ایسنا : یک متخصص پوست، حساسیت به تنقلات، داروها و غذاهای مختلف را از عوامل بروز کهیر دانست .
با اشاره به خاصیت حساسیتزایی تنقلات اظهار کرد: ضایعات کهیری در کودکان میتواند به علت مصرف تنقلات ایجاد شود. این ضایعات در اثر حساسیت کودک به چاشنی، عطر یا اسانسی که به این تنقلات اضافه شده بروز مییابد .
وی در ادامه تاکید کرد : ممکن است کودک قبل از آن با مصرف آن ماده دچار مشکلی نشده باشد اما اخیراً این حساسیت به تنقلات در وی پیداشده باشد .
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به شیوع ضایعات کهیری در سنین کودکی گفت: اگر چه کودکان هم دچار کهیر میشوند اما شیوع این ضایعات پوستی در کودکان بسیار کمتر از بزرگسالان است .
این متخصص پوست با اشاره به این که ایجاد کهیر میتواند به علت مصرف دارو باشد، تصریح کرد: در کودکان و بخصوص در سنین پایین، مصرف بعضی از داروها میتواند منجر به پیدا شدن در پوست شود، به علاوه مواردی که افراد بعد از مصرف غذایی خاص کهیر میزنند نیز خیلی شایع است .
وی با بیان این که به اذعان برخی افراد که معتقدند بعضی از غذاها حساسیتزا هستند، نادرست است، افزود: یک فرد میتواند به یک غذا حساسیت داشته باشد و فرد دیگری به غذایی دیگر، فردی ممکن است به سویا حساسیت داشته باشد و فرد دیگر به ادویهجات و این غذاها درمورد افراد مختلف، بسیار متغییر و متفاوت است .
دکتر احسانی با اشاره به علائم این بیماری اظهار داشت: کهیر به صورت ضایعات قرمز و سفید رنگی در پوست تظاهر پیدا میکند که معمولا همراه با خارش شدید ناحیه درگیر است .
وی در پایان یادآور شد : این بیماری با شدت آفتاب ارتباط دارد و در فصل بهار و تابستان افزایش مییابد. در صورت جلوگیری از تماس با آفتاب، ضایعات کمتر شده و به تدریج بهبود مییابند.