۱۴۵۶۳۹
۲۳۰۳۶۸
۲۳۰۳۶۸

فواید سیب در بارداری، تاثیر بر جنین

شاید خیلی از مادران عزیز به سیب ویار داشته باشند و بیش از حد مصرف کنند و بخواهند بدانند که آیا مصرف زیاد سیب می تواند به جنین آسیب برساند؟

در طول بارداری باید کاملا تغذیه سالمی داشته باشید و تا می توانید از میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید.امروز می خواهیم در مورد تاثیر سیب بر خود شما و جنین صحبت کنیم .پس با ما همراه باشید.
سیب، سم زدا است، در پیشگیری از کم خونی موثر است و به هضم بهتر غذا کمک می کند. این میوه مقادیر بالایی از انواع ویتامین‌های گروه B به ویژه ب۶، تیامین و ریبوفلاویت را دارد.
حتی در خوردن مواد خوراکی مفید نیز باید اعتدال را رعایت کرد. مثلا مصرف بیشتر از ۵ سیب در روز می تواند کالری دریافتی شما را افزایش دهد و سبب چاقی شود.
مزیت های خوردن سیب
اگر هر روز یک عدد سیب بخورید تا آخر عمر سالم خواهید ماند و نیازی به دکتر نخواهید داشت.سیب ها غنی از آنتی اکسیدان ها، فلاوونوئیدها و فیبر غذایی می باشند.سیب احتما پیشرفت سرطان حتی سرطان سینه را کاهش می دهد.همچنین باعث سلامت سیستم ایمنی بدن می شود.
ویتامین های ب کمپلکس (ویتامین ب۶ ، ریبوفلاوین ، و تیامین ) که در سیب یافت می شود می تواند به حفظ سلول های قرمز خون کمک کند.سیب چون فیبر بالایی دارد ، می تواند با کلسترول بد مبارزه کند.همچنین از دیگر بیماری ها مانند بیماری های قلبی ، فشار خون بالا و دیابت پیشگیری می کند.همچنین از احتمال افراد به آلزایمر نیز پیشگیری می کند.
مزیت های خوردن سیب در طول بارداری
از ابتلای جنین به بیماری آسم و خس خس سینه پیشگیری می کند
پژوهش و تحقیقات مختلفی در مورد تاثیر سیب بر پیشگیری از آسم در جنین انجام گرفته است و همه آنها ثابت کرده اند که سیب می تواند باعث پیشگیری از ابتلای جنین به آسم شود.همچنین کمک می کند در آینده کودک شما مبتلا به خس خس سینه نشود.
از کمخونی پیشگیری می کند
کمخونی در بارداری می تواند باعث منجر به زایمان زودرس و یا وزن کم نوزاد شود.سیب غنی از آهن می باشد و اگر هر روز به طور منظم سیب بخورید می توانید از کمخونی پیشگیری کنید.
سم زدایی بدن
وقتی باردار هستید ، احتمالا پزشک شما توصیه می کند تا از غذاهایی که حاوی سرب و جیوه هستند به شدت پرهیز کنید.سرب و جیوه بی نهایت سمی می باشند و جذب آنها در طول بارداری می تواند بر جنین تاثیر منفی بگذارد.اگر به طور تصادفی از مواد غذایی حاوی سرب و جیوه مصرف کرده اید ، می توانید با خوردن سیب بدن خود را سم زدایی کنید.
کمک به هضم بهتر غذا
فیبر حاوی مقدار زیادی فیبر غیر قابل حل می باشد .با خوردن سیب می توانید از هر گونه بیماری گوارشی در طول بارداری پیشگیری کنید.
تقویت سیستم ایمنی بدن
سیب ها غنی از ویتامین ث می باشند .ویتامین ث باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شما و جنین می شود و باعث می شود در مقابل عفونت ها در امان بمانید.
تامین انرژی
سیب حاوی کربوهیدرات می باشد .خوردن آن در بارداری می تواند بخشی از انرژی مورد نیاز شما را تامین کند.اگر احساس سرگیجه و ضعف دارید حتما با خوردن سیب انرژی لازم را به بدن خود برسانید.
پیشگیری از سوزش سر دل
وقتی باردار هستید ، سوزش سر دل نرمال می باشد.شاید دلیل آن فشار خون بالا یا اسیدی شدن معده باشد.خوردن سیب سوزش سر دل را کاهش می دهد و حتی از قلب شما در مقابل بیماری ها جلوگیری می کند.
مستحکم سازی استخوان ها
برای رشد استخوا جنین به کلسیم بیشتری نیاز دارید .سیب غنی از کلسیم می باشد و می تواند هم برای شما و هم برای جنین مفید باشد.
تقویت روده ها
سیب غنی از آنتی اکسیدان می باشد و بنابراین برای روده های شما بسیار مفید می باشد.با خوردن سیب می توانید راحت نفس بشید.
فواید سیب در بارداری، تاثیر بر جنین
عوارض جانبی خوردن سیب در بارداری
سیب هم برای خود شما و هم برای جنین مفید می باشد.شاید خیلی از مادران عزیز به سیب ویار داشته باشند و بیش از حد مصرف کنند و بخواهند بدانند که آیا مصرف زیاد سیب می تواند به جنین آسیب برساند؟ خوب در اینجا به عوارض جانبی خوردن بیش از حد سیب اشاره می کنیم:
- هر یک عدد سیب متوسط دارای 70 کالری می باشد .اگر بخواهید روزی بیشتر از 5 عدد سیب بخورید میزان دریافت کالری شما بالا می رود و باعث افزایش وزن می شود.توصیه پزشکان این است که هر روز یک عدد سیب مصرف شود.
- تغییر در متابولیسم بدن: مصرف بیش از حد سیب باعث جذب کربوهیدرات می شود که از سوزاندن چربی توسط جنین جلوگیری می کند.

