۱۷۵۵۳۵
۱۳۰۷
۱۳۰۷

القای زایمان چیست؟

اگر زایمان در روزى که باید، رخ ندهد، پزشک مى‌تواند به وسیله دار یا هر تکنیک دیگرى، انقباضات لازم را به رحم تلقین کند.

اگر زایمان در روزى که باید، رخ ندهد، پزشک مى‌تواند به وسیله دار یا هر تکنیک دیگرى، انقباضات لازم را به رحم تلقین کند. معمولاً پزشکان از آمپول فشار استفاده مى‌کنند تا روند آغاز زایمان را تسریع بخشند. بنا به گفته مرکز کنترل و پیشگیرى بیمارى‌ها در آمریکا، از هر پنج زایمان طبیعى، یکى از آنها به وسیله آمپول فشار صورت می‌گیرد.
چرا از آمپول فشار استفاده مى‌کنند؟
پزشکان زمانى شما را به زایمان وا مى‌دارند که انتظار براى انجام زایمان به خودى خود، خطرناک است. این مورد زمانى پیش مى‌آید که:
یک یا دو هفته از زمان زایمانتان گذشته و شما هنوز باردار هستید. اکثر پزشکان اجازه نمى‌دهند این زمان بیش از یک یا دو هفته طول بکشد، زیرا مادر و فرزند را با شرایط خطرناکى رو به رو مى‌کند. یکى از این دلایل، کم کارى و ضعف جفت در اکسیژن رسانى و انتقال مواد مغذى به کودک است که منجر به تولد نوزاد مرده یا در صورت زنده ماندن، بروز مشکلاتى جدى در او مى‌شود. به علاوه، هرچه وزن نوزاد بیشتر شود، احتمال اینکه زایمان طولانى یا متوقف شود، افزایش مى‌یابد، و احتمال سزارین بیشتر مى‌شود که همین امرخطراتی را براى مادر و جنین به همراه دارد.

از چه روش هایى براى القای زایمان استفاده مى‌شود؟
این موضوع کاملاً بستگى به شرایط دهانه رحم دارد. اگر دهانه رحم شروع به اتساع نکرده باشد و هنوز به طور کامل باز نشده باشد، پزشک با تزریق هورمون یا از طریق ابزار فیزیکى، دهانه رحم را باز مى‌کند. گاهى اوقات این کار منجر به تولد سریع نوزاد مى‌شود.

چه خطراتى در این کار وجود دارد؟
با اینکه زایمان تلقینى کاملاً ایمن است اما ممکن است بسته به شرایط فردى، یا روش‌هاى مورد استفاده، خطراتى را هم به همراه داشته باشد. تزریق پیتوسین، که نوعى داروست، پروستاگلاندین که نوعى اسید چرب در بدن است، و تحریک نوک سینه، گهگاه باعث تحریک بیش از اندازه رحم مى‌شوند تا انقباضاتى که با فواصل زیاد رخ مى‌دادند، تبدیل به انقباضاتى قوى، طولانى و با فواصل کم شوند. این کار ممکن است به نوزاد نیز، فشار زیادى وارد کند.

راهى وجود دارد که زایمان را به این روش جلو نیاندازند؟
بله. به جای القای زایمان میتوان زایمان به روش سزارین را انتخاب کرد که البته نسبت به زایمان طبیعى خطرات بیشترى هم براى مادر و هم نوزاد، به همراه دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.