3000
کد: 121679
27 آبان 1396 - 08:47
آیا سه بار ضربه ی داپلر دکتر به سمت راست شکم می تواند به جنین آسیبی برساند؟
سوال مخاطب نی‌نی‌بان:من در هفته پانزده بارداری هستم. آیا سه بار ضربه ی داپلر دکتر به سمت راست شکم می تواند به جنین آسیبی برساند؟

پاسخ دکتر مرجان قاجار، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی:
خیر دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمی آید، گاهی پزشک برای بهتر دیده شدن بعضی از قسمت ها و مشاهده حرکت جنین ضربه هایی به شکم می زند.

مشاوره ویدیویی
ارسال نظر
*پر کردن قسمت هایی که ستاره دارد ضروری است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی: