فواید شلغم در بارداری، چیست؟
املاح کلسیم و منیزیم موجود در شلغم بر رشد استخوانهای کودکان و تقویت اسکلت زنان باردار نیز تاثیر می گذارد. همچنین قرقره کردن آب شلغم، گلودردهای باکتریایی را نیز تسکین میدهد.
ایسنا: یک کارشناس تغذیه گفت: شلغم علاوه بر موثر بودن برای درمان سرماخوردگی در درمان برونشیت، آسم و مشکلات تنفسی هم موثر است.
فرح روشن پور اظهار داشت: شلغم در فصل زمستان رویش خوبی دارد و این نشان میدهد فصل رویش هر میوه متناسب با خواص آن است، زیرا شلغم تاثیر بسزایی در درمان سرماخوردگی دارد.
وی ادامه داد: شلغم می تواند در درمان برونشیت، مشکلات تنفسی و آسم هم موثر باشد.
به گفته این کارشناس تغذیه، بهترین شیوه مصرف شلغم بصورت بخارپز، سوپ و یا آش است و بهتر است در ساعات اولیه صبح مصرف شود.
روشن پور یادآور شد: همچنین قرقره کردن آب شلغم، گلودردهای باکتریایی را نیز تسکین میدهد.
این کارشناس تغذیه با اشاره به مقادیر فراوان ویتامین C موجود در شلغم، افزود: همچنین شلغم نقش آنتی اکسیدان دارد و از تشکیل رادیکالهای آزاد در بدن جلوگیری میکند.
وی شلغم را مادهای اشتها آور دانست که آب آن در تنظیم خون نقش دارد.
روشن پور خاطرنشان کرد: مقادیر فراوان فسفر موجود در شلغم به تقویت حافظه و سیستم عصبی کمک می کند.
به گفته این کارشناس تغذیه، املاح کلسیم و منیزیم موجود در شلغم بر رشد استخوانهای کودکان و تقویت اسکلت زنان باردار نیز تاثیر می گذارد.
وی تاکید کرد: ید موجود در شلغم میتواند ترشح تیروئید را تنظیم کند و به دلیل مقادیر فراوان آهن آن، جزو میوه و سبزیجات خونساز به شمار می رود.
روشن پور عصاره شلغم را پاک کننده بدن دانست و تصریح کرد: شلغم در دفع اسیداوریک و رفع سنگهای کلیه هم نقش دارد. درمان شب کوری نیز از دیگر خواص شلغم است.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