فرق فیبروز با هاشور ابرو چیست؟
فیروز و هاشور ابرو دو روش پر کردن و فرم دادن به ابروهاست که بسیار پرطرفدار هستند. اما این روش تفاوتهایی دارند که در این مطلب به آنها پرداختهایم.
افرادی که از ظاهر ابروهای خود ناراضی هستند یا به دنبال راهی طبیعی و زیبا برای پرتر نشان دادن ابروهای خود هستند، ممکن است با روشهای متنوع و متفاوتی رو به رو شوند که آنها را گیج و سردرگم کند. دو نمونه از این روشهای محبوب و بسیار پرطرفدار، فیبروز و هاشور ابرو است. در ادامه این مطلب همراه ما باشید، شما را با این دو روش و فرق فیبروز با هاشور ابرو بیشتر آشنا خواهیم کرد.
هاشور ابرو چیست و چند نوع دارد؟
هاشور ابرو روشی است که به کمک آن نواحی خالی ابرو پر شده و ظاهر بهتری به ابرو میدهد. این روش دائمی است و در چهار نوع خطی، دو بعدی، سه بعدی و هایلایت انجام میشود. هریک از این روشها را باتوجه به سلیقه و نیاز خود میتوانید انجام دهید.
آدرس: هروی، میدان شریفی، پلاک ۹۶۴، طبقه اول
روش انجام هاشور ابرو چگونه است؟
برای انجام هاشور ابرو، ابتدا اندازه پیشانی گرفته شده و سپس با شابلون مدل ابرو مشخص میشود. سپس به کمک هاشور ابرو که به شکل قلم است و سوزن ریزی دارد، قسمتهای مشخص شده، پر میشوند و هاشور زده میشوند.
انجام هاشور، بیست الی سی دقیقه طول میکشد و تا مدت سه ماه باید آن را ترمیم کرد. سپس تا دو سال نیاز به ترمیم نداشته و پس از آن دوباره باید برای ترمیم مراجعه کنید.
انجام این کار بیست الی سی دقیقه طول میکشد و تا مدت سه ماه باید آن را ترمیم کرد. سپس تا دو سال نیاز به ترمیم نداشته و پس از آن دوباره باید برای ترمیم مراجعه کنید.
مزایا و معایب هاشور ابرو چیست؟
انجام هاشور ابرو مزایا و معایبی را به دنبال دارد که در ادامه به آنها میپردازیم:
مزایای هاشور ابرو
با کمک این روش میتوانید قسمتهای خالی ابروهای خود را پر کنید تا ظاهر طبیعیتری به خود بگیرد و از آنجایی که این روش، یک روش دائمی است، دیگر نیازی به آرایش همیشگی ابروهای خود نخواهید داشت.
معایب هاشور ابرو
-
دائمی بودن هاشور ابرو ممکن است مزیت آن به نظر برسد اما اگر فردی از انجام آن پشیمان شود، دیگر جزو مزیت محسوب نمیشود و شما باید به سراغ روشهای مختلف پاک کردن هاشور بروید که به پوست آسیب میرسانند .
دائمی بودن هاشور ابرو ممکن است مزیت آن به نظر برسد اما اگر فردی از انجام آن پشیمان شود، دیگر جزو مزیت محسوب نمیشود.
-
نیاز به ترمیم دارد ، وگرنه ظاهر زیبای اولیه خود را از دست میدهد.
-
ممکن است عوارضی نظیر عفونت سطحی پوست، آلرژی و... را به دنبال داشته باشد.
اقدامات قبل و بعد از هاشور ابرو
پیش از انجام هاشور ابرو بهتر است خوراک حاوی کافئین مصرف نکنید، به سولاریوم نروید، داروهای تحریک کننده پوست مصرف نکنید و اگر سابقه حساسیت پوستی داشتهاید، داروهای ضد حساسیت خود را مصرف کنید.
بعد از انجام هاشور ، تا سه ساعت به حمام نروید، تا دو هفته ابروهای خود را به کمک پماد ویتامین A چرب کنید، ابروهای خود را نخارانید و پوستههای ایجاد شده را نکنید، تا یک هفته به سونا و استخر نروید، به صورت طولانی مدت در معرض آفتاب قرار نگیرید و ابروها را تا مدتی رنگ نکنید.
فیبروز ابرو چیست و چقدر ماندگاری دارد؟
فیبروز ابرو روشی نیمه دائمی است که به کمک سوزنهای یک بار مصرف، به ابروها فرم و شکلی زیبا داده میشود. با کمک این روش، نواقص ابرو برطرف شده و به آن ظاهری زیبا و طبیعی میبخشد. ده روز قبل از انجام فیبروز نباید ابروها را رنگ کرد و باتوجه به پوست هر فرد، فیبروز در چند مرحله انجام میشود.
فیروز هم مانند هاشور در انواع و مدلهای مختلفی انجام میشود و متناسب با نیاز و خواسته هر فرد، متفاوت خواهد بود. در حالت عادی، این روش بین شش ماه تا یک سال دوام و ماندگاری خواهد داشت و نسبت به هاشور و میکروبلدینگ، عمق کمتر و درنتیجه، ماندگاری کمتری دارد.
آدرس: هروی، میدان شریفی، پلاک ۹۶۴، طبقه اول
مزایا و معایب فیبروز ابرو چیست؟
این روش مزایا و معایبی را به دنبال دارد که در ادامه به آنها میپردازیم:
مزایای فیبروز ابرو
-
در این روش، رنگدانهها به عمق پوست نفوذ نمیکنند و به همین دلیل، هر زمانی میتوان به راحتی آن را پاک کرد.
-
ایجاد ظاهری طبیعی و تراکم بالا
-
قرینهسازی و فرم دهی به ابروها
-
التهاب، سوزش و درد کمتر از سایر روشها
معایب فیبروز ابرو
-
انجام این روش برای افرادی که قبلا تاتو کردهاند مناسب نیست.
-
نیاز به استفاده از رنگ مناسب و باکیفیت و انجام توسط افراد حرفهای دارد تا ظاهر طبیعیتر و باکیفیتتری داشته باشد.
کلام آخر
باتوجه ویژگیها و توضیحاتی که برای هر دو روش گفته شد، اکنون میتوانید تصمیم بهتر و درستتری درباره اینکه کدام روش مناسب شماست بگیرید، اگر همچنان سردرگم هستید، میتوانید سری به کلینیک پوست، مو و زیبایی نی نی بان بزنید و با متخصصان این زمینه مشورت کنید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