۱۳۹۰۳۲
۵۹۶۵
۵۹۶۵

نحوه شیردهی به نوزاد، وقتی رفلاکس دارد

در نوزادان با مشکل ریفلاکس، کنترل میزان شیر خورانده شده به نوزاد اهمیت خاصی دارد...

سوال
با سلام خدمت مشاور محترم. فرزند 2 ماهه دارم که رفلکس شدیدی دارد و به خاطر رفلکس شدید که حتی برای خواب او هم مشکل ایجاد می کند مجبوریم او را به صورت دمر و روی شکم بخوابانیم. عده ای می گویند این کار برای نوزاد 2 ماه خطرناک است لطفا راهنمایی کنید.

جواب
سلام علیکم
در نوزادان با مشکل ریفلاکس کنترل میزان شیر خورانده شده به نوزاد اهمیت خاصی دارد به این ترتیب که لازم است شیردهی به این نوزادان با حجم کم و دفعات زیاد مد نظر باشد و مادر با کم کردن زمان شیردهی به نوزاد و شیردهی با فواصل کم نیاز غذایی کودک را تامین کند، در انتهای شیردهی حتما آروغ کودک گرفته شود.توصیه میشود نوزاد بر روی سطحی سفت و شیب دار خوابانده شود، به صورتی که سر نوزاد بالاتر از سینه وشکم وی قرار گیرد ( شیب ملایم ۳۰ درجه ) که برای این منظور استفاده از تشکهای خوشخواب و سفت که بالشت در زیر ان قرار گرفته باشد تا ایجاد شیب ملایم نماید توصیه میشود . لازم به ذکر است برای این نوزادان نباید از بالشت زیر سر استفاده نمود و بالشت باید زیر تشک قرار داده شود تا قسمتی که سر نوزاد قرار میگیرد بالاتر از پاها باشد. استفاده از تشک های سفت شرایط خواباندن نوزاد به صورت دمر روی شکم را فراهم میکند. در غیر این صورت خواباندن نوزاد به صورت دمر خطراتی به دنبال خواهد داشت.از آنجا که این نوزادان فقط در شرایط خوابیده روی شکم و یا ایستاده نگهداشته شده در بغل احساس ارامش دارند و در حالت خوابیده به پشت یا در سطوح صاف یا نرم دچار تشدید ریفلاکس و نهایتا" یبقراری میشوند لذا خواباندن نوزاد بروی شکم در سطوح سفت هنگامی که مادر هوشیار و در کنار نوزاد میباشد و یا خواباندن به پهلوی چپ میتواند در احساس ارامش و کاهش درد در نوزاد موثر باشد .در نهایت توصیه می شود جهت درمان ریفلاکس فرزندتان حتما به پزشک متخصص گوارش نوزادان مراجعه نمایید تا از عوارض بعدی بیماری جلوگیری گردد.
منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.