۵۵۷۵۲
۳۴۹۰
۳۴۹۰

رابطه کودک با پدر، اهمیت دهید

پژوهشها نشان می‌دهد که ایجاد حس پدرانه قوی برای فرزند در سال‌های ابتدایی زندگی، بر تمام جنبه‌های زندگی کودک در آینده تاثیر بسزایی دارد.

فرادید: کودکانی که زمان بیشتری را با پدران خود می‌گذرانند از ضریب هوشی بالاتری برخوردار هستند. نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که روابط فرزند با پدر اهمیت بسیاری دارد.

این پژوهش نشان می‌دهد که ایجاد حس پدرانه قوی برای فرزند در سال‌های ابتدایی زندگی، بر تمام جنبه‌های زندگی کودک در آینده تاثیر بسزایی دارد. پژوهشگران دانشگاه نیوکاسل همچنین به این نتیجه دست یافتند که «مردان» به فرزند پسر بیشتر از فرزند دختر اهمیت می‌دهند.

رابطه کودک با پدر، اهمیت دهید

این محققان هشدار دادند که اگر والدین کودک از یکدیگر طلاق گرفته باشند، پدر باید بر نقش خود بیفزاید تا خللی در زندگی و رشد کودک وارد نشود. جامعه آماری این مطالعه متشکل از ۱۱ هزار زن و مرد بریتانیایی بود که در سال ۱۹۵۸ به دنیا آمده بودند.

ضریب هوشی بالاتر کودک در روابط فرزند با پدر
پژوهشگران از مادران پرسید که تا چه حد پدر خانواده در فعالیت‌ها مشارکت دارد. فعالیت‌هایی مانند کتاب خواندن برای کودک، برنامه‌ریزی گردش بیرون شهر و زمان مختص خانواده از جمله آن موارد بود.

پژوهش چاپ‌شده در ژورنال Evolution and Human Behaviour نشان می‌دهد کودکانی که زمان بیشتری را با پدر خود سپری می‌کنند از ضریب هوشی بالاتری برخوردار بوده و روابط اجتماعی بهتری نیز دارند. این تفاوت‌ها تا سن 42 سالگی نیز مشهود بود.

جان دیویس مدیر اجرایی موسسه «خانواده‌ها به پدر احتیاج دارند» می‌گوید: «ما امیدواریم که پژوهش‌هایی از این دست به جامعه نشان دهد که یک کودک چقدر به محبت پدر احتیاج دارد. به ویژه خانواده‌هایی که پدر و مادر آن از هم جدا شده‌اند.»

دکتر دنیل نِتل نویسنده اصلی این مقاله می‌گوید: «تفاوت حاصل از روابط با پدر در این دو دسته از کودکان تا 30 سال بعد نیز مشخص است. رفتار افراد در بزرگسالی از این امر تاثیر می‌گیرد. اگر علاوه بر مادر، پدر نیز نقش فعال‌تری در زندگی کودک داشته باشد، آن کودک در بزرگسالی از نظر مهارت و توانایی بهتر عمل خواهد کرد.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.