۲۳۳۱۳۶
۸۵۲۱
۸۵۲۱

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

بازیگران دهه هشتادی ایران را می‌شناسید؟ معمولا بازیگران جوان به دلیل سن پایین و تجربه کمتر خود، به خوبی دیده نمی‌شوند. در این مقاله قصد داریم تا سری به بازیگران نوجوان ایرانی دهه ۸۰ بزنیم تا شما را بیشتر از نسل جوان باخبر کنیم.

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران
به نقل از پلازا: کودکان و نوجوانان در اکثر آثار سینمایی و تلویزیونی اغلب در حد اکسسوار صحنه و دکور استفاده می‌شوند و آنچنان تاثیری در پیشرفت قصه و درام ندارند. همین که یک کودک یا نوجوان در جلوی دوربین پرسه بزند و هرازگاهی چند کلمه صحبت کند، برای بسیاری از کارگردانان کفایت می‌کند. گاهی اوقات سازندگان فیلم و سریال حتی بی‌خیال کودک و نوجوان در اثرشان می‌شوند؛ چون هدایت بازیگران کودک کار هرکسی نیست!

در ادامه به معرفی تعدادی از بازیگران نوجوان دهه ۸۰ سینما و تلویزیون ایرانی پرداخته‌ایم. باید دید از بین این بازیگران دهه هشتادی کدامیک می‌تواند در سال‌های آتی به ستارگان سینما و تلویزیون ایران تبدیل شوند و کدامیک همچون برخی بازیگران کودک آثار قدیمی، فراموش و ناپدید می‌شوند.

بیشتر بخوانید: عکس/ تغییر مسیر باورنکردنی همسر دوم جناب سوپراستار سینما

معرفی بازیگران دهه هشتادی ایرانی سینما و تلویزیون

این روزها با استفاده بیشتر کارگردانان و سینماگران، حضور بازیگران نوجوان ایرانی دهه ۸۰ در آثار سینمایی و تلویزیونی افزایش یافته است و حتی برخی از هنرپیشه های ۱۸ ساله ایرانی به ستاره تبدیل شده‌اند. در ادامه با مطرح‌ترین بازیگران نوجوان دهه ۸۰ ایران آشنا شوید.

۱. مهدی قربانی ؛ از بازیگران دهه هشتادی ایرانی

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد : ۳ آبان ۱۳۸۱ (۲۰ ساله)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای : فیلم ابد و یک روز
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ سعید روستایی در کنار معرفی خود به عنوان یک نابغه در عرصه سینما، در فیلم «ابد و یک روز» مهدی قربانی را هم به عنوان یک بازیگر بسیار بااستعداد به سینمای ایران معرفی کرد.

مهدی قربانی در فیلم «ابد و یک روز» در یک نقش محوری و مهم ایفای نقش کرد و کیست که نداند شاید آرزوی هر بازیگری حضور در این فیلم بوده است. «ابد و یک روز» از همه لحاظ درخشان بود و مهدی قربانی هم با وجود اولین فعالیت حرفه‌ای، در کنار بزرگان جوری درخشید که بلافاصله مسیر زندگی‌اش تغییر کرد. او در طول چند سال اخیر پس از «ابد و یک روز» کاملا مسیر کاری علی شادمان را در پیش گرفته است و در کنار کار با کارگردانان بزرگ، حضوری مستمر و موفق در تئاتر هم داشته است تا بتوانیم او را با قوت و قدرت یکی از بهترین بازیگران متولد دهه 80 و یکی از آینده‌داران این حوزه معرفی کنیم.

قربانی از بازیگران دهه هشتادی ایرانی، علاوه بر «ابد و یک روز»، در فیلم‌های موفقی چون «بیست و یک روز بعد»، «تنگه ابوقریب» و «روز صفر» هم حضور داشته است که در اواخر سال 1400 اکران شد. مهدی قربانی برای بازی در فیلم «بیست و یک روز بعد» جایزه بهترین بازیگر نوجوان را از سه جشنواره معتبر داخلی دریافت کرد. این بازیگر در سریال «خاتون» نیز در نقش فرهاد ظاهر شد.

2. مهیار راحت طلب

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • اولین فعالیت حرفه‌ای : سریال عاشقانه
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ هومن سیدی که خود استاد کشف استعدادهای بازیگری است، در سریال «عاشقانه» با مهیار راحت طلب در یک سکانس بازی داشته و همانجا متوجه می‌شود مهیار استعداد بالایی در این امر دارد و او را برای «مغزهای کوچک زنگ زده» انتخاب می‌کند.

