۲۳۱۵۸۹
۴۲۳۶
۴۲۳۶

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

کمپانی‌های بزرگ محصولات مراقبت از پوست به ما یاد داده‌اند روتین پوستی از صبح زود شروع می‌شود و تا آخر شب ادامه دارد اما کسی درباره اهمیت خواب شب به ما چیزی نگفته است.

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

به نقل از مجله دلتا: کمپانی‌های بزرگ محصولات مراقبت از پوست به ما یاد داده‌اند روتین پوستی از صبح زود شروع می‌شود و تا آخر شب ادامه دارد اما کسی درباره اهمیت خواب شب به ما چیزی نگفته است.

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

پوست سالم با خواب یکی از راهکارهای بسیار مفید برای نجات دادن پوست شما است. اینکه در طول شبانه‌روز چند ساعت و با چه کیفیتی می‌خوابیم، مستقیما بر سلامت، زیبایی و درخشندگی پوست ما تأثیر می‌گذارد.

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

چطور بخوابیم که پوست سالم‌تری داشته باشیم؟

اگرچه خوابیدن به‌خودی‌خود به سلامت پوست کمک می‌کند، با رعایت چند نکته ساده می‌توانید این اثرات مثبت را چند برابر کنید.

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

هشت ساعت خواب شبانه را تکمیل کنید

یکی از نکته‌ها برای داشتن پوست سالم با خواب، تکمیل کردن ساعت خواب است. پوست سالم با خواب پیری زودرس پوست، آسیب‌پذیری شدید در برابر استرس‌های محیطی و کیفیت نامطلوب پوست همگی از نشانه‌های کم‌خوابی شبانه هستند.

بنابراین بهترین نقطه شروع این است که به ۷ تا ۹ ساعت (برای بزرگ‌سالان) خواب در طول شبانه‌روز عادت کنید. تنظیم ساعت خواب بدن کار سختی نیست، کافی‌ است چند روز اول را تحمل کنید تا بدن به وضعیت جدید عادت کند. حتی می‌توانید ساعت خواب خود را با یک ردیاب تناسب‌اندام پوشیدنی، ردیابی کنید.

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

پوست صورت را قبل از خواب بشویید

بدون شستن پوست صورت قبل از خواب، خبری از افزایش جریان خون، کلاژن‌سازی و ریلکس‌شدن ماهیچه‌های پوست در طول شب نیست. برعکس، تا خود صبح که بیدار شوید و آبی به صورت بزنید، پوست‌تان در عذاب است. پس یکی دیگر از نکته‌ها برای داشتن پوست سالم با خواب، شستن پوست خود قبل از خواب است. نیازی به محصولات فانتزی و اسکراب‌های سخت نیست.

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

با یک پاک‌کننده ملایم، آلودگی‌ها، چربی‌ها و بقایای محصولات آرایشی را پاک کنید. این‌طوری محرک‌های مسدودکننده فرصت نمی‌کنند یک شب کامل روی پوست بمانند و باعث بزرگ‌شدن منافذ، خشکی پوست، عفونت، التهاب، بثورات و رشد آکنه شوند.

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

قبل از خواب، آب‌رسان و مرطوب‌کننده بزنید

پوست سالم با خواب همراه با مرطوب‌کننده و آب‌‌رسان جوابگو است. شست‌و‌شو و خواب هر دو پوست را خشک و کم‌آب می‌کنند، به‌خصوص اگر محیط اطراف هم رطوبت چندانی نداشته باشد. اگرچه نوشیدن آب تا حدی به این کم‌آبی کمک می‌کند، چیزی که پوست در طول شب نیاز دارد، یک مرطوب‌کننده و آب‌رسان قوی است.

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

یک کرم یا روغن طبیعی آب میان‌بافتی پوست را حفظ می‌کند. حتی می‌توانید یک لایه وازلین روی کرم بزنید تا مرطوب‌کننده لای منافذ پوست بماند. اگر دنبال یک محصول کاربردی‌تر هستید، ماسک شب را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

به پشت بخوابید یا روبالشی مخصوص داشته باشید

در پوست سالم با خواب اهمیت جنس روبالشی را دست‌کم نگیرید. قرار است پوست‌تان ۸ ساعت (یک‌سوم شبانه‌روز) با روبالشی در تماس باشد. پارچه‌های نخی پوست را ساعت‌ها تحریک می‌کنند، طوری که بعد از یک مدت کوتاه، سروکله چین‌و‌چروک‌های ریز پیدا می‌شود. بیشتر این چروک‌ها نتیجه کارهایی است که در بیداری انجام می‌دهیم، اما خوابیدن به شکم یا پهلو هم بی‌تأثیر نیست. چاره چیست؟ به پشت بخوابید یا یک روبالشی مناسب از جنس ساتن و ابریشم تهیه کنید تا تحریک و فشردگی پوست به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: محو کردن پف زیر چشم با چند تکنیک واقعا ساده!

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

موقع خواب سرتان بالاتر از تن‌تان باشد

بنا بر گفته‌های پزشکان، بالابودن سر در طول شب جلوی خروپف، رفلاکس معده و آب‌ریزش بینی را می‌گیرد. همه اینها به‌نوعی لذت خواب را کور می‌کنند و خستگی در تن فرد باقی می‌ماند. خستگی هم که می‌دانید، آب بدن را خشک و پوست را کشیده و جمع می‌کند. گذشته از اینها، سر که بالا باشد، جریان خون در بدن برقرار است و خبری از تجمع و پرشدن کیسه‌های زیر چشم نیست. می‌توانید با یک بالش اضافه، ارتفاع سر را کمی بالاتر ببرید یا شیب تخت را به‌سمت پاها تنظیم کنید. بنابراین در پوست سالم با خواب، باید سر خود را بالا قرار دهید.

تاثیر خواب بر سلامت پوست؛ چطور بخوابیم!

موقع طلوع آفتاب زیر نور مستقیم نباشید

بیشتر ساعات شب هوا تاریک است و خبری از نور خورشید نیست اما سپیده‌دم که خورشید طلوع می‌کند و شما هنوز خوابیده‌اید، نباید در معرض نور مستقیم خورشید باشید. خوابیدن در اتاق روشن به سلامت ظاهر و باطن پوست آسیب می‌زند، کیفیت خواب را از بین می‌برد و خستگی بدن را هم رفع نمی‌کند. بهتر است پنجره‌ها را با پرده‌های ضخیم بپوشانید یا تخت را در نقطه کور آفتاب بگذارید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.