مهم‌ترین مطالب در این‌باره:
لابد شما هم این اصطلاح انگلیسی را شنیده‌اید که خوردن یک عدد سیب در روز شما را از دوا و دکتر در امان نگه می‌دارد!
شاید ندانید همین ضرب المثل روز جهانی دارد که همین امروز است. اما این ضرب المثل تا چه اندازه واقعیت دارد و آیا در مورد دوران مهم و تاثیرگذاری مانند دوره بارداری هم صدق می کند؟

چرا روزی یک سیب؟!
سیب یکی از بهترین میوه‌هایی است که احتمالا مشاور تغذیه شما روی مصرف روزانه آن در بارداری تاکید می‌کند علتش هم وجود انواع و اقسام آنتی اکسیدان‌ها، فلاونوئیدها، فیتوکمیکال‌ها و همچنین فیبر بالای گیاهی است که سیب را به انتخابی ایده‌آل برای همه خانم‌های باردار در هر سن و سال و شرایطی که باشند تبدیل می‌کند.
البته سیب نه فقط دوست خوبی برای مادران باردار است بلکه مصرف آن در هر سنی به خانم‍‌ها توصیه می‌شود زیرا به دلیل داشتن ویتامین ث می‌تواند ریسک تخریب‌های سلولی به دلیل وجود رادیکال‌های آزاد را پایین بیاورد و همچنین از ایجاد بعضی انواع سرطان به ویژه سرطان سینه پیشگیری می‌کند.
در ضمن اگر می‌خواهید بدن‌تان را برای مقابله با عفونت ها آماده کنید، مصرف روزی یک عدد سیب به شما توصیه می‌شود. یکی دیگر از معجزات سیب داشتن مقادیر بالای انواع ویتامین‌های گروه B به ویژه ب۶، تیامین و ریبوفلاویت است که به حفظ گلبول‌های سفید خون کمک می‌کنند.
هر چه میزان فیبر در سیب بالاتر می‌رود، توانایی این میوه هم برای مبارزه با کلسترول بد خون نیز افزایش پیدا می‌کند.
از طرف دیگر سیب می‌تواند مانع از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، پرفشاری خون و دیابت شود و به بهبود وضعیت عصبی فرد کمک کرده و ضد سکته است.

