۲۴۱۱۲۹
۲۴۹
۲۴۹

وکیوم منافذ باز پوست در خانه، خطرات و جایگزین ها

دستگاه وکیوم منافذ پوست (Pore Vacuum) عموماً به عنوان یک ابزار هیدرودرم ابریژن پزشکی شناخته می‌شود. این دستگاه به واسطه نوک مکنده و ترکیب آن با محلول‌های آبرسان پوست، به از بین بردن سلول‌های مرده و جوش‌های سرسیاه کمک می‌کند.

وکیوم منافذ باز پوست در خانه، خطرات و جایگزین ها

دستگاه وکیوم منافذ پوست (Pore Vacuum) عموماً به عنوان یک ابزار هیدرودرم ابریژن پزشکی شناخته می‌شود. این دستگاه به واسطه نوک مکنده و ترکیب آن با محلول‌های آبرسان پوست، به از بین بردن سلول‌های مرده و جوش‌های سرسیاه کمک می‌کند.

وکیوم منافذ اساساً مانند یک شستشوی قوی برای پوست عمل می‌کند و از مکش برای خارج کردن سبوم، کثیفی و سایر مواد زائد استفاده می‌کند.

دستگاه وکیوم منافذ چه کاری انجام می‌دهد؟

وکیوم منافذ باز پوست در خانه، خطرات و جایگزین ها

در حالی که تبلیغات اینستاگرامی ممکن است با تصاویر «قبل و بعد» نتایج چشمگیری را نشان دهند، این ابزارها را نمی‌توان معجزه‌آسا دانست. به گفته دکتر کولا داتریچ، متخصص پوست، وکیوم منافذ می‌تواند به طور موقت احتقان منافذ ناشی از چربی اضافی، سلول‌های مرده پوست، عرق و تجمع کراتین را به حداقل برساند اما این منافذ در نهایت دوباره پر می‌شوند و نتایج موقتی خواهند بود.

آیا دستگاه وکیوم منافذ خانگی ایمن است؟

وکیوم منافذ باز پوست در خانه، خطرات و جایگزین ها

دستگاه‌های خانگی مکش منافذ عموماً نسبت به دستگاه‌های حرفه‌ای موجود در مطب پزشکان قدرت کمتری دارند که آنها را برای اکثر انواع پوست ایمن می‌سازد.

متخصصان دستگاه‌های خانگی مانند PMD را که لایه‌برداری کرده و از مکش برای از بین بردن کثیفی‌ها از منافذ استفاده می‌کند، توصیه می‌کنند. این دستگاه همچنین دارای دیسک‌های مختلف برای لایه‌برداری خفیف تا متوسط است. 


بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسکراب قهوه برای داشتن پوستی روشن و صاف! 


وکیوم منافذ باز پوست در خانه، خطرات و جایگزین ها

با این حال، اثربخشی و ایمنی می‌تواند به تنظیمات دستگاه بستگی داشته باشد. تنظیم دستگاه روی مکش با قدرت بالا ممکن است باعث ایجاد پارگی‌های کوچک در پوست شود که منجر به عوارض جانبی ناخواسته خواهد شد.

بنابراین، به عنوان یک قاعده کلی این موضوع را در نظر داشته باشید که هر نوع دستکاری روی پوست باید توسط متخصصانی انجام شود که برای رفع عوارض احتمالی آموزش دیده‌اند.

عوارض استفاده از دستگاه وکیوم منافذ

وکیوم منافذ باز پوست در خانه، خطرات و جایگزین ها

استفاده از دستگاه وکیوم منافذ، به ویژه در تنظیمات مکش بالا یا روی پوست‌های حساس، می‌تواند مشکلات پوستی مانند آکنه فعال، اگزما و روزاسه را تشدید کند. عوارض جانبی بالقوه شامل قرمزی، پارگی مویرگ‌ها، کبودی و در موارد شدید، ایجاد عروق کوچک به نام تلانژکتازی (گشادشدگی مویرگ‌ها) است.

پوست غنی از ملانین، که مستعد هیپرپیگمانتاسیون است نیز ممکن است با عوارض جانبی بدتری مانند التهاب و قرمزی همراه شود. درنتیجه اگر پوست تیره‌تری دارید باید با احتیاط از این دستگاه استفاده کنید.

جایگزین دستگاه مکش منافذ چیست؟

وکیوم منافذ باز پوست در خانه، خطرات و جایگزین ها

برای کسانی که به دنبال اجتناب از خطرات ناشی از وکیوم منافذ هستند، یک روتین مراقبت از پوست ساده با رتینوئیدها یا لایه‌بردارهای شیمیایی توصیه می‌شود.

رتینوئیدها موثر هستند زیرا گردش سلولی پوست را افزایش می‌دهند و از تشکیل میکروکومدون‌ها و کومدون‌ها که پیش‌ساز جوش‌های سرسیاه هستند، جلوگیری می‌کنند.

اسید سالیسیلیک که یک لایه‌بردار شیمیایی است نیز به شدت برای پاکسازی منافذ توصیه می‌شود، زیرا عمیقاً به پوست نفوذ می‌کند و به طور موثری انباشت کثیفی‌ها را از بین می‌برد.

سخن پایانی

وکیوم منافذ باز پوست در خانه، خطرات و جایگزین ها

در حالی که دستگاه‌های وکیوم منافذ خانگی می‌توانند شما را به طور موقت از منافذ مسدود‌شده خلاص کنند، اما خطرات بالقوه‌ای دارند، به خصوص اگر به درستی استفاده نشوند. برای راه‌حل‌های طولانی‌مدت، ایمن‌تر و موثرتر، استفاده از رتینوئیدها و لایه‌بردارهای شیمیایی مانند اسید سالیسیلیک را در نظر بگیرید. این جایگزین‌ها روش مطمئن‌تری برای حفظ پوست شفاف و سالم بدون عوارض جانبی بالقوه مرتبط با وکیوم منافذ ارائه می‌دهند.

 

منبع: روزیاتو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.