۱۴۴۴۶۳
۷۵۰۸
۷۵۰۸

مصرف آسپرین در بارداری، مطلب خواندنی

بر اساس جدیدترین تحقیق انجام شده مشخص گردیده که ارتقاء در باروری به دیگر مزایای استفاده از آسپرین بطور روزانه می­تواند اضافه گردد.

مصرف آسپرین به شکل روزانه می­تواند در جهت باردار شدن به خانم­ها کمک کند بخصوص در زمانی که دچار سقط شده­ اند. محققان دانشگاه اوتا و انجمن ملی سلامت کودک و رشد انسانی بر این باورند که مصرف ۸۱میلی­گرم از آسپرین به شکل روزانه می­تواند باعث تقویت احتمال بروز بارداری می­شود، این فرآیند با کاهش التهابات سیستمیک و ارتقاء محیطی که جنین در آن رشد می­کند اتفاق می­افتد. آسپرین داروئیست که اغلب برای کاهش تب، التهابات و دردها بکار می­رود. آسپرین بعنوان داروئی در جهت کاهش ابتلای افراد به سکته­ی قلبی و سکته مغزی در گروههای پرخطر مورد مصرف دارد. مطالعه گزارش شده در اخبار پزشکی امروز نشان می­دهد که این دارو می­تواند احتمال زنده ماندن را در بیماران مبتلا به سرطان گاسترو اینتستیال را دو برابر می­کند، در حالیکه در مطالعه ­ای دیگر نشان داده شده که مصرف روزانه­ ی آسپرین می­تواند به پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه کمک نماید.
اکنون بر اساس جدیدترین تحقیق انجام شده مشخص گردیده که ارتقاء در باروری به دیگر مزایای استفاده از آسپرین بطور روزانه می­تواند اضافه گردد. مصرف دوز کمی از آسپرین به شکل روزانه باعث افزایش ۱۷ درصدی احتمال بارداری در زمانی می­شود که در بارداریهای قبلی موفق نبوده ­اند. در مطالعه اخیر بر روی ۱۲۲۵ زن بین ۱۸ تا ۳۰ که دوسال قبل آن بارداری ناموفق داشته­اند بررسی­هایی انجام شد. تمام این زنان دچار التهابات سیستماتیک بوده ­اند. در مقایسه با زمانی که روزانه آسپرین دریافت نکرده اند، آنهایی که ۸۱ میلی­گرم از دارو را روزانه دریافت کردند ۱۷ درصد بیشتر بارداری موفق را تجربه نمودند و ۲۰ درصد احتمال زایمان موفق در آنها بیشتر بوده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.