۲۲۹۲۵۴

درمان قطعی ویروس اچ پی وی در مردان با چه روش‌هایی انجام می‌شود؟

اگر برای درمان قطعی ویروس اچ پی وی مردان، به دنبال یک راه حل خوب هستید؛ این راهنمای نی‌نی‌بان را مطالعه کنید. در آن گفته‌ایم این ویروس زگیل چطور وارد بدن مردان می‌شود و چگونه می‌توان آن را درمان کرد؟

ویروس اچ پی وی هم در مردان و هم زنان موجب ایجاد بیماری‌های مقاربتی یا بیماری‌های مربوط به دستگاه تناسلی می‌شود. هنگامی که ویروس اچ پی وی وارد بدن مردان شود می‌تواند آلت تناسلی، بیضه‌ها، مجاری ادرار و حتی روده را درگیر نماید پس اهمیت داشتن اطلاعات کافی در این زمینه، جلوگیری و پیشگیری از ابتلا و همینطور رعایت نکات مهم و حیاتی در هنگام داشتن رابطه جنسی بسیار زیاد خواهد بود. ما در این متن سعی داریم تا شما را با موضوع درمان ویروس اچ پی وی در مردان آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

HPV-Vaccine_G_1364479984

عفونت اچ پی وی مردان چیست؟

عفونت HPV می‌تواند خطر ابتلا به سرطان‌های دستگاه تناسلی در مردان را افزایش دهد، اگرچه این سرطان‌ها شایع نیستند. HPV همچنین می‌تواند مانند زنان باعث ایجاد زگیل تناسلی در مردان شود. در واقع چیزی که در مورد ویروس اچ پی وی در مردان وجود دارد، تنها مربوط به خود آنها نیست و می‌تواند زنان را نیز درگیر کند. علاوه بر آنکه این ویروس موجب ایجاد بیماری در مردان می‌شود، با انتقال به شریک جنسی می‌تواند خانم را هم به سادگی درگیر بیماری نماید. عفونت اچ پی وی در مردان شامل مواردی است که بعضی از آنها نمود فیزیکی و قابل مشاهده دارند و بعضی از آنها نیز با حسی خاص همراه است. در ادامه در مورد این علایم بیشتر توضیح داده خواهد شد.

HPV در مردان چه علائمی دارد؟

پس از ورود ویروس اچ پی وی به بدن یک مرد و شروع فعالیت این ویروس در بدن، علایمی ایجاد می‌شود که با مشاهده یا احساس هر کدام از آنها باید خیلی زود به پزشک مراجعه کرده و در فکر درمان آن باشید. این ویروس از طریق رابطه جنسی به سرعت انتقال می‌یابد و به همین دلیل نه تنها خود فرد بلکه افراد دیگر را نیز خیلی زود درگیر می‌کند. علائم HPV در مردان عبارتند از:

  • ایجاد برجستگی‌ها و زائده‌هایی شبیه به گل کلم بر روی آلت تناسلی
  • به وجود آمدن توده‌های کوچک بر روی ناحیه تناسلی
  • تغییر رنگ قسمت‌هایی از آلت تناسلی به رنگ قهوه‌ای
  • ایجاد احساس خارش و سوزش
  • احتمال خونریزی در حین رابطه جنسی
  • ایجاد درد در حین رابطه جنسی

بیماری اچ پی وی چقدر شایع است؟

بیش از نیمی از مردانی که در ایالات متحده از نظر جنسی فعال هستند، در دوره‌ای از زندگی خود به HPV مبتلا خواهند شد. متاسفانه امروزه میزان شیوع و فراگیری این بیماری یعنی ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV افزایش یافته است و گفته می‌شود در حدود 31 درصد از مردان در جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند. در واقع می‌توان گفت که از هر سه مرد یک نفر به ویروس اچ پی وی مبتلا شده و از هر پنج مرد، یک نفر نوع پر خطر یا سرطان‌زای آن را داراست. به دلیل این میزان بالای شیوع، انجام روش‌های پیشگیری و همینطور تزریق واکسن گارداسیل برای همه مردان و زنان توصیه می‌شود.