مهیار راحت طلب از بازیگران نوجوان ایرانی دهه ۸۰ پسر، همان نوجوان خشنی است که در مغزهای کوچک زنگ زده نقش برادر کوچکتر نوید محمدزاده و فرهاد اصلانی را ایفا کرده است. مهیار راحت طلب تاکنون در دو اثر سینمایی و یک فیلم کوتاه نقش‌آفرینی کرده است و هنوز مشخص نیست اصلا می‌تواند در این عرصه باقی بماند یا مثل تعداد زیادی از نوجوانان بااستعداد به دلیل عدم توجه کارگردانان و عوامل سینمایی فراموش خواهد شد. مهیار از بازیگران نوجوان ایرانی دهه ۸۰ با بازی بسیار خوب خود در «مغزهای کوچک زنگ زده» نشان داد که توانایی زیادی برای حضور در این عرصه دارد.

۳. مانی رحمانی ؛ از بازیگران دهه هشتادی ایرانی

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد : ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۳ (۱۸ ساله)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای : سریال زن بابا
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ مانی رحمانی در سال ۸۹، زمانی که فقط شش سال داشته در سریال «زن بابا» به کارگردانی سعید آقاخانی بازی کرده است، اما اولین نقش مهم او به فیلم «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» برمی‌گردد که در آنجا حمیدرضا قربانی به مانی اعتماد کرد.

عمده شهرت مانی رحمانی، به سریال «بچه مهندس 2» و اتفاقات جنجالی آن سریال درباره کودک همسری برمی‌گردد که سبب شد مانی بیش از هر زمانی دیده شود. مانی از سال 1389 با بازی در سریال «زن بابا» و «ستایش» حضور در آثار تلویزیونی را تجربه کرد و در سال 1394 در حالیکه فقط 11 سال سن داشت در فیلم «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» بازی کرد تا پایش به سینما هم باز شود. این بازیگر اخیرا در سریال «تمام رخ» به ایفای نقش فرهاد شیبانی می‌پردازد.

4. محمدرضا شیرخانلو

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد : 27 فروردین 1385 (16 ساله)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای : سریال چک برگشتی
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ محمدرضا شیرخانلو شبی حین بازی فوتبال با یکی از خبرنگاران مصاحبه می‌کند و آن خبرنگار بعدها محمدرضا را به سیروس مقدم برای سریال چک برگشتی معرفی می‌کند.

محمدرضا شیرخانلو در میان بازیگران نوجوان ایرانی دهه ۸۰، جزو شناخته‌شده‌ترین‌هاست. او پس از حضور در سریال «چک برگشتی»، با بازی در سریال «دودکش» به شدت دیده شد و رسما به یکی از بازیگران کودک و نوجوان ثابت در آثار سینمایی تبدیل شد. محمدرضا شیرخانلو که استعداد فوق‌العاده‌ای در این عرصه دارد، برای بازی در سریال «دهلیز» نامزد دریافت سیمرغ بلورین شد و تحسین همگان را برانگیخت.

او پس از این آثار، در سریال‌های پربیننده‌ای چون «پادری»، «روزهای بد به در»، «پریا» و «دودکش ۲» و ایفای نقش کرد و در سینما هم با بازی در «شکلاتی»، «نهنگ عنبر»، «مطرب» و «نفس» جای پای خود را محکم کرد. محمدرضا شیرخانلو از بازیگران ایرانی متولد دهه ۸۰ تاکنون در بیش از بیست فیلم و سریال حضوری موفق داشته و از آینده‌داران این حوزه محسوب می‌شود. باید دید می‌تواند مسیر موفقیت‌آمیزش را در سال‌های بعد نیز ادامه دهد یا خیر.

۵. عرفان برزین ؛ از بازیگران دهه هشتادی ایرانی

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد : ۴ آذر ۱۳۸۶ (۱۴ ساله)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای : سریال شاید برای شما هم اتفاق بیفتد
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ عرفان برزین با وجود اینکه تجربه حضور کوتاه در یکی از اپیزودهای سریال «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» را داشت، اما با کشف سروش صحت و با بازی بسیار خوب در سریال «شمعدونی» دیده شد.

