۲۴۳۸۹۴

احتمال ابتلا به این بیماری در فرزندان اول بیشتر است

با توجه به تحقیقاتی که توسط شرکت " ایپک" بر روی ۱۲۸ هزار کودک انجام شده است، کودکان ارشد و تک فرزندها بیشتر در معرض استرس و افسردگی قرار دارند. در به بررسی دلایل این مشکل میپردازیم.

نی‌نی‌بان: با توجه به تحقیقاتی که توسط شرکت " ایپک" بر روی ۱۲۸ هزار کودک انجام شده است، کودکان ارشد و تک فرزندها بیشتر در معرض استرس و افسردگی قرار دارند. در به بررسی دلایل این مشکل میپردازیم.

احتمال ابتلا به این بیماری در فرزندان اول بیشتر است

افزایش اضطراب و افسردگی در فرزندان اول و تک‌فرزندها 

  فرزندان اول نسبت به فرزندان بعدی ۴۸ درصد بیشتر در معرض اضطراب و ۳۵ درصد بیشتر در معرض افسردگی هستند. همچنین، تک‌فرزندها که خواهر و برادری ندارند، در مقایسه با کودکانی که خواهر و برادر دارند، ۴۲ درصد بیشتر با خطر اضطراب و ۳۸ درصد بیشتر با افسردگی مواجه می‌شوند.

این یافته‌ها هم‌زمان با افزایش هشدارها پیرامون سلامت روان کودکان و نوجوانان مطرح شده‌اند. گروه ویژه خدمات پیشگیرانه ایالات متحده تاکید کرده است که غربالگری اضطراب باید از سن هشت سالگی آغاز شود، زیرا حدود ۸ درصد از کودکان بین سه تا ۱۷ سال، علائم اضطراب را تجربه می‌کنند و در سنین بالاتر نیز در معرض مشکلات روانی قرار می‌گیرند.

احتمال ابتلا به این بیماری در فرزندان اول بیشتر است

چرا اضطراب و افسردگی در فرزندان اول بیشتر است؟

اگرچه محققان هنوز به علت دقیقی برای این امر نرسیده‌اند، اما مواردی مانند انتظارات بالا از فرزندان اول یا تک‌فرزندها و فشارهای اجتماعی و خانوادگی می‌تواند نقش مؤثری داشته باشد. همچنین، این اضطراب در کودکان با نشانه‌هایی مثل مشکل در خوابیدن، احساسات ناخوشایندی مانند خشم و تحریک‌پذیری، و بروز رفتارهای وابسته افراطی نمایان می‌شود و ممکن است با علائم فیزیکی مانند سردرد و ناراحتی معده همراه باشد.

احتمال ابتلا به این بیماری در فرزندان اول بیشتر است

توصیه‌هایی برای کاهش اضطراب در کودکان

کارشناسان توصیه می‌کنند برای کمک به بهبود وضعیت روانی کودکان، خانواده‌ها به روان‌شناسان مراجعه کنند و خانواده‌درمانی را در نظر بگیرند. همچنین، پیروی از سبک زندگی سالم، تغذیه مناسب، خواب کافی و فعالیت بدنی می‌تواند تأثیر زیادی در کاهش اضطراب کودکان داشته باشد.

احتمال ابتلا به این بیماری در فرزندان اول بیشتر است

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند