۲۴۶۱۰۷

۱۰ شغل پدرآمد برای زنان خانه دار

10 شغل پدرآمد برای زنان خانه دار

خیلی از زنان خانه دار در آرزوی داشتن شغلی پردرآمد برای خودشان هستند تا دستشان در جیب خودشان باشد.

به گزارش نی نی بان ،  کارهایی که می‌توانید از خانه انجام دهید متنوع هستند و به یادگیری مهارت و تخصص نیاز دارند. مزیت کارهای آنلاین این است که به سرمایه، تجهیزات و فضای زیادی برای شروع کار نیاز ندارند و شما می‌توانید از اتاق شخصی خودتان برای انجام کارها استفاده کنید. برای این شغل‌ها فقط کافیست به اینترنت و سیستم کامپیوتری دسترسی داشته باشید. پر درآمدترین مشاغل برای زنان خانه‌دار عبارت‌اند از:

شغل پردرآمد

۱. تایپ، ترجمه، ویراستاری

اولین مورد از این لیست، انجام پروژه‌های دانشجویی یا فریلنسری مانند تایپ، ترجمه و ویراستاری است. اگر مهارت تایپ سریع و ترجمه را دارید می‌توانید از این طریق در خانه کسب درآمد کنید. بازار کار این شغل خوب است و همیشه دانشجویان و افرادی هستند که قصد دارند پروژه‌های خود را برون‌سپاری کنند.

۲. سئو و بهینه‌سازی وب‌سایت

حتماً برای شما هم پیش‌آمده که به دنبال چیزی در اینترنت بگردید و موتورهای جستجو، سایت‌های مختلفی را به شما پیشنهاد کنند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید موتورهای جستجو مانند گوگل برای اینکه تصمیم بگیرند در جواب کاربران کدام وب‌سایت‌ها را در صفحه اول نتایج جستجو نمایش دهند از اصول خاصی پیروی می‌کنند. به این اصول سئو یا بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو گفته می‌شود. با توجه به اینکه سئو به ابزار زیادی نیاز ندارد، زنان خانه‌دار می‌توانند در جایگاه شغل و منبع درآمد به آن نگاه کنند.

شغل پردرآمد

۳. نویسندگی و تولید محتوا

تولید محتوا پایه و اساس هر کسب‌وکار آنلاینی است؛ به همین دلیل همیشه طرفداران خودش را دارد. شما می‌توانید با یادگیری مهارت تولید محتوا، بدون نیاز به سرمایه‌گذاری زیادی درآمد داشته باشید. اگر برایتان سؤال است که تولید محتوا چیست؟ باید بگوییم که تمام مطالبی که در وب‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی می‌خوانید، محتوا هستند. محتوا، توسط کارشناسان و نویسندگان نوشته می‌شود. برای انجام تولید محتوا باید علاوه‌بر دست‌به‌قلم بودن، با اصول نگارشی، ویرایشی، دستور زبان و نیم‌فاصله آشنا باشید. علاوه بر این باید مهارت تایپ سریع، جستجو و سرچ در اینترنت را بلد باشید؛ ترجمه و زبان انگلیسی‌تان خوب باشد؛ اصول سئوی محتوا را درک کنید و بتوانید متنی بنویسید که هم رضایت مخاطب را جلب کند و هم به گوگل بفهماند که راجع به چه چیز صحبت می‌کند. اگر در تولید محتوا خوب باشید شاید بعدها بتوانید وارد کپی‌رایتینگ شوید.

۴. ادمین شبکه‌های اجتماعی

همه ما ‌نوعی مصرف‌کننده شبکه‌های اجتماعی هستیم و زمان زیادی از روزمان را در این فضاها می‌گذرانیم. اما تابه‌حال به این فضا به چشم یکی از ۱۰ شغل پردرآمد برای زنان خانه‌دار نگاه کرده‌اید؟ شاید فکر کنید که برای حضور در این فضا حتما باید بلاگر و اینفلوئنسر باشید یا پیج فروشگاهی داشته باشید. در صورتی که اینطور نیست، بسیاری از این صفحات توسط ادمین اداره می‌شوند. شما می‌توانید با یادگیری الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی به صاحبان کسب‌وکارها که در این فضا حضور دارند کمک کنید تا بهتر دیده شوند و مخاطبان بیشتری را جذب کنند تا فروش بهتری داشته باشند. واقعیت این است که بسیاری از صاحبان مشاغل، فرصت فعالیت در شبکه‌های اجتماعی را ندارند و مهارت‌های لازم برای ارتقای صفحات را هم ندارند. بنابراین با یادگیری مدیریت شبکه‌های اجتماعی به‌راحتی می‌توانید از آن درآمد خوبی به دست آورید.

۵. ادمین سایت

صاحبان کسب‌وکار، علاوه‌بر شبکه‌های اجتماعی در فضای وب نیز حضور دارند. درست مانند شبکه‌های اجتماعی، برای مدیریت وب‌سایت‌ها هم به ادمین نیاز است. یکی از مهم‌ترین وظایف مدیر سایت به‌روز نگه‌داشتن سایت و انجام کارهای مرتبط با آن است. یعنی باید محصولات و قیمت آنها را در سایت به‌روز شده و محتوای نوشته شده توسط تولیدکنندگان محتوا در سایت منتشر شوند. برای این کار باید کار با وردپرس را یاد گرفته و نحوه ورود محصولات و انتشار محتوا را آموزش ببینید.

