۲۴۶۳۸۲

سندرم ایمپوستر چیست و آیا شما آن را دارید؟

سندرم ایمپوستر چیست و آیا شما آن را دارید؟

آیا تا به حال احساس کرده اید که با تظاهر به شایستگی، اطرافیان خود را فریب می دهید؟ این یک تجربه کاملاً رایج است. بسیاری از مردم احساس می‌کنند که واقعاً صلاحیت ندارند، انگار دارند یک ویژگی خوب را جعل می‌کنند یا دیگران را فریب می‌دهند.

به گزارش نی نی بان ، مجموع این شرایط چیزی است که به آن سندرم ایمپوستور می گویند. نکته مهمی که قبل از کاوش بیشتر باید به آن توجه کرد این است که داشتن سندرم فریبنده به این معنا نیست که فرد فاقد مهارت یا صلاحیت حرفه ای است. در واقع برای کسی که احساس می‌کند یک فریبنده است ممکن است واقعا ویژگی های خوبی وجود داشته باشد. اما به هرحال این سندروم می تواند منعکس کننده یک نگرانی و مشکل در ارزیابی مهارت های خود باشد. به نظر می رسد که بسیاری از افراد از هر طبقه ای با سندرم فریبکار دست و پنجه نرم می کنند. حتی کسانی که شهرت و اعتبار زیادی دارند ممکن است در درون خود احساس عدم اطمینان کنند و دائما نگران کشف شدن باشند. سندرم فریبنده از کجا می آید؟ عوامل مختلفی در ایجاد آن نقش دارند. اما یکی شخصیت است.

سندرم ایمپوستور ممکن است در میان افرادی که برای هماهنگی بین فردی ارزش قائل هستند، مسئولیت پذیرتر و افرادی که بیشتر مستعد احساسات منفی هستند، شایع تر باشد. همچنین افرادی که نگران انجام یک کار خوب هستند و نسبت به کار خود با وجدان هستند ممکن است احساس کنند که کارشان مطابق با استانداردها نیست و این آنها را به سمت سندروم ایمپوستور سوق دهد . کسانی که بیشتر مستعد احساسات منفی هستند ممکن است در مورد کارشان احساس بدتری داشته باشند و این هم باعث ایمپوستور شدن آنها میشود!

کسانی که به هماهنگی بین فردی اهمیت می دهند ممکن است بیشتر نگران "توجه" دیگران باشند، نگران اینکه  آنها در نظر دیگران به اندازه کافی خوب به نظر نمیرسند/ این به چه معناست؟ برخی از ویژگی‌های شخصیتی می‌توانند احتمال ابتلا به سندروم فریبنده را افزایش دهند. توجه به نحوه درک خود در موقعیت های حرفه ای مفید است. اجازه ندهید تحت تأثیر این افکار منفی قرار بگیرید. افرادی که به سندروم فریبنده مبتلا هستند به احتمال بسیار بسیار در واقع خوب و شایسته هستند. بنابراین مهم است که به صدای کوچکی که به شما چیز دیگری می گوید گوش ندهید. در عوض بر روی به رسمیت شناختن دستاوردهای خود تمرکز کنید. وقتی دیگران از شما تعریف می کنند، آن را بپذیرید: به یاد داشته باشید که دیگران آنقدر که سندروم فریبکار نشان می دهد به راحتی گول نمی خورند. درعوض، آنها ممکن است چیزهای خوبی ببینند که شما خودتان احتمالاً از دست خواهید داد.

منبع: makemebetter

 

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند