دکتر سیدکاظم فروتن، متخصص اورولوژی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شاهد افزود: خانمها نیز حدود ۳۰ درصدشان دچار سرد مزاجی هستند. بحث ما آمار نیست؛ چون یک اختلال جنسی میتواند یک زندگی را دچار آسیب کند و باید آسیب شناسی کنیم.
بحث سرد مزاجی زنان اکنون به عنوان یک بحث جدی مطرح است و همسرانشان گلایه دارند آن طور که باید انگیزه ارتباط زناشویی ندارند.
وی خاطرنشان کرد: شاید نزدیک ۵ درصد علت سردمزاجی زنان علت پزشکی دارد و ۹۵ درصد علت روانشناسی دارد. از این میزان به جرات میتوانم بگویم قریب به اتفاق آن با عدد بسیار بالایی، زنان سالم هستند اما مردان باید درمان شوند؛ یعنی علت سرد مزاجی، مردان هستند و علت اینکه مردها عامل سرد مزاجی زنان هستند این است که زنان پیچیده هستند و مردان نرفتند این را پیچدگی زن را مطالعه کنند و بتوانند با آن رفتار مناسب داشته باشند.
فروتن تاکید کرد: خواهش میکنیم مردان مطالعه شان را بیشتر کنند تا بتوانند با ظرافتهای رفتاری زنان آشنا شوند؛ البته نه اینکه مردان مهم نیستند. این موضوع خیلی مهم است. مردان با زبانشان حرف میزنند اما زنان گاهی با زبانشان حرف میزنند بلکه زنان با همه وجودشان حرف میزنند؛ با ابرو و حرکات آن، حرکت بدن، ابرو در هم فروبردن، شادی، خشم و.. زنان اول با بدن حرف میزنند و بعد با زبان.
اگر مردان زبان بدن زنان را یاد نگیرند خب ممکن است گویایی زن یک چیزی بگوید اما بدنش چیز دیگری بگوید و مرد بر اساس شنوایی خود برداشت میکند؛ برای همین میگویم برای سلامت مردان در منزل نیاز به آموزشهایی است که مردان و زنان در خانه با هم داشته باشند.
این متخصص اورولوژی در پاسخ به این پرسش که چرا مردان نسبت به زنان برای سلامت خود اهمیت کمتری میدهند؟ گفت: مردان عمدتا در فکر کار کردن هستند و در آن واحد یک کار بیشتر نمیتوانند انجام دهند؛ آنها از ابتدای صبح فکر کار کردن، کسب درآمد و مدیریت، وضعیت رفاهی خانواده و ...هستند و ناخوداگاه فرصت فکر کردن درباره سلامت خود را از دست میدهند. اما معتقدم اگر در زندگی برای کار تقسیم کار داشته باشیم؛ برای سلامت، خانواده و اعتقادمان برنامه داشته باشیم و نگذاریم تداخل پیدا کنند، زندگی خوبی خواهیم داشت.
منبع: فارس