مهم‌ترین آثار عرفان برزین از بازیگران متولد دهه 80، آثاری است که با سروش صحت همکاری داشته و در آنها به دلیل توانایی صحت در کارگردانی و بازی گرفتن از بازیگران تازه‌کار، عرفان برزین هم بسیار خوب و موفق ظاهر شده است. او در سریال «شمعدونی» در نقش پسر بچه کوچک و بازیگوش خانواده روی اعصاب اعضای خانواده بود، اما در سه سری «لیسانسه‌ها» با یک بازی متفاوت نقش پسری مودب و بسیار باوقار و آرام را بازی می‌کرد. عرفان برزین هم از آن دسته بازیگران متولد دهه 80 است که اگر از او مراقبت شود، مطمئنا می‌تواند به یکی از ستارگان سال‌های بعد تبدیل شود.

6. مانیا علیجانی

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد : 23 تیر 1387 (14 ساله)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای : خانه‌ای در خیابان چهل و یکم
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ حمیدرضا قربانی کارگردان «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» و هومن بهمنش فیلمبردار این کار مانیا علیجانی را کشف کرده‌اند. هومن بهمنش درباره او می‌گوید: «زمانی که مانیا مقابل دوربینم بازی می‌کرد به دلیل نبوغ بالایش در بازیگری گاهی اوقات تصور می‌کردم ترانه علیدوستی مقابل دوربینم قرار گرفته است».

مانیا علیجانی از بازیگران دهه هشتادی ایرانی پس از «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» در آثار مطرحی چون «خرگیوش» و «تابستان داغ» هم ایفای نقش کرده است. او در این باره گفته سخت‌ترین نقشی که بازی کرده است، بازی در فیلم «تابستان داغ» بود. مانیای چهارده ساله که سابقه بازی در دو تئاتر هم در کارنامه دارد، سال گذشته با سریال «هیولا» به کارگردانی مهران مدیری به محبوبیت قابل توجهی رسید و بسیار دیده شد. او در این سریال نقش دختر هوشنگ شرافت را برعهده دارد و لحظات طنز را با توانایی بالا خلق می‌کرد. این هنرمند از بازیگران نوجوان ایرانی دهه ۸۰ دختر قطعا آینده درخشانی خواهد داشت.

۷. یونا تدین ؛ از بازیگران دهه هشتادی ایرانی

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد : ۲۳ اسفند ۱۳۸۸ (۱۳ ساله)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای : نقطه کور
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ یونا در اولین تجربه بازیگری‌اش در فیلم «نقطه کور» به کارگردانی مهدی گلستانه حضور داشته است، اما علی غفاری کارگردان سریال «بچه مهندس» از بین ۷۰۰ کودک تست بازیگری گرفت و یونا تدین را برای ایفای نقش کودکی شخصیت اصلی قصه (جواد جوادی) انتخاب کرد.

تعداد فعالیت حرفه‌ای یونا تدین از بازیگران دهه هشتادی ایرانی به سختی به انگشتان یک دست می‌رسد، اما او کیفیت را بر کمیت ترجیح داده و در چند کاری که حضور داشته نقش مهم و موثری داشته و بازی‌اش به خوبی دیده شده است. یونا تدین برای بازی در سریال «بچه مهندس» تندیس ویژه هیئت داوران در بخش بازیگران خردسال را دریافت کرده است. یونا در سال 97 برای بازی در فیلم «قصر شیرین» مقابل دوربین رضا میرکریمی رفت و با حامد بهداد همبازی شد. یونا تدین از بازیگران متولد دهه 80 برای بازی در فیلم «قصر شیرین» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شده است. او در سریال «قورباغه» نیز ایفای نقش داشت.

8. ترنم کرمانیان

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد: 1 آبان 1388 (13 ساله)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای: فیلم سینمایی حقه باز دم دراز
  • چه کسی او را کشف کرد؟ پدر و مادرش به دلیل چهره زیبا و استعداد این بازیگران دهه ۸۰ او را به سمت هنر راهنمایی کردند.

ترنم کرمانیان از بازیگران دهه هشتادی ایرانی است که نخستین بار با فیلم «حقه باز دم دراز» به کارگردانی علیرضا محمود زاده وارد حرفه بازیگری شد. او دو سال بعد در سریال «هشتگ خاله سوسکه» ایفای نقش کرد و مورد توجه قرار گرفت. ترنم تاکنون در سریال های «نفس شیرین»، «دلدادگان»، «هاتف» و «کرگدن» بازی کرده است و با وجود اتفاقاتی که در زمان حال برای او رقم می‌خورد به احتمال زیاد یکی از بازیگران زن دهه ۸۰ موفق خواهد شد.

