۶ شگرد عالی و کاربردی برای گرم نگه داشتن غذا
چند ترفند کاربردی وجود دارد که به شما کمک می کنند تا نان تست فرانسوی، انواع غذاهای سرخ شده، خورش و حتی پوره سیب زمینی را گرم نگه دارید.
چه در حال تهیه پنکیک یا پختن چندین غذا برای تعطیلات آخر هفته باشید، گرم نگه داشتن غذا تا هنگام سرو مساله ای ضروری است. خوشبختانه، چند ترفند کاربردی وجود دارد که به شما کمک می کنند تا نان تست فرانسوی، انواع غذاهای سرخ شده، خورش و حتی پوره سیب زمینی را گرم نگه دارید. در ادامه با آموزش ترفندهای گرم نگه داشتن غذا با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید: این غذاهای خوشمزه افسردگی شدید می آورند!
۱- فویل قلع و حوله
استفاده از فویل قلع و حوله یکی از سادهترین راهها برای گرم نگه داشتن غذا در مدت کوتاه است. ابتدا غذای خود را درون یک ظرف دربسته بریزید و یک فویل قلع را کاملا دور آن بپیچید. مراقب باشید که هیچ قسمتی از ظرف غذا بدون پوشش باقی نماند. سپس دو عدد حوله را دور فویل بپیچید. بسته به نوع غذا، با این روش می توانید آن را بین ۳۰ دقیقه تا ۲ ساعت گرم نگه دارید. برای این کار از فویل ضخیم استفاده کنید. اگر فویل قلعی ضخیم ندارید، از چند لایه فویل قلع معمولی برای این کار استفاده کنید. با این روش گرما منعکس می شود، بخار به دام می افتد و به گرم نگه داشتن غذا کمک می کند.
2- فر
استفاده از فر یک راه حل عالی برای گرم نگه داشتن مواد غذایی است، خصوصا اگر می خواهید غذا در زمان خاصی سرو شود. برای این کار فر را روی دمای 200 تا 250 درجه فارنهایت تنظیم کنید و غذا را دورن آن قرار دهید تا دمای داخلی غذای شما به 140 درجه سانتی گراد برسد. FDA توصیه می کند که برای جلوگیری از رشد باکتری ها، غذاهای گرم را با دمای 140 درجه فارنهایت یا بالاتر سرو کنید.
3- کشوی فر
قرار دادن غذا در کشوی فر که در زیر اجاق گاز قرار دارد در حالی که فر روشن است، یکی از بهترین روش ها برای گرم نگه داشتن غذا در طول مهمانی است. با این روش می توان چند ظرف غذا را به طور همزمان گرم نگه داشت.
۴- ظروف شفینگ
ظروف شفینگ به طور خاص برای گرم نگه داشتن غذا در مدت طولانی طراحی شده اند. این ظروف معمولا از فولادضد زنگ ساخته می شوند. به منظور گرم نگه داشتن غذای داخل ظرف کافی است ظرف زیری را با آب پر کنید و سپس ظروف سوخت زیر آن را روشن کنید تا گرم شود. قرار دادن ظرف غذا در بالای این تابه موجب می شود تا غذای شما به مدت حداقل شش ساعت گرم بماند. این ظروف جایگزین مناسبی برای گرم نگه داشتن غذا بدون استفاده از برق هستند.
۵- آرام پز
استفاده از آرام پز یکی دیگر از روش های رایج برای گرم نگه داشتن غذا است. آنها معمولاً دارای گزینه هایی برای تنظیمات گرما هستند و طوری طراحی شده اند که از خشک شدن مواد غذایی جلوگیری می کنند. اگر میخواهید زمان زیادی غذا را گرم نگه دارید بهتر است آرام پز را روی دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
۶- گریل
استفاده از کباب پز یکی دیگر از روش های جالب برای گرم نگه داشتن غذا خصوصا در رویدادهایی است که در فضای باز برگزار می شوند. کافی است ظرف غذا را روی سینی گریل قرار دهید و درب آن را ببندید. سپس شعله های جانبی گریل را کم کنید تا غذا به آرامی گرم شود.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