بهترین سن بچه دار شدن، کی است؟
نظام خلقت و طبیعت در هر زمان بر این پایه استوار بوده است که دختران و پسران هنگامی که به سن بلوغ می رسند، همسری برای خود برگزینند تا...
نظام خلقت و طبیعت در هر زمان بر این پایه استوار بوده است که دختران و پسران هنگامی که به سن بلوغ می رسند، همسری برای خود برگزینند تا نسل بشر باقی بماند و جامعه به سیر کمی و کیفی خود ادامه دهد. در همه ادیان مردم به این امر مهم تشویق شده اند. مخصوصا در دین مبین اسلام نکاح یکی از سنت های پیامبر گرامی حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم شمرده شده است و ازدواج مورد ترغیب تشویق قرار گرفته است. خداوند متعال در قرآن مجید میفرماید:
سوره نور آیه ۳۱
(مردان و زنان بی همسر خود را همسر دهید همچنین غلامان و کنیزان صالح و درستکارتان را. اگر فقیر و تنگدست باشید خداوند از فضل خود آنان را بی نیاز می سازد، خداوند گشایش دهنده و آگاه است)
سوره روم آیه ۲۰
(و باز یکی از نشانه های لطف الهی آن است که برای شما از جنس خودتان همسری بیافرید که در کنار او آرامش یافته و با هم انس گیرید و میان شما رافت و مهربانی برقرار فرمود در این امر برای مردم با فکرت، ادله و حکمت حق آشکار است)
و پیامبر بزرگ اسلام (ص) فرموده است
((با هم ازدواج کنید و توالد و تناسل داشته باشید تا زیاد شوید،زیرا من در روز قیامت به افزونی شما افتخار می کنم باشند))
در زمان ما و طبق سنت و فرهنگ جامعه ما، دختران و پسران از طریق رفت و آمد های خانوادگی با یکدیگر آشنا می شوند و با مراسمی شادمانه و شورانگیز ازدواج آنان صورت می پذیرد و این ازدواج در مدتی کوتاه منجر به آبستنی زن می شود و دختری که کوچکترین اطلاعی از جریان بارداری و زایمان و بچه داری ندارد، پس از نه ماه، کودکی به دنیا می آورد. ورود این نوزاد برای خانواده کوچک آن ها بسیار ناگهانی و غیر معمول می باشد و در حقیقت بارداری اول دختر و مادرشدن او و پدر شدن پسر، ناخواسته و بدون هیچ فکری و اندیشه و برنامه ریزی بوده و پیش بینی های لازم انجام نگرفته است.
هر پسر و دختری باید پس از ازدواج مدتی با هم مصاحبت داشته باشد و از هم صحبتی با یکدیگر لذت ببرد و در حقیقت با هم زندگی کنند و از عقاید و افکار و آرزوها و آمال یکدیگر آگاه شوند و مشکلات زندگی و خانواده خود را درک کنند و همانگونه که در آیه شریفه پیشین ذکر شده است با یکدیگر انس گیرند و به یکدیگر محبت کنند تا به همدیگر علاقمند شوند.
در این هنگام زن و شوهر باید با تدبیر و اندیشه و گفتگو با یکدیگر و با در نظر گرفتن شرایط جسمی، روحی و اقتصادی خودشان تصمیم به بچه دار شدن بگیرند. طول این زمان بستگی به شرایط زن و شوهر دارد و ممکن است شش ماه تا پنج سال پس از ازدواج به طول انجامد.
در این شرایط چون زن و شوهر عشق و علاقه ی شدید به یکدیگر پیدا کرده اند، عاشقانه و شادمانه نوزاد خود را پذیرایی می باشند. و مقدم او را گرامی می دارند. و از او کاملا مراقبت می کنند. و او را نتیجه عشق سرشار خویش می دانند. کودکی که محصول عشق زن و شوهر باشد با کودکی که ناخواسته و ندانسته به دنیا آمده باشد، بسیار تفاوت خواهد داشت.
از سوی دیگر، زن و شوهری که با برنامه ریزی صاحب فرزند می شوند، از نظر مراقبت و تغذیه دوران بارداری و مخصوصا پیشگیری از عفونت های داخل رحمی و همچنین تغذیه و مراقبت دوران نوزادی شیر خواری و کودکی، مورد توجه کافی قرارخواهند گرفت و نوزاد چه در دوران جنینی و چه پس از آن و در دوران کودکی و همچنین مادر چه در دوران بارداری و چه در دوران شیردهی و پرورش کودک، هر دو در صحت و سلامت خواهند بود و کودک در دامان پر مهر و محبت مادر و پدری که عاشق یکدیگر و کودک خود هستند از رشد و شکوفایی جسمی و روانی برخورد خواهد شد.
بهترین سن برای بچه دار شدن ( بارداری اول ) چه سنی است ؟
به نظر می رسد که سنین بیست تا سی و پنج سالگی برای زنان بهترین زمان برای حامله شدن و پرورش جنین است. اگر مادری در سنی کمتر از هجده سال یا بیشتر از سی و پنج سال حامله گردد، امکان بروز مخاطراتی برای او و نوزادش وجود دارد، یعنی نوزاد ممکن است دارای عیب ژنتیکی گردد. یا به صورت نارس متولد شود.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