آیا در دوران بارداری می‌توانم سیب بخورم؟
بله، خوردن سیب در بارداری نه تنها مشکلی برای شما و جنین‌تان ایجاد نمی‌کند بلکه یک توصیه کلیدی و اساسی برای همه مادرانی است که می‌خواهند جنین سالمی داشته باشند.
-مصرف سیب در بارداری و کاهش احتمال ابتلای کودک به آسم: مطالعات مختلف نشان داده است که استفاده از سیب می‌تواند خطر بروز آسم را در نوزاد کاهش دهد.
-مصرف سیب در بارداری و کاهش ریسک ابتلا به کم خونی: کم خونی در بارداری وضعیت نسبتا شایعی است که احتمال زایمان زودرس و تولد نوزاد با وزن کم را بالا می‌برد.
سیب دارای آهن است و مصرف مرتب آن می‌تواند تا حدودی به کاهش خطر ابتلا به کم خونی در این دوران کمک کند.
-سیب تصفیه کننده بدن: در طول دوره بارداری پزشک شما قطعا توصیه می‌کند که خودتان را از مواد غذایی که میزان جیوه یا سرب‌شان بالاست دور نگه دارید.
هر دو این عناصر به شدت سمی هستند و در دوران بارداری مصرفشان روی جنین اثر منفی می‌گذارد. مصرف سیب در بارداری می‌تواند باعث دفع این عناصر از بدن در شرایطی شود که اتفاقی یکی از آنها وارد بدنتان شده است.
-مصرف سیب و بهبود شرایطی گوارشی: سیب سرشار از فیبرهای محلول است که مصرف آن می‌تواند شرایط گوارشی شما را در دوران بارداری بهبود دهد.
-بالا رفتن سطح انرژی بدن با خوردن سیب در بارداری: سیب حاوی کربوهیدرات است و مصرف آن در دوره بارداری می‌تواند به سرعت انرژی مورد نیاز شما را تامین کند و به خصوص یک میان وعده مناسب برای دورانی است که دچار ضعف شده است.
سیب کالری بالایی هم ندارد بنابراین مصرف آن خیلی روی وزنتان تاثیر نمی‌گذارد و چندان نگران کننده نیست.
پس اگر به هر دلیل مجبورید در طی دوره بارداری وزن‌تان را کنترل کنید، سیب یک انتخاب بی‌نقص برای شماست.
-کاهش سوزش معده با خوردن سیب:یکی از عوارض شایع دوران بارداری سوزش سر دل است که به دلیل افزایش اسید معده رخ می‌دهد و مصرف سیب تا حدودی می‌تواند این وضعیت را رفع کند.

سیب سبز بهتر است یا قرمز؟
سیب سبز قند و گلوکز کمتری دارد اما میزان آنتی اکسیدان آن نیز پایین‌تر از سیب قرمز است. در حالی که سیب قرمز سرشار از انواع آنتی اکسیدان‌ها و پلی فنول‌هاست.
بنابراین اگر دیابت یا دیابت بارداری ندارید یا نگران وزن‌تان در این دوران نیستید می‌توانید هر روز هم سیب قرمز بخورید.

مصرف یک عدد سیب در روز شما را از دوا و دکتر دور نگه می دارد؟
مطالعه‌ای در دانشگاه میشیگان در زمینه تاثیر مصرف سیب و ارتباط آن با تعداد مراجعات افراد به پزشک انجام شده است.
اما دکتر متیو دیویس، از نویسندگان همکار در این مقاله می‌گوید لزوما خوردن یک عدد سیب در روز نمی‌تواند شما را از دکتر دور نگه دارد چون این گروه تحقیقاتی از نظر آماری ارتباطی میان مصرف روزانه سیب و کاهش مراجعات به پزشک نیافته است اما او می‌گوید که مصرف سیب به صورت مداوم رفت و آمد شما را به داروخانه کم می‌کند!
در این مطالعه که با شرکت ۸۳۹۹ فرد داوطلب انجام شده است، مشخص شده آنهایی که روزانه یک عدد سیب می‌خورند معمولا تحصیلات بالاتری دارند و همچنین کمتر سیگار می‌کشند.
همچنین در افرادی که روزی یک عدد سیب می‌خورند به طور کلی مصرف روزانه میوه‌ها و سبزیجات بالاتر است. جالب اینکه این افراد کمتر نسخه‌های پزشکی‌شان را رعایت می‌کنند و ترجیح می‌دهند برای درمان بیماری از دارو استفاده نکنند که البته لزوما این دیدگاه نتیجه بخش نیست!

فواید سیب در بارداری، تاثیر بر جنین
خوردن سیب در ماه نهم بارداری و درمان یبوست
سیب یک منبع غنی از پکتین (فیبر طبیعی) است که حجم مدفوع را زیاد کرده و باعث اجابت مزاج می شود.
این شامل سوربیتول ( قند طبیعی الکل ) که به عنوان ملین اسمزی طبیعی برای نرم کردن مدفوع عمل کرده و اجازه دهید تا آن به راحتی از طریق روده ها حرکت کند.
این شامل هر دو فیبر نامحلول و قابل حل است فیبر نامحلول مانند سلولز کار می کند در حالی که فیبر محلول موجود در پوست به عنوان نرم کننده مدفوع عمل می کند و کشیدن آب بداخل مدفوع آن را نرم تر می کند پوست سیب حاوی ۳.۳ گرم فیبر است.
مصرف منظم سیب با پوست محتوای فیبر کافی برای بدن، ترویج اجابت مزاج و بهبود فرایند هضم را فراهم می کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.