از تکنولوژی های جدید و پیشرفته در دندانپزشکی استفاده کند تا روند درمان برای بیمار سریع تر باشد.
-
متریال عالی و درجه یک را استفاده نماید و از مواد باکیفیت و برندهای خوب ایمپلنت استفاده کند.
جراح منتخب شما باید واقف به تمام تکنیک ها و راهکارهای روز دنیا برای کاشت دندان باشد ، انواع روش ها و تکنیک های جراحی ایمپلنت بوده و بتواند با مشاهده هر بیمار بهترین روش درمان را در نظر بگیرد. همچنین از آخرین اطلاعات روز دنیا مطلع بوده و در درمان های خود از آن ها استفاده نماید.
کاشت دندان ایمپلنت برای چه کسانی مناسب نیست؟
بهطور ۱۰۰ درصد نمیتوان گفت جراحی ایمپلنت دندان برای همه موفق خواهد بود. همچنین بهطور دقیق نمیتوان گفت ایمپلنت دندان برای چه کسانی ممنوع است. بنابراین برای پیشگیری از جراحی ناموفق، حتما باید پزشک متخصص ایمپلنت این موارد را بررسی کند. افراد بسیاری که تا چندی قبل منع ایمپلنت دندان داشتند، با توجه به پیشرفتهای علم پزشکی، امروزه میتوانند ایمپلنت کنند.
در ادامه چند مورد از افرادی که باید در انجام ایمپلنت احتیاط کنند را نام میبریم.
-
ایمپلنت برای افرادی که از عفونتهای دهانی رنج میبرند نیز انجام نمیشود. چون، عفونت ریسک لق شدن ایمپلنت دندان را افزایش میدهد.
-
ایمپلنت دندان برای بانوان باردار ممنوع است.
-
انجام ایمپلنت دندان برای افرادی که در پروسه رادیوتراپی فک و صورت قرار دارند، ممنوعیت دارد.
-
اگر هنوز در سنی هستید که رشد استخوان فک شما متوقف نشده، نباید ایمپلنت دندان انجام دهید. در غیر این صورت امکان لق شدن ایمپلنت دندان وجود دارد.
-
برای کسانی که دندان قروچه میکنند ایمپلنت دندان در بلندمدت موفق نخواهد بود. زیرا بهخاطر فشارهای وارده، امکان آسیب به ایمپلنت دندان و کاهش عمر آن وجود دارد. اما اگر از نایت گارد هر شب استفاده کنند میتوانند ایمپلنت با ماندگاری بالا داشته باشند.
باید بدانید بسیاری از این موارد قابل حل هستند. پس اگر هر یک از این موارد شامل حال شما میشود ناامید نشوید، کافی است همین الان با متخصصان ما مشورت کنید.
برای انجام ایمپلنت دندان از کجا شروع میکنیم؟
ما در مرکز تخصصی ایمپلنت و کاشت دندان دکتر روشن طلب سعی میکنیم تا با بیان ساده مراحل هر درمان، به بیمار کمک کنیم تا حدودی با روند درمانی خود آشنا شود و از ترس و استرس بیمار کاسته شود. در این بخش تصمیم گرفتهایم مراحل جایگزینی دندان ازدسترفته را بیان کنیم و ببینیم که با چه مراحلی این کار انجام میشود؟! پس با ما همراه باشید.
برای کاشت دندان، نیاز به جراحی لثه وجود دارد. برای این کار، متخصص جراحی ایمپلنت مراحل زیر را طی می کند:
-
ویزیت دندان ها و بررسی وضعیت لثه به کمک عکس رادیوگرافی
-
ایجاد سوراخ بسیار کوچک در استخوان فک بیمار
-
بازسازی استخوان و پیچ کردن پایه ایمپلنت در استخوان
-
بخیه زدن لثه
-
کشیدن بخیه ها ۷ الی ۱۰ روز بعد
-
انتظار برای جوش خوردن پایه فلزی ایمپلنت به استخوان
-
هیلینگ گذاری ایمپلنت
-
قالب گیری ایمپلنت
-
ساخت روکش
-
قرار دادن روکش یا پروتز نهایی
همچنین متخصص ایمپلنت در رشت برای آن که بتواند نتیجه خوبی را برای این کار رقم بزند و هر دو طرف رضایت کامل از نتیجه عمل داشته باشند، باید اقداماتی را قبل از قرار دادن ایمپلنت بر روی استخوان فک انجام دهد که شامل پر کردن و پاکسازی کانال های ریشه، درمان و لیفت سینوس های فک بالا و یا پیوند استخوان در صورت نیاز است. اگر جراحی های نام برده مورد نیاز باشد معمولا پروسه کاشت دندان تا زمان بهبودی کامل لثه و یا استخوان فک و ایجاد شرایط ایده آل به تعویق می افتد.
