۱۶۶۱۷۰
۱۱۹۵
۱۱۹۵

مصرف زیاد ماهی در کودکان، خواب را تنظیم می کند؟

بچه هایی که مقدار زیادی ماهی می خورند احتمال بیشتری برای افزایش عملکرد شناختی و خواب بهتری در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هرگز ماهی را مصرف نمی کنند، دارند.

یک مطالعه نشان داد که بچه هایی که مقدار زیادی ماهی می خورند احتمال بیشتری برای افزایش عملکرد شناختی و خواب بهتری در مقایسه با افرادی که به ندرت یا هرگز ماهی را مصرف نمی کنند، دارند. گروهی از دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا، تأثیر خواب بهتر در عملکرد شناختی را در کودکانی که ماهی بیشتری می خورند، ارزیابی کردند. برای این مطالعه، تیم تحقیقاتی، اطلاعاتی را از ۵۱۴ کودک ۱۲ ساله جمع آوری کرد.
تمام شرکت کنندگان بخشی از موج دوم یک مطالعه طولانی مدت در حال انجام به نام "مطالعات کوهورت چین Jintan" بودند. علاوه بر این، شرکت کنندگان و خانواده های آنها مشاهدات تناوبی فراوانی درباره مصرف ماهی و الگوهای خواب خود انجام دادند. از سوی دیگر از پدر و مادر آنها خواسته شد تا ۸ پارامتر خواب را ارزیابی کنند، پارامترهایی مانند: مدت زمان خواب، تاخیر در شروع خواب، در طی خواب، اضطراب خواب، بیداری شب، پاراسومنیا، اختلال تنفسی خواب و خواب آلودگی در روز. در حالی که والدین ارزیابی خواب کودکان خود را انجام می دادند، فاکتور هوش کودکان نیز(IQ) اندازه گیری شد.

عملکرد شناختی کودکان با استفاده از مقیاس هوش وکسلر تجدید نظر شده برای کودکان (WISC-R)
اندازه گیری شد. این آزمون WISC-R شامل شش زیرمجموعه کلامی می شود: اطلاعات، درک مطلب، ریاضی، واژگان، شباهت ها، و فاصله رقمی، و نیز شش زیر مجموعه از لغات غیر کلامی که شامل: ترتیب تصویر، تکمیل تصویر، مونتاژ شی، طراحی بلوک، برنامه نویسی، و مازها است.
سپس محققان، هوش کلامی و عملکرد IQ را برای تولید نمره IQ به صورت کلی با یکدیگر ترکیب کردند.
نتایج نشان داد که 58 درصد کودکان، دو یا سه بار در هفته ماهی می خوردند، 25 درصد حداقل یکبار در هفته ماهی مصرف می کردند و 18 درصد از آنها به ندرت ماهی مصرف یا هرگز ماهی مصرف نمی کردند. محققان دریافتند که کودکانی که اغلب ماهی مصرف می کنند، نمرات IQ بالاتر و امتیازات اختلال خواب پایین تری را در مقایسه با کسانی که به ندرت یا هرگز ماهی نمی خورند، داشتند. علاوه بر این، شرکت کنندگانی که ماهی زیادی می خوردند، بین 9 تا 11 سالگی خود، نمرات بالاتری در IQ کلامی، IQ عملکردی و IQ کامل در مقایسه با کسانی که به ندرت ماهی خورده یا هرگز ماهی نمی خوردند، کسب کرده بودند.
بر طبق گفته محققان، خواب بخشی از ارتباط بین مصرف ماهی و عملکرد شناختی است. این نشان می دهد که خوردن ماهی زیاد، اغلب می تواند کیفیت خواب را بهبود بخشد، که منجر به بهبود عملکرد شناختی درازمدت می شود. آنها همچنین خاطر نشان کردند که یافته های آنها نتایج مطالعات قبلی، مانند رابطه مصرف امگا 3 و عملکرد شناختی، و ارتباط مصرف امگا 3 و خواب بهتر را تایید می کند. این یافته ها با یافته های روابط دوز- پاسخ بین مقدار مصرف ماهی و میزان افزایش نمرات IQ،حمایت می شود (مصرف بیشتر= نمرات IQ بالاتر)؛ روابطی که همراه با کیفیت خواب بهتر، اختلالات خواب کمتری نیز نشان داده می شود. آنها بر این باورند که یافته های آنها می تواند
در بالا بردن عادات غذایی سالم در کودکان و نوجوانان مفید باشد.

نکاتی درباره بهبود عملکرد شناختی کودک شما
مسئولیت والدین برای تشویق رشد شناختی فرزندشان، به ویژه در قسمت حافظه، تمرکز، توجه و ادراک مهم است. در زیر راههایی در مورد چگونگی بهبود عملکرد شناختی فرزند شما آمده است: یک محیط دوست داشتنی فراهم کنید: یک محیط دوست داشتنی، راحت و حمایتی، عامل مهمی در رشد شناختی کودکان است. این می تواند به افزایش اعتماد به نفس آنها کمک کند و درعوض این که همیشه آنها را تصدیق کنید، به آنها فرصتی برای تمرکز بر سایر جنبه های رشد خواهد داد.
بوسیدن ها، آغوش گرفتن ها و سایر روش های نشان دادن احساسات، می تواند به کودکان کمک کند تا یاد بگیرند که احساسات خود را بیان کنند و از زبان بدن به عنوان راهی برای برقراری ارتباط استفاده کنند.
تمرین جسمی و ذهنی: توسعه و تکامل جسمی و ذهنی برای رشد کودک ضروری است، آن گونه که که یکی باعث می شود تا دیگری نیز تحت تاثیر قرار بگیرد. یک مثال از تمرین بدنی مناسب برای کودکان شنا است، در حالی که یاد گیری بازی های مختلف فکری، نمونه هایی از تمرینات ذهنی است که برای رشد شناختی آنها مفید است.
خوش بگذرانید: بچه، بچه است؛ آنها همیشه دوست دارند تا خوش بگذرانند و لذت ببرند. انجام بازی، کاوش کردن و حتی فقط لذت بردن تنها نیز، برای ارتقای عملکرد شناختی آنها مهم است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.