eh--how-hpv-affects-the-body-seo-graphics-lauren

اچ پی وی در مردان چه خطراتی به همراه دارد؟

برخی از انواع ویروس اچ پی وی می‌تواند خطرناک‌ باشد و منجر به سرطان‌های مربوط به ناحیه تناسلی شود. این موضوع می‌تواند زندگی فرد را تحت تاثیر قرار دهد و او را مجبور به انجام روش‌های سخت و طولانی مدت کند. علاوه بر این به دلیل آنکه این ویروس با سرعت بالایی از طریق رابطه جنسی منتقل می‌شود، پس در صورت ابتلای یک مرد، فقط خود او درگیر نیست و خطر انتقال ویروس به شریک جنسی او نیز وجود دارد. پس می‌توان اینطور نتیجه گرفت که ویروس اچ پی وی در مردان خطر درگیر شدن زنان را نیز به این ویروس در پی خواهد داشت.

اچ پی وی در مردان چگونه تشخیص داده می‌شود؟

معاینه بالینی اولین مرحله از تشخیص ویروس اچ پی وی در مردان است. این کار توسط پزشک متخصص انجام می‌گیرد و وجود زائده‌ها و برجستگی‌های مورد نظر در قسمت تناسلی می‌تواند پزشک را در تشخیص خود مطمئن کند. زگیل‌های تناسلی علاوه بر ناحیه روی آلت تناسلی، ممکن است در قسمت مقعد و حتی گلوی بیمار نیز مشاهده شود. اگر بیماری در یک فرد حاد و خطرناک به نظر برسد آزمایش پاپ اسمیر مقعدی انجام می‌شود تا میزان پر ریسک بودن ویروس از نظر وجود احتمال سرطان بررسی گردد. همچنین ممکن است از نواحی مشکوک نمونه برداری شود تا آزمایشگاه ابتلا به ویروس اچ پی وی در فرد را تایید نماید.

درمان قطعی ویروس اچ پی وی در مردان

دکتر نرگس تاج دینی، متخصص زنان و زایمان

جهت مشاوره فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم

تفسیر آزمایش کولپوسکوپی، چه چیزی را نشان می دهد؟
Dr.narges.tajdini

تفسیر آزمایش کولپوسکوپی، چه چیزی را نشان می دهد؟
drnargestajdini.com

تفسیر آزمایش کولپوسکوپی، چه چیزی را نشان می دهد؟

۲۲۵۴۵۳۹۱

۲۲۷۹۶۲۶۵

۰۹۳۵۷۰۰۷۲۸۸

تفسیر آزمایش کولپوسکوپی، چه چیزی را نشان می دهد؟

آدرس: چهارراه پاسداران، خیابان دولت، بین دیباجی و یارمحمدی، پلاک ۱۸۲، طبقه ۵، زنگ ۸ واحد ۹

 

 

hpv-thumbnail

روش‌های درمان قطعی ویروس اچ پی وی در مردان

ویروس اچ پی وی در مردان می‌تواند با درمان کامل و قطعی همراه باشد و این جای خوشحالی فراوانی دارد. البته تشخیص به موقع و شروع هر چه سریع‌تر روند درمان می‌تواند در از بین رفتن زودتر این ویروس در بدن کمک کند. روش‌های درمان قطعی ویروس اچ پی وی در مردان به صورت زیر است:

کرایوتراپی

کرایوتراپی روشی است که در آن از سرمای شدید برای انجام و در نتیجه تخریب بافت‌های غیر طبیعی از جمله زگیل تناسلی استفاده می‌شود. برای این کار پزشک از نیروژن مایع یا گار آرگون استفاده کرده و زائده مورد نظر را از بین می‌برد. کرایوتراپی یک روش غیر تهاجمی، سریع و ارزان برای درمان زگیل تناسلی ناشی از ویروس اچ پی وی در مردان به شمار می‌رود.

لیزر درمانی

در این روش با کمک لیزر پرتوهای فروسرخ بر روی قسمت‌های مورد نظر پوست تابیده می‌شود و زائده‌ها و زگیل‌ها تخریب و از بین می‌روند. در این روش احتمال عود یا بازگشت زگیل‌ها بسیار کم است و احساس درد و سوزش نیز به حداقل خود می‌رسد.

جراحی

روش جراحی بیشتر برای مواقعی استفاده می‌شود که توده‌های ایجاد شده سفت و مقاوم و بزرگ باشند. در این هنگام به کمک روش جراحی این توده‌ها از پوست جدا شده و سپس در صورت نیاز با بخیه جذبی، بخیه زده می‌شود. همانطور که گفته شد روش جراحی برای زگیل‌های بزرگ یا خوشه‌ای مناسب است.