هزینه و قیمت کاشت ایمپلنت دندان چگونه محاسبه میشود؟
هزینه کاشت ایمپلنت دندان بسیار متغیر است و عموما به عوامل زیر بستگی دارد:
-
تخصص دندانپزشک
-
تعداد دندانها
-
موقعیت جغرافیایی مرکز دندانپزشکی
-
تعداد واحدهای مورد نیاز برای ایمپلنت دندان
-
ضرورت انجام جراحی لیفت سینوس
-
ضرورت انجام پیوند استخوان
-
نوع ایمپلنت دندان (مدل جراحی ایمپلنت و تکنولوژی بکار رفته در جراحی )
-
برند ایمپلنت
-
نوع ایمپلنت(ثابت یا اوردنچر)
سوالات متداول
آیا کاشت ایمپلنت دندان درد دارد؟
اکثر بیماران از ساده بودن جراحی ایمپلنت دندان شگفت زده می شوند و آن را آسان تر از کشیدن دندان می دانند.
برای افزایش طول عمر ایمپلنت باید چه اقداماتی انجام داد؟
طول عمر ایمپلنت به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله رعایت رژیم غذایی مناسب بعد از کاشت دندان ایمپلنت، استفاده از نخ دندان و استفاده کردن از مسواک نرم واترفلاسر..
عوامل موثر در افزایش طول عمر ایمپلنت دندان چیست؟
استفاده از متخصص ایمپلنت باتجربه، جنس ایمپلنت مورد استفاده، مراقبتهای بعد از کاشت دندان، سطح سلامتی بیمار و … همه در افزایش طول عمر ایمپلنت موثر هستند.
بخیه جراحی ایمپلنت دندان را چه موقع میکشد؟
به طور معمول در مواردی که از بخیه قابل جذب، استفاده نمیشود ۷ تا ۱۰ روز بعد از جراحی برای کشیدن بخیه باید به مطب مراجعه کنید.
ایمپلنت دندان چقدر طول میکشد؟
جراحی کاشت دندان ایمپلنت حدودا نیمساعت به شرایط جراحی و بیمار به طول انجامد. کاشت هر واحد ایمپلنت توسط دکتر حسن روشن طلب زیر سه دقیقه انجام می شود.
جوش خوردن دندان ایمپلنت چقدر طول میکشد؟
معمولاً 2 تا 6 ماه طول میکشد تا دندان ایمپلنت به استخوان فک کاملاً جوش بخورد. هر چه به توصیه جراحتان بهتر عمل کنید و از دندان ایمپلنتشده بهتر مراقبت کنید، روند جوش خوردن ایمپلنت دندان سریعتر انجام میشود.
کلام آخر
در چند سال اخیر ایمپلنت دندان(dental implant) یکی از موثرترین روشها برای جایگزینی دندانهای ازدسترفته است. در کلینیک تخصصی ایمپلنت پاسارگاد تمام مراحل کاشت ایمپلنت دندان از کاشت فیکسچر، هیلینگ، اباتمنت تا جراحی لیفت سینوس و گرفت استخوانی، براساس جدیدترین روشها و تکنیکهای متداول، زیر نظر بهترین متخصصان ایمپلنت و جراحان فک و صورت انجام میشود.
شما با پرداخت هزینه منصفانه میتوانید برای ایجاد طرح لبخند زیبا به گروه دندانپزشکی دکتر روشن طلب مراجعه کنید. در این راستا برای دریافت مشاوره رایگان با شمارههای بهترین کلینیک دندانپزشکی تخصصی در رشت تماس بگیرید. کارشناسان کلینیک پاسخ تمامی سوالات شما را خواهند داد.
اگر در مورد ایمپلنت دندان سوالی دارید و قصد گرفتن وقت برای مشاوره دارید، تیم دندانپزشکی ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند. اگر می خواهید برای مشاوره ایمپلنت دندان برنامه ریزی کنید، همین امروز با ما تماس بگیرید.
فلوشیپ ایمپلنت
آدرس شعبه مرکزی : گیلان . رشت . بلوار قلی پور . ابتدای پل روگذر
شماره تماس۱ : ۰۱۳۳۲۱۳۴۸۳۱
شماره تماس۲ : ۰۱۳۳۲۱۳۴۸۳۲
شماره تماس۳ : ۰۱۳۳۲۱۳۴۸۳۳
موبایل رشت : ۰۹۳۵۱۰۷۴۹۸۰
واتس اپ رشت : ۰۹۲۱۱۹۱۶۵۷۶
موبایل و واتساپ تهران واصفهان : ۰۹۳۷۵۸۱۱۱۲۷
موبایل و واتساپ استانبول : ۰۰۹۰۵۳۵۰۱۲۲۹۹۲
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