۱۷۵۱۸۴
۵۲۰۹
۵۲۰۹

حساسیت به اسپرم مرد، مگر می شود!

اگر پزشک به شما گفته که به اسپرم همسرتون آلرژی دارین این را بدانید که شما تنها نیستید. بین ۲ تا ۵% کل جمعیت زنان و مردان دچار این مسئله هستند

اگر پزشک به شما گفته که به اسپرم همسرتون آلرژی دارین این را بدانید که شما تنها نیستید. بین ۲ تا ۵% کل جمعیت زنان و مردان دچار این مسئله هستند .بله مردان ،این مشکل حتی برای مردان هم وجود دارد.یعنی به اسپرم خودشان حساسیت دارند. اهمیت این مسئله به این علت است که هم از نظر روابط جنسی مشکل ساز است و هم میتواند منجر به اختلال باروری شود.

علت بیماری آلرزی به اسپرم
بدن فردی که به اسپرم آلرژی دارد مثل بقیه موارد آلرژی در تماس با اسپرم ،آنرا بیگانه قلمداد میکند و شروع ساخت آنتی بادی بر علیه آن میکند تا آن را از بین ببرد.علت اصلی واکنش بدن شما ، به دلیل یک گلیکوپروتئین رخ می‌دهد که توسط غده پروستات ترشح می‌شود و در مایع اسپرم وجود دارد.در مواردی دیده شده که بدن خانمهایی که چند شریک جنسی دارند، فقط به مایع اسپرم یک مرد حساسیت نشان میدهد و این نشان میدهد که در مواردی ،حساسیت ممکن است فقط به اسپرم یک شخص خاص باشد.

علایم بیماری آلرزی به اسپرم
علائم حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه پس از تماس بدن با اسپرم بعد از مقاربت جنسی شروع به ظاهر شدن می‌کنند.علایم الرژی ممکن است فقط موضعی بروز کند یا به صورت سیستمیک باشد یعنی کل بدن را درگیر کند.
اگر علایم موضعی باشد علائمی مثل سوزش , درد و تورم و قرمز شدن در ناحیه تناسلی وجود خواهد داشت. حتی ممکن است علائم آلرژی بصورت عفونت های مکرر واژن خود را نشان دهد که گاهی باعث اختلال در تشخیص این مشکل میشود.
اما گاهی ممکن است علایم در کل بدن ظاهر شود. اگر علایم زیررا داشتید هر چه سریعتر به پزشک مراجعه کنید چون در مواردی ممکن است دچار شک آنافیلاکسی شوید که بسیار خطرناک است.
- احساس تنگی در قفسه سینه
- بیهوشی در موارد شدید که ممکن است خطرناک باشد. اگر احساس ضعف کردید بلافاصله با پزشک تماس بگیرید.
- خس خس سینه
- سرگیجه
- ورم
- مشکل در تنفس
همیشه تماس با ماده آلرژن باعث میشود تا علایم بروز کنند در نتیجه با استفاده از کاندوم و جلوگیری از تماس مستقیم ،میتوانید رابطه جنسی بدون ایجاد علایم را داشته باشید.

الرژی به اسپرم و اختلال در باروری
بچه‌دار شدن برای افرادی که دچار حساسیت به سمن هستند دشوار است. دلیل آن این است که گلبول‌های سفید خون هنگام وارد شدن اسپرم به بدن به آن حمله می‌کنند، و در نتیجه احتمال ورود آن به تخمک زن را به طور قابل توجهی کم میکنند.اما این به این معنی نیست که اگر خانمی به اسپرم همسرش آلرژی داشت ،نمیتوتند از او باردار شود. بیماران می‌توانند با قرار گرفتن تحت روش‌های حساسیت زدایی و یا با لقاح مصنوعی این مشکل را حل کنند.

اثرات منفی حساسیت به اسپرم چیست؟
جدا از ناراحتی‌های جسمانی، حساسیت به اسپرم روی روحیه و رابطه‌ی زن و شوهر نیز تاثیر می‌گذارد. این طبیعی است که زنان به به دلیل مسائل فیزیولوژیکی و مشکلات ایجاد شده توسط اسپرم از نزدیکی پرهیز می‌کنند که این مسیله خود باعث کاهش صمیمیت بین زوجین شده و می‌تواند پیامدهای نامطلوب شدیدی بر رابطه و زندگی زناشویی آنها داشته باشد. بنابراین هم شما و هم همسرتان باید برای برطرف کردن این مشکل را ه کارهای ارایه شده توسط پزشک و یا حتی گاهی روانپزشک را برای ادامه زندگی مشترک به کار بگیرید.

تشخیص آلرژی به اسپرم
آزمایش داخل پوستی
پزشک از تکنیکی به اسم آرمایش درون پوستی برای تایید حساسیت به اسپرم استفاده می‌کند. به طور معمول، مقدار کمی از اسپرم همسرتان در زیر پوست تزریق می‌شود تا حساسیت به اسپرم تایید شود.
استفاده از کاندوم
این روش ساده‌ترین راه برای تایید حساسیت به اسپرم می‌باشد. اگر علائم آلرژی به پلاسمای منی پس از رابطه‌ی جنسی محافظت شده ظاهر نشوند، در این صورت شما به اسپرم همسرتان حساسیت دارید.
آزمایش اسپرم جدا شده
این آزمایش تست خراش پوستی نیز نامیده می‌شود. در این آزمایش، متخصص مقداری از اسپرم‌های جدا شده و مقداری مایع منی را به بدن زن تزریق می‌کند. اگر زن دچار حساسیت به اسپرم باشد، بدن او به واکنش آلرژیک شدیدی را به مایع منی نشان می‌دهد. با این حال، چنین واکنشی بعد از تزریق اسپرم جدا شده رخ نخواهد داد.

آلرژی به اسپرم چگونه درمان می‌شود
ساده‌ترین راه برای کنار آمدن با آلرژی به اسپرم این است که اطمینان حاصل کنیم هیچ گونه تماسی با مایع منی صورت نمی‌گیرد. معمولا به زوج‌ها پیشنهاد می‌شود که در هنگام برقراری رابطه‌ی جنسی از کاندوم استفاده کنند. یا می‌توان از روش قطع طبیعی به منظور جلوگیری از تماس مایع منی با بدن زن استفاده نمود.
یکی دیگر از گزینه‌ها چالش مدرج مایع منی در سیکلوژست است. در این روند، پزشک متخصص مایع منی رقیق شده‌ی همسر را به مدت ۲۰ دقیقه در واژن فرد قرار می‌دهد و غلظت آن را به طور مرتب افزایش می‌دهد تا جایی که بالاخره بتواند مایع منی خالص را بدون مشکل تحمل کند. زوج‌هایی که این روش را انتخاب می‌کنند باید هر ۴۸ ساعت یک بار رابطه‌ی جنسی داشته باشند تا آستانه‌ی تحمل واژن تثبیت شود.بنا بر احتیاط، به زنانی که دچار آلرژی به اسپرم هستند یک انژکتور تزریق اپی‌نفرین داده می‌شود تا در صورت وقوع آنافیلاکسی (که آلرژی بسیار خطرناکی است) از آن استفاده کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.