از شیر گرفتن بچه، نگرانی مادرانه
بیشتر راهنمایی ها در زمینه از شیشه شیر گرفتن کودک برای کودکان نوپا (۱ تا ۲ سال) قابل استفاده است.
بیشتر راهنمایی ها در زمینه از شیشه شیر گرفتن کودک برای کودکان نوپا (1 تا 2 سال) قابل استفاده است. در اینجا برخی توصیه های منحصر به کودکان نوپا ارائه می شود:
به کودک اجازه ندهید که شیشه خود را همه جا ببرند. با این شیوه اگر کودک بیفتد، از صدمات جلوگیری می شود و شیشه به نقطه اتکاء کودک شما تبدیل نمی شود.
به کودک کمک کنید تا به جای شیشه از وسیله بی خطر دیگری استفاده کند. وقتی کودک نوپای شما در ساعاتی به جز زمان غذا از شما تقاضای شیشه می کند، او را به استفاده از یک وسیله راحت مثل اسباب بازی، پتو، یا عروسک تشویق کنید. مثلا یک شیشه خالی را با رعایت ایمنی دور گردن یک وسیله راحت دیگر مانند عروسک پولیشی ببندید و هنگامی که کودک با آن احساس راحتی داشت به تدریج شیشه را از آن جدا کنید (پس از چند روز یا چند هفته). حتما شیشه را به صورتی مناسب به آن متصل نمایید و مطمئن شوید که انتهای بندها گشاد نباشد و با پیچیده شدن دور گردن کودک موجب خفگی او نگردد.
تغییراتی را در برنامه روزانه کودک وارد کنید، مخصوصا مواردی که با شیر خوردن از شیشه در ارتباط هستند. مثلا اگر کودک روی زمین افتاد، او را بغل کنید و به جای شیر، به او توجه کنید.
کودک را با فعالیت های جدید مشغول کنید. این کار در خانه، موزه، باغ وحش، یا زمین های بازی قابل انجام است.
با فنجان به کودک شیر بدهید. شیر دادن با فنجان را در برنامه روزانه خوردن غذاهای جامد قرار دهید. سپس به تدریج شیر خوردن از شیشه را از برنامه حذف نمایید.
شیشه را دور نگه دارید. به او اعلام کنید که " امروز باید مانند برادر بزرگترت (یا پدر، یا پسر خاله) غذا بخوری." برای دور نگه داشتن کودک از پستان و شیشه یک فنجان شخصی برای او تهیه کنید. ممکن است شیشه برای او یک شی راحت باشد، بنابر این آن را با بغل کردن و توجه نشان دادن یا یک شی راحت دیگر، مثل یک عروسک حیوان، جایگزین نمایید.
برای زمان شیردهی آماده باشید. وقتی زمان شیردهی فرا می رسد، به او یک میان وعده پیشنهاد کنید. اگر بدین شیوه شکم او پر شود، می توان ذهن کودک را از شیر خوردن دور نگه داشت.
منبع:
نسخه
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