داروهای موضعی

برای درمان ویروس اچ پی وی و زگیل‌های ایجاد شده می‌توان از داروهای موضعی استفاده نمود. مهم‌ترین این داروها محلول اسید سالیسیلیک، پماد پودوفیلین، پماد آلدارا، پماد سینکاتچینز، محلول پودوفیلاکس، پماد فرمالدئید و محلول تری کگلرو استیک اسید است.

چه زمانی برای درمان اچ پی وی مراجعه کنیم؟

گاهی اوقات زگیل تناسلی می‌تواند خود به خود از بین برود. ۸۰ تا ۹۰ درصد موارد ویروس اچ پی وی با ایمنی بدن فرد از بین می‌رود و ممکن است خیلی از افراد اصلا متوجه حضور اچ پی وی در بدن خود نباشند. ولی در مواردی که ویروس در بدن باقی می‌ماند و مزمن می‌شود، زگیل تناسلی، تغییرات سلولی یا علائم بالینی به وجود می‌آورد. بنابراین وجود زگیل تناسلی به معنای حضور مزمن ویروس HPV است که ایمنی بدن تا آن زمان قادر به پاک کردنش نبوده است. پس به محض تشخیص زگیل تناسلی باید آن را برداشت. باتوجه به شیوع بسیار زیاد اچ پی وی در آقایان، بهتر است با مشاهده اولین علائم و زائده‌ها و برجستگی‌های مشکوک به پزشک مراجعه کرده و از ابتلا به بیماری مطئن شوید، و با انجام یک راه درمانی ساده سلامتی را به خود و شریک جنسی‌تان هدیه دهید.

چگونه از ابتلا به اچ پی وی پیشگیری کنیم؟

تزریق واکسن HPV یا واکسن گارداسیل به جلوگیری از ابتلا به سویه‌هایی که باعث زگیل یا سرطان می‌شوند کمک می‌کند. اگرچه این واکسن در درجه اول برای نوجوانانی که فعالیت جنسی نداشته‌اند توصیه می‌شود اما افراد در هر سنی می‌توانند آن را دریافت کنند. استفاده صحیح از روش‌های جلوگیری از باروری نیز می‌تواند به کاهش خطر ابتلا کمک کند. البته یادتان باشد، روش‌های بازدارنده محافظت کاملی در برابر عفونت‌هایی مانند HPV ایجاد نمی‌کنند، اما استفاده صحیح از این روش‌ها، در طول رابطه می‌تواند به کاهش چشمگیر خطر ابتلا کمک کند. عدم برقراری ارتباط‌های متعدد جنسی با افراد مختلف نیز تاثیر بسیار زیادی در ابتلا به ویروس اچ پی وی خواهد داشت.

واکسن HPV برای مردان؟ درمان قطعی ویروس اچ پی وی در مردان

سولات متداول

از آنجایی که این روزها افراد زیادی با این بیماری مواجه و درگیر شده‌اند، احتمالا سوالات زیادی درباره تشخیص و درمان آن در ذهن‌تان پیش آمده است. در این بخش مهم‌ترین و متداول‌ترین سوالات پیرامون ویروس اچ پی وی در مردان را مطرح کردیم.

واکسنی برای اچ پی وی مردان داریم؟

واکسن گارداسیل هم برای زنان و هم مردان تجویز می شود. این واکسن پیش‌تر در آمریکا برای پیش‌گیری از عفونت HPV، سرطان دهانه رحم و مقعد تولید شد، همین واکسن را می‌توان برای پیش‌گیری از اچ پی وی مردان هم استفاده کرد.

چه کسانی باید واکسن HPV را بزنند؟

همه افراد می‌توانند این واکسن را تزریق کنند. سن نوجوانی بهترین زمان برای تزریق واکسن گارداسیل است اما تا 45 سال نیز وقت برای دریافت این واکسن دارید.

آیا HPV می‌تواند باعث سرطان شود؟

انواع پر خطر این ویروس می‌تواند در مردان منجر به ایجاد سرطان‌های مربوط به ناحیه تناسلی و مقعد شود.

 

منبع: webmd

محتوای حمایت شده

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.