۲۲۱۰۹۲
۳۶۳۵
۳۶۳۵

معرفی کتاب مادری که کم داشتم

بسیاری از مشکلات عاطفی ما در بزرگ‌سالی ریشه در دوران کودکی‌مان دارد. جاسمین لی کوری، در این کتاب، غیبت عاطفی مادر را ریشۀ بسیاری از این مشکلات می‌داند و سعی می‌کند راه‌هایی برای التیام این زخم‌ها ارائه دهد.

معرفی کتاب مادری که کم داشتم

بسیاری از مشکلات عاطفی ما در بزرگ‌سالی ریشه در دوران کودکی‌مان دارد. وقتی به خاطر بی‌اعتمادی اجازه نمی‌دهیم دیگران به ما نزدیک شوند، یا وقتی از وابستگی به دیگران می‌ترسیم یا می‌خواهیم به هر قیمتی آن‌ها را راضی نگه داریم، از مشکلاتی رنج می‌بریم که برآمده از رفتار مادرانمان با ماست، مادرانی که شاید همه‌چیز را در اختیار فرزندشان قرار داده و در کنار او حضور فیزیکی داشته باشند، اما به لحاظ عاطفی به کودکانشان بی‌اعتنایی کرده‌اند، یا حتی آزارشان داده‌اند. جاسمین لی کوری، در این کتاب، غیبت عاطفی مادر را ریشۀ بسیاری از این مشکلات می‌داند و سعی می‌کند راه‌هایی برای التیام این زخم‌ها ارائه دهد.

معرفی کتاب مادری که کم داشتم

درباره کتاب مادری که کم داشتم

کتاب مادری که کم داشتم سه بخش دارد:

  • قسمت اول خواسته‌های کودکان از مادرانشان را بررسی می‌کند. این بخش به مشخصه‌های مادرانگی خوب و اهمیت این اولین دلبستگی می‌پردازد.
  • در قسمت دوم، ما یاد می‌گیریم که وقتی در مادری‌کردن خطایی روی می‌دهد چه اتفاقی می‌افتد،‌ اثرات بی‌اعتنایی یا آزارگری عاطفی چیست و چه چیزهایی باعث می‌شوند که مادران این‌گونه به فرزندانشان لطمه بزنند.
  • قسمت سوم به موضوع التیام‌یابی می‌پردازد. فصل‌های این قسمت در ابتدا مروری اجمالی دارد بر فرایند التیام‌یابی و سپس روان‌درمانی،‌ والدگری دوباره برای کودک درون و جبران نیازهای برآورده‌نشده، و برقراری ارتباط با مادر در بزرگ‌سالی را کندوکاو می‌کند.

معرفی کتاب مادری که کم داشتم

اهداف کتاب چیست؟

کمکتان می‌کند تصویر واضح‌تری از چیزی که از مادرانگی دریافت کردید به دست بیاورید.

کمکتان می‌کند تا ببینید بین تجربه‌ای که از مادرانگی داشتید و مشکلاتتان در زندگی چه ارتباطی وجود دارد. در این صورت، متوجه می‌شوید چیزهایی که فکر می‌کردید نقص‌های شخصی‌تان است می‌تواند به کمبودهای مادرانگی ربط پیدا کند، و این خودسرزنشگری را در شما تسکین می‌دهد.

پیشنهاداتی ارائه می‌کند برای اینکه چگونه این کمبودها را جبران کنید، مثلا از طریق روش‌های درمانی،‌ برقراری روابط نزدیک، یا تأمین کاستی‌ها برای خودتان.

در نهایت این کتاب کمکتان می‌کند تا تصمیم بگیرید که چطور رابطه خود را با مادرتان به‌عنوان یک بزرگ‌سال پیش ببرید و ابزارها و انتخاب‌های بیشتری در مقایسه با ابتدای کار در اختیارتان قرار می‌دهد.

چرا این کتاب را بخوانیم

از مزایای مهم خواندن این کتاب این است که خودتان را درک می کنید و یاد می گیرید بر اساس این درک زخم های روحی تان را التیام بخشید. اینجا شما خودتان باید مراقب خودتان باشید. باید تمرین کنید برای خودتان مادر خوبی باشید. و به نظر برخی از خوانندگان قسمت اول کتاب،که درباره خوب مادری کردن است، این قسمت بیش از حد تکان دهنده و یادآور خاطرات بدشان بود و ترجیح می دادند که بعدا به این قسمت بازگردند. بنابراین گرچه هر فصل بر مبنای مطالب قبلی ساخته شده، می توانید با هر ترتیبی که برایتان مناسب است کتاب را بخوانید.

معرفی کتاب مادری که کم داشتم

دربارۀ تمرینات

تمریناتی در این کتاب آمده که انجام دادنشان اختیاری است. به علاوه در طول کتاب وقفه هایی وجود دارد که از شما می خواهد مطالب را هضم کرده و درباره موقعیت خودتان بیندیشید. من شما را تشویق می کنم که لحظه ای به این تمرینات فکر کنید و حتی اگر نمی خواهید پاسخ این پرسش ها را مفصل بنویسید، حتما در حین خواندن آن ها به آنچه به ذهنتان می رسد خوب فکر کنید.

خواندن کتاب مادری که کم داشتم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

همه مادرانی که دوست دارند برای فرزندان خود بهترین باشند.

درباره جاسمین لی کوری

جاسمین لی کوری روان‌درمانگر و نویسنده چند کتاب درباره خوددرمانگری است. تخصص او در زمینه کمک به بزرگ‌سالانی است که در کودکی نادیده گرفته شده یا مورد آزار قرار گرفته‌اند. او در دانشکده‌ها و مدارس حرفه‌ای تدریس می‌کند و در فعالیت‌های خصوصی و آژانس‌های خدمات انسانی نیز فعالیت دارد. کوری مقالات متعددی در حوزه روان‌درمانی نوشته است. از جمله کتاب‌های او التیام آسیب روانی و مادری که کم داشتم است.

بخش‌ های ی از کتاب مادری که کم داشتم

برای خرید کتاب «مادری که کم داشتم» از این لینک استفاده کنید.

معرفی کتاب مادری که کم داشتم

معرفی کتاب مادری که کم داشتم

برای تهیۀ کتاب مادری که کم داشتم از این لینک استفاده کنید.

معرفی کتاب مادری که کم داشتم

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.