دختر ۱۱ساله؛ سابقه یکبار سقط، حالا باردار، مبتلا به HPV
روز گذشته کاربری به نام حنا در توییتر نوشت: مورد دختر ۱۱ ساله، سابقه یکبار سقط، در حال حاضر باردار، دارای ضایعه فعال و گسترده HPV، چه خبره بین نوجوونا!
نینیبان: روز گذشته کاربری به نام حنا در توییتر نوشت: مورد دختر ۱۱ ساله، سابقه یکبار سقط، در حال حاضر باردار، دارای ضایعه فعال و گسترده HPV، چه خبره بین نوجوونا!
این توئیت با واکنشهای زیادی مواجه شد، مثلا کاربری به نام لیلی نوشت: بچهی ۱۱ ساله نوجوان نیست و کودکه. کودک اختیارش دست خودش نیست و این رابطهها ناشی از سواستفاده جنسی ازش بوده نه از سر شهوترانی. به جای سرزنش قربانی، جلوی متجاوزا و پدوفیلا رو بگیرید.
نارسیس نوشت: تا میای اعتراض کنی، میگن بدن خودشه به کسی ربطی نداره چون آزار نمیرسونه، نمیفهمن که اینا همهاش آزار به دیگران و انتقال بیماریه.
هستانه: باز این پیک می ها شروع کردن
شما رندوم برو چندتا دختر ۱۱ ساله بیار یدونشونم اینجوری نیستن، حالا یکی دوتا مورد مشکل دار پیدا میکنید واویلا بازی هاتون شروع میشه، وای چه خبره بین نوجوونا ما فرق دختر پسر رو نمیدونستم وای
امیر: حتی اگه واقعی باشه این سناریو که نیست، این مسئله هم دلیلش عدم آگاهیبخشی و آموزش جنسی به کودکان و عدم واکسیناسیون به موقع است که مقصر اونم آخوند و امثال شماست.
شاپور: من تا ۱۲ سالگی فکر میکردم خدا باید بخواد تا یه نفر بچه دار بشه!!!
بعد توی سریالای تلویزیونی میدیدم بعضی زوج ها بچه دار نمیشن، میرن دکتر! ذهنم درگیر شده بود که اینا مگه نباید دعا کنند که بارداری اتفاق بیوفته! چرا میرن دکتر؟؟؟
از همین پرسش رفتم پی پرس و جو که قضیه چیه! تا فهمیدم.
سیدعلیرضا ناجی، رئیس مرکز تحقیقات و آزمایشگاه ویروسشناسی دربارهی مشاهدهی بالینی پزشکان مبنی بر افزایش شیوع hpv در ایران گفت: اعدادی که عنوان میشوند میبایستی به جامعه مورد تحقیق یا دسته بالینیشان هم توجه کرد.
مثلا مطالعه در بیماران مراجعه کننده به کلینیکهای مقاربتی مطمئنا شیوع بالاتری را نشان میدهد، چون این افراد به دلیل این مشکلات مراجعه کردهاند.
او دربارهی نرخ شیوع hpv در ایران گفت: در خصوص شیوع این ویروس در ایران، کشور ما هم مستثنی نبوده و شیوع این ویروس در طی مدتهای اخیر با توجه به رفتارهای اجتماعی مردم افزایش یافته و مشاهدات پزشکان مشاهدهی درستی است. اما در مورد آمار دقیق باید بگویم که باید برنامهی تحقیقاتی منظمی در گروههای مختلف اجتماعی- بالینی صورت بپذیرد تا آمار درستی در دسترس قرار گیرد.
با توجه به جمعیت هدف، شیوع پاپیلوما متفاوت است، مثلا در جامعهی زنان به طور کلی شیوع ۴ الی ۹ درصدی پاپیلومای ژنیتال مشاهده میشود. اما در جوامع با رفتار پرخطر مثلا زنان معتاد یا روسپی، این شیوع ممکن است تا ۵۰٪ هم افزایش یابد!
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