۶. راه‌اندازی پادکست و تولید کتاب‌های صوتی

یکی دیگر از ۱۰ شغل پردرآمد برای زنان خانه‌دار تولید پادکست و کتاب‌های صوتی است. محتواهای صوتی مانند پادکست‌ها و کتاب‌های صوتی طرفداران خود را دارند و به دلیل سهولت استفاده طرفداران زیادی دارند. اگر فن بیان خوبی دارید و می‌توانید روایت‌گری کنید، این فضا می‌تواند برای شما مناسب باشد.

راه‌اندازی پادکست، به مطالعه و دانش تخصصی در زمینه موضوعی نیاز دارد که می‌خواهید پادکست آن را راه‌اندازی کنید. علاوه‌بر آن باید کار با ابزارهای ویرایش صوت و اپلیکیشن‌های انتشار پادکست مثل کست باکس را نیز یاد بگیرید. سپس با تولید محتوای صوتی می‌توانید به‌مرور مخاطبان زیادی جذب کرده و در کنار آن تبلیغات انجام دهید.

۷. طراحی سایت

با توجه ‌به اینکه هر روز تعداد بیشتری از کسب‌وکارهای سنتی پا به فضای اینترنت می‌گذارند، می‌توان طراحی سایت را یکی از ۱۰ شغل پردرآمد برای زنان خانه‌دار در نظر گرفت. به‌طور کلی طراحی سایت به دو شیوه انجام می‌شود: طراحی سایت با استفاده از برنامه‌نویسی و طراحی سایت با استفاده از سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس. با وجود سیستم‌های مدیریت محتوا، لازم نیست برای یادگیری طراحی سایت سراغ برنامه‌نویسی بروید. برنامه‌نویسی شغلی تخصصی است و برای همه زنان خانه‌دار مناسب نیست، زیرا به زمان زیادی برای یادگیری احتیاج دارد. اما یادگیری وردپرس تقریباً برای هر کسی که به این حوزه علاقه‌مند باشد، امکان‌پذیر است. آموزش طراحی سایت به‌صورت میانگین بین سه تا شش ماه زمان می‌برد.

۸. طراحی لوگو و تصاویر گرافیکی

هر کسب‌وکاری که آنلاین می‌شود برای نشان‌دادن هویت بصری خود به لوگو نیاز دارد. لوگوها، تصاویر کوچکی هستند که توسط طراحان گرافیک طراحی می‌‌شوند و هویت برند را به مشتریان نمایش می‌دهند. مخاطبان می‌توانند از طریق لوگو کسب‌وکارها و افراد را به‌خاطر بیاورند.

علاوه‌برآن وب‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای تولید محتوای پست‌ها و صفحات خودشان به تصاویر و بنرهای گرافیکی نیاز دارند. زنان خانه‌دار می‌توانند با یادگیری کارهای گرافیکی درآمد خوبی از انجام پروژه‌های این‌چنینی کسب کنند.

۹. تدریس آنلاین

زنان خانه‌دار می‌توانند با تدریس زبان یا هنرهایی که بلد هستند به درآمد برسند. برای مثال اگر کار با نرم‌افزارهای تخصصی مثل فتوشاپ و ایلستریتور را بلد هستید، می‌توانید برای افرادی تمایل دارند این نرم‌افزارها را آموزش ببینند، کلاس برگزار کنید. از جمله مزایای تدریس آنلاین این است که شما می‌توانید هم‌زمان چند دانشجو یا هنرجو را با هم آموزش دهید و به درآمد بیشتری برسید.

شغل پردرآمد

۱۰. فروش محصولات به‌صورت آنلاین

تأسیس فروشگاه اینترنتی کاری است که امتحان خود را به‌خوبی پس داده و از جمله ۱۰ شغل پردرآمد برای زنان خانه دار است. شما می‌توانید با تأسیس سایت فروشگاهی آنلاین کالاهای مختلفی را در آن به فروش برسانید. شما با این کار دغدغه هزینه اجاره مغازه و هزینه‌های جانبی دیگر را ندارید. به همین علت میزان سرمایه اولیه برای شروع کارتان کمتر خواهد بود. برای این کار می‌توانید با تولیدکنندگان یا عمده‌فروشان صحبت کنید و کالاهایی را به‌صورت امانی دریافت کنید و وقتی فروش رفت با آن‌ها تسویه کنید. احتمال دارد پیداکردن عمده‌فروشی که حاضر باشد به این شیوه با شما همکاری کند سخت باشد، اما درصورتی‌که بگردید می‌توانید فردی را پیدا کنید که با شرایط شما کنار بیاید. البته درصورتی‌که سرمایه کافی برای تهیه کالا را دارید بهتر است از خرید کم شروع کنید.

منبع: چطور 

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند