برگزیده جشنواره "شهید حبیب غنیپور" گفت: برای نوشتن کتابهای کودک و نوجوان علاوه بر آگاهی از روانشناسی این گروه سنی، باید با نیازهای آنان هم آشنا بود .
جعفر توزندهجانی عنوان کرد: جایزه "شهید غنیپور" با پرهیز از افراط و یا تنگنظریهای سایر جشنوارهها سعی در شناخت و یافتن آثار خوب دارد، همین مساله هم باعث پیوند آن با مخاطبانش میشود .
وی که برنده جایزه "غنیپور" به واسطه تالیف کتاب "چرا دریا عصبانی شد" است، از نقش شهید غنیپور در داستاننویسی به نیکی یاد کرد و افزود: من از دهه ۶۰ آثار دفاع مقدس را میخواندم و به همین دلیل هم با طیف وسیعی از افراد در جنگ آشنا بودم، از جمله شهید غنیپور که با او در "کیهان بچهها" آشنایی نزدیک داشتم و بر اهمیت توجهاش به داستان واقف بودم .
توزندهجانی نوآوری در نوشتن را عامل توفیق یک اثر خواند و اظهار داشت: به نظر من یک اثر شاخص یا برگزیده باید نوآوری داشته باشد و این موضوع طوری در نوشته طرح و ارائه شود که نویسنده و مخاطب را بهرهور کند .
نویسنده کتاب "مهمانی دیوها" استفاده از روانشناسی کودک را در تالیف داستانهای کودک و نوجوان مهم برشمرد و تاکید کرد: مخاطب کودک و نوجوان امروز نسبت به خیلی از مسائل آگاه است و نیازها و خواستهای متفاوتی دارد، برای همین نویسنده باید نیازهای خاص کودک را در دنیای جدید درک کند .
وی داستاننویسی را کاری خلاقانه دانست و ادامه داد: متاسفانه نویسندگی در کشور ما حرفهای نشده است .
توزندهجانی با تاکید بر اهمیت سادگی و فضاسازی سالم در جایزه "غنیپور" یادآور شد: به طور کلی هر جشنوارهای سیاست خاص خود را دارد، با این اوصاف به نظر من جایزه "غنیپور" از امتیازات و ویژگیهای خوبی برخوردار است که برای ادبیات امروز مفید واقع میشود .
آیین اختتامیه و اهدای جوایز به برگزیدگان دهمین جشنواره "شهید حبیب غنیپور" روز یکشنبه ۱۵ اسفند از ساعت ۱۶ در تالار مهر حوزه هنری برگزار میشود .