۱۹۳۱۵۳
۲۰۵۷۳
۲۰۵۷۳

عرق رازیانه برای بارداری، نحوه استفاده و عوارض

از عرق رازیانه برای باردار شدن به منظور تنظیم هورمون‌ها قبل از بارداری استفاده می‌شود.

از عرق رازیانه برای باردار شدن به منظور تنظیم هورمون‌ها قبل از بارداری استفاده می‌شود. یکی از مشکلاتی که منجر به عدم باروری در زنان می‌شود، عدم تنظیم بودن هورمون های بدن است.
آیا مصرف عرق رازیانه برای باردار شدن موثر است؟ رازیانه گیاهی دارویی با طبع گرم و خشک است، ظاهری شبیه به کرفس و طعمی شبیه به شیرین بیان دارد. رازیانه به دلیل خواص زیادی که دارد به عنوان یک داروی گیاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد. عدم تنظیم بودن هورمون‌ها می‌تواند منجر به پر مویی و ایجاد کیست تخمدان و ناباروری شود. رازیانه نقش فوق العاده‌ای در تنظیم هورمون‌ها دارد. در این مقاله به بررسی نحوه مصرف عرق رازیانه برای باردار شدن، عوارض جانبی، موارد منع مصرف و تداخلات دارویی آن می‌پردازیم.

دلیل تاثیر مصرف عرق رازیانه برای باردار شدن
استروژن به طور طبیعی در رازیانه وجود دارد. این هورمون نقش موثری در تنظیم چرخه قاعدگی و بارداری دارد. چنانچه سطح هورمون استروژن در زنان در سنین بارداری کاهش پیدا کند، دچار قاعدگی نامنظم می‌شوند. این امر منجر به عدم رشد کافی لایه‌های داخل رحم برای لانه گزینی سلول تخم و رسیدن به حاملگی می‌شود. کمبود استروژن علاوه بر تاثیر بر لایه‌های داخل رحم می‌تواند بر تخمدان‌ها اثر گذارد و مانع تخمک گذاری شود. کاهش هورمون استروژن با علائمی همچون عفونت واژینال، خشکی واژن، سردرد، افسردگی، گر گرفتگی و ... همراه است.

روش مصرف
طول مدت مصرف عرق رازیانه برای باردار شدن یا در واقع برای درمان کیست تخمدان و تنظیم هورمون‌ها حداقل ۴۰ روز است. برای بارداری باید روزانه یک استکان عرق رازیانه به مدت ۴۰ روز مصرف کنید. در طی این ۴۰ روز حتی در دوران قاعدگی نباید مصرف عرق رازیانه قطع شود. اما چنانچه بعد از ۴۰ روز قصد دارید مصرف عرق رازیانه را ادامه دهید فقط در دوران غیر قاعدگی مصرف کنید و در مورد عوارض جانبی آن با یک متخصص طب سنتی مشورت کنید. چنانچه در زمان مصرف عرق رازیانه برای بارداری متوجه شدید که باردار شده اید، مصرف آن را قطع کنید. عرق رازیانه از مواد قاعده آور است و می‌تواند منجر به سقط جنین شود.

عوارض جانبی مصرف عرق رازیانه
عرق رازیانه در صورتیکه برای یک دوره کوتاه استفاده شود ایمن است و همانطور که ذکر شد فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد. برخی از خطرات مصرف رازیانه عبارتند از:
- تنگی نفس
- درد قفسه سینه
- حالت تهوع و استفراغ
- جوش
- خارش و ورم پوست
- خونریزی شدید در دوران قاعدگی
- حساسیت به نور خورشید
- یکی از عوارض جانبی و جدی مصرف عرق رازیانه که به ندرت اتفاق می‌افتد تشنج است.

تداخلات دارویی با مصرف عرق رازیانه
رازیانه ممکن است با برخی از دارو‌ها تداخل داشته باشد و مانع متابولیزه شدن کامل آن‌ها شود. در صورت استفاده از دارو‌های سیپروفلوکساسین و فلوروکینولون از مصرف رازیانه خودداری کنید و یا حداقل دو ساعت قبل و بعد از مصرف این دارو ها، رازیانه مصرف نکنید.

موارد منع مصرف عرق رازیانه
برخی از گیاهان از جمله زیره، گشنیز و رازیانه باعث واکنش آلرژیک شدید در برخی از افراد می‌شود، درصورت آلرژی به این گیاهان از مصرف رازیانه اجتناب کنید.
بتا بلوکرها، دارو‌های قلبی و ضد اضطراب، باعث افزایش سطح پتاسیم خون می‌شود. هنگام مصرف بتا بلوکر‌ها باید از مصرف مواد غذایی با پتاسیم بالا از جمله رازیانه خودداری شود.
سطح بالای پتاسیم در بدن خطر جدی برای افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی است، کلیه‌های آسیب دیده ممکن است قادر به فیلتر کردن پتاسیم اضافه از خون نباشند که این می‌تواند مرگبار باشد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.