تبیان: محققان علوم پزشکی اعلام کردند مادرانی که در دوران بارداری ، غذای کافی نمی خورند ، فرزندان خود را در خطر ابتلا به بیماری دیابت قرار می دهند.
پیشتر محققان این نکته را دریافته بودند که مادران باردار لازم نیست برای سیر کردن جنین خود ، دو برابر معمول غذا بخورند و حفظ عادات غذایی قبلی آنان ، کافی است.
ولی اکنون محققان دانشگاه مادرید در مقاله ای در شماره اخیر نشریه تغذیه بالینی اعلام کردند مطالعه آنان نشان می دهد مصرف میزان ناکافی غذا در دوران بارداری نیز به آینده کودک ، صدمه می زند و او را در خطر ابتلا به بیماری خطرناک دیابت قرار می دهد.
دکتر فرانسیسکو سانچز مونیز و همکارانش اعلام کردند باید زنان در دوران بارداری ، غذای کافی مصرف کنند و از میزان غذای خود نکاهند تا کودکشان در آینده از خطر ابتلا به دیابت در امان بماند.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت ، بیماری قند یا دیابت نوعی اختلال در سوخت و ساز است که به علل مختلف تظاهر می کند و با درجات مختلف از کمبود انسولین ، یا عدم پاسخ به انسولین همراه است.
طبق این تعریف نقش مهم انسولین و تغییرات مهمی که بدنبال کمبود آن در سوخت و ساز ایجاد می شود بهتر مشخص می شود.
این نوع دیابت تقریبا هشتاد و پنج تا نود درصد کل بیماران دیابتی را تشکیل می دهد.
در این نوع دیابت، زمینه ارثی دخالت دارد و در مقایسه با دیابت وابسته به انسولین بیشتر به صورت فامیلی مشاهده می شود.
در فردی که دارای زمینه ارثی بیماری است، عوامل محیطی می توانند موجب بروز علائم بیماری شوند.
در کشورهای غربی ابتلاء به دیابت به میزان شصت تا نود درصد مربوط به عامل دریافت کالری اضافی، چاقی و در نتیجه مقاومت نسبی به انسولین است.
دیابت نوع دوم ، اغلب در بین افراد میانسال دیده می شود.
در دیابت نوع دوم ، کمبود انسولین به طور نسبی وجود دارد ولی مقاومت به انسولین می تواند در پیدایش بیماری اهمیت بیشتری داشته باشد.
در این بیماران پاسخ انسولین به گلوکز ممکن است طبیعی یا بیش از طبیعی باشد.