۱۱۱۴۷۲
۲۴۲۲
۲۴۲۲

آموزش بازی با کودکان، امتحان کنید

پر کردن اطراف کودک از اسباب‌بازی‌های جورواجوری که دوستشان دارد منجر به دستپاچگی و گیج شدن او می‌شود.

کودکان نوپا اصولاً نمی‌توانند برای مدت طولانی به تنهایی بازی کنند. طولانی‌ترین زمانی که می‌توانید از یک بچه یک ساله انتظار داشته باشید به تنهایی بازی کند چیزی حدود پانزده دقیقه است، دادن چنین فرصتی به کودک کاری است که به انجام دادنش می‌ارزد، این کار تنهابه این دلیل نیست که شما فرصت داشته باشید شام را آماده کنید یا اتاق را جارو و گردگیری کنید. دکتر اسکالار متخصص رشد در مرکز مطالعات رشد و یادگیری دانشگاه کارولینای شمالی دراین‌باره می‌گوید: تنها بازی کردن، تقویت‌کننده استقلال، اعتمادبه‌نفس، خلاقیت و مهارت‌های زبانی است. اغلب می‌بینیم که یک کودک پانزده ماهه هنگامی‌که تنها بازی می‌کند با خود چیزهایی زمزمه می‌کند، چنین بازی‌هایی پایه و اساس رشد مهارت‌های زبانی هستند.

نکته موردتوجه دربازی کودکان نوپا " سازمان‌دهی " فعالیت کودک است. پر کردن اطراف کودک از اسباب‌بازی‌های جورواجوری که دوستشان دارد منجر به دستپاچگی و گیج شدن او می‌شود. به‌جای این کار هر بار تنها یک اسباب‌بازی در اختیار او بگذارید و به‌نوبت اسباب‌بازی‌ها را عوض کنید.

کاشتن سبزی‌ها: به راستی چه کاری بهتر از کاشت و برداشت سبزی‌ها در باغچه، جعبه و گلدان می‌تواند پایه‌های علوم تجربی را به کودکان بیاموزد؟ می‌توانید با کاشت دانه‌ها و بذرهایی که به آسانی رشد می‌کنند ضمن سرگرم ساختن کودکان خود، چیزهای بسیاری درباره زندگی گیاهان و غذاهایی که مصرف می‌کنند به آنان بیاموزید.

اگر بدون تقاضای کمک از سوی کودک، دائم به فکر یاری‌رساندن به او باشید، قدرت یافتن راه‌حل را از کودک سلب کرده و او را فردی متکی و وابسته به خود بار آورده‌اید. درحالی‌که گوش دادن فعال می‌تواند کودک را تشویق به یافتن راه‌حل مشکل کند و ارزش‌هایی مانند استقلال، مسئولیت‌پذیری، اعتمادبه‌نفس و بالندگی را در او رشد دهد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.