۶۰۸۰۸
۱۱۸۷۳
۱۱۸۷۳

دارو اشتها آور برای کودکان، چی خوبه؟

دادن این نوع شربت ها به کودکان زیر ۲ سال ممنوع است و به هیچ وجه توصیه نمی شود. از طرفی دیگر هم مصرف این داروها فقط برای مدت کوتاه موثر است

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: سلام. کودک یک ساله ام زیاد اشتها ندارد و دکتر شربت سیپروهپتادین داد. ولی کودکم اصلا آن را نمیخورد و هر وقت آن را می دهم حالت تهوع به او دست می دهد و گاهی استفراغ می کند. چه کار کنم؟ و هم اینکه من به کودکم فقط سه بار در روز یعنی صبحانه و ناهار و شام می دهم و بین وعده ها اصلا چیز نمی خورد و همچنین کودکم اصلا میلی به میوه ندارد و هرطوری که می دهم نمی خورد.

پاسخ دکتر رامین مظفری، متخصص کودکان و نوزادان و عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران:
دادن این نوع شربت ها به کودکان زیر ۲ سال ممنوع است و به هیچ وجه توصیه نمی شود. از طرفی دیگر هم مصرف این داروها فقط برای مدت کوتاه موثر است و باعث وزن گیری کودک می شود. اشکال عمده در غذا نخوردن کودکان، ارتباط نگرفتن صحیح بین کودک و مادر است. زمانی که مادر به زور و اجبار سعی داردبه کودک غذا بخوراند یا بیش از میزان مورد نیاز، طبیعی است کودک به مرورتمایلی به خوردن غذا نداشته باشد. از طرفی دیگر هر چند تنوع بین غذاهای تکمیلی که به شیرخوار داده می شود کم است و دست مادر خیلی باز نیست ولی گاهی ممکن است چون غذا موردعلاقه شیرخوار نیست، تمایلی به خوردن آن نداشته باشد. مثلا شیرخواری که فرنی دوست ندارد، وقتی به زور به او فرنی بدهید قطعا آن را نمی خورد بهتر است در این شرایط غذا را در تعداد دفعات بیشتر اما در حجم کم به او بدهید. از طرف دیگر به ساعت هایی که به شیرخوارتان شیر هم می دهید، توجه کنید اگر ساعت شیردادن قبل از غذای تکمیلی باشد خوب کودک به دلیل اینکه با خوردن شیر سیر شده، میل به غذاخوردن ندارد. بهتر است فقط حین خواب یا شب به کودک شیر بدهید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.