۵۰۷۴۹
۱۸۹۶
۱۸۹۶

اشتهای کم کودکان، ربطی به مادرانشان دارد؟

فوق تخصص گوارش و کبد کودکان گفت اصرار زیاد مادران در غذا خوراندن به کودک منجر به بروز بی‎اشتهایی مزمن در کودک می‌شود.

ایرنا: فوق تخصص گوارش و کبد کودکان گفت اصرار زیاد مادران در غذا خوراندن به کودک منجر به بروز بی‎اشتهایی مزمن در کودک می‌شود.


اشتهای کم کودکان، ربطی به مادرانشان دارد؟

دکتر "غلامحسین فلاحی" دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در حاشیه همایش بیماریهای شایع گوارشی کودکان افزود مادران باید به جای اینکار، نحوه غذا خوردن را به کودک بیاموزند.

وی گفت در سنین بعد از یک سالگی کودک باید در کنار سفره و خانواده از غذاهای حاوی مواد لبنی، پروتئینی، مواد قندی، گوشت و میوه و سبزیجات بطور متعادل استفاده کند تا علاوه بر دسترسی به مواد غذایی مورد نیاز بدن با فرهنگ تغذیه صحیح هم آشنایی پیدا کند.

دکتر فلاحی با اشاره به اینکه یکی دیگر از علل بی اشتهایی در کودکان عادات غلط غذایی است افزود جایگزین کردن دانه های غذایی مفید همچون گردو، پسته و فندق، به جای موادی همچون پفک و چیپس از ایجاد مشکلات گوارشی و بی اشتهایی ها کودکان جلوگیری می کند.

وی افزود بستنی یک میان وعده مفید برای کودکان به شمار می رود البته بهتر است بعد از وعده های غذای اصلی به کودک داده شود تا منجر به بی اشتهایی او نشود.

وی با اشاره به اینکه مصرف فست فودها (غذاهای آماده) در کودکان باعث بروز چاقی های مفرط در آنها می شود افزود علاوه بر این وجود مواد افزودنی و چاشنی ها در غذاهای آماده نارحتی هایی گوارشی را در کودکان ایجاد می کند.

به گفته این متخصص کودکان استفاده از غذاهای خانگی و تشویق کودکان به استفاده از این غذاها نیازمند به فرهنگ سازی و در عین حال کم کردن تبلیغات رسانه ای برای مواد فاقد ارزش غذایی است.

اولین همایش بیماری های شایع گوارش کودکان دهم و یازدهم خرداد ماه در انستیتو تغذیه ایران برپا است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.