۹. سارا حاتمی ؛ از بازیگران دهه هشتادی ایرانی

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد: ۱۳۸۴ (۱۶ سال)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای: سریال زخم کاری
  • چه کسی او را کشف کرد؟ اشکان خطیبی سارا را که به کلاس بازیگری او می‌رفت را به کیومرث مردای پیشنهاد می‌کند.

سارا حاتمی از بازیگران دهه هشتادی ایرانی است که تنها با یک سریال و یک نقش توانست دیده شود. او در مجموعه نمایش خانگی «زخم کاری» در نقش مائده ایفای نقش داشت. ظاهرا شرکت او در کلاس های بازیگری آقای خطبیبی اقبال هنری او را گشود. امیدواریم این هنرمند با استعداد از روزی از بهترین بازیگران دهه هشتادی زن سینمای ایران شود.

10. روح الله زمانی

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد: 24 مرداد 1384 (17 سال)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای: فیلم سینمایی خورشید

از با استعداد ترین بازیگران نوجوان ایرانی دهه ۸۰ بایر به روح الله زمانی اشاره کنیم. او کودک کار است و با پدر و مادر بزرگش زندگی می‌کند. سرنوشت برای روح الله چنین خواست که از ۶۰۰ نفر درخواست کننده نقش علی فیلم سینمایی «خورشید» اثر مجید مجیدی او انتخاب شود. او توانست در این فیلم جایزه مارچلو ماسترویانی جشنواره ونیز و جایزه هیت داوران جشنوارهٔ فیلم فجر را دریافت کند.

او در فیلم دوم خود «موقعیت مهدی» نقش خسرو یک رزمنده ۱۵ ساله را داشت. روح الله زمانی برای این نقش آفرینی توانست نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شود. با توجه به نقش آفرینی در دو فیلم‌ پرفروش، موفقیت و جایزه برای بازی این نقش ها به ما ثابت می‌شود که بازیگران دهه هشتادی ایرانی قطعا با استعداد هستند.

۱۱. امیررضا فرامرزی ؛ از بازیگران دهه هشتادی ایرانی

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد: ۳۱ فروردین ۱۳۸۶ (۱۵ ساله)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای: فیلم اسکی باز

امیررضا فرامرزی یکی از بازیگران دهه ۸۰ است که با نقش کودکی هاشم سریال «از سرنوشت» دیده شد. او نخستین بار در فیلم «اسکی باز» اثر فریدون نجفی ایفای نقش کرد. او در حالی که هیچ تجربه‌ای در زمینه بازیگری‌ نداشت برای این فیلم سه دیپلم زرین گرفت. او تاکنون چندین فیلم و سریال از جمله «غلامرضا تختی» ایفای نقش داشت.

12. نیوشا علیپور

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد : 20 تیر 1390 (11 ساله)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای : بچه مهندس
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ نیوشا علیپور هم در کنار یونا تدین از اکتشافات علی غفاری کارگردان سریال «بچه مهندس» محسوب می‌شود.

نیوشا علیپور در فهرست بازیگران نوجوان ایرانی دهه ۸۰ از همه بازیگران کوچکتر است و یک جورهایی شاید تنها بازیگر دهه نودی سینما و تلویزیون ایران به حساب می‌آید. نیوشا پس از درخشش در سریال «بچه مهندس» به همراه یونا تدین برای بازی در «قصر شیرین» انتخاب شد. نیوشا نیز همچون یونا با بازی برونگرای بسیار خوب خود و با شیرین‌زبانی‌هایی که در طول فیلم داشت توانست توجه مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کند و حتی مسعود فراستی در برنامه جشنواره‌ای هفت از بازی او تعریف کرد. نیوشا علیپور از بازیگران دهه هشتادی ایرانی همچون یونا، برای فیلم «قصر شیرین» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل از جشنواره فیلم فجر شده است!

۱۳. پارسا قراخانلو ؛ ؛ از بازیگران دهه هشتادی ایرانی

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد: ۲۸ خرداد ۱۳۸۲ (۱۹ سال)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای: فیلم من همسرش هستم
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ او پس از بازی در فیلم «من همسرش هستم» به کارگردانی مصطفی شایسته کشف شد.

پارسا قراخانلو از بازیگران پسر دهه ۸۰ است که این روزها فعالیت کمی در زمینه بازیگری دارد اما با ایفای نقش‌های دیدنی خود، در خاطره‌ها مانده است. او بازیگری را از سال 1390 زمانی که تنها 8 سال داشت با فیلم «من شوهرش هستم» در کنار بازیگرانی همچون نیکی کریمی، مصطفی زمانی و میترا حجار شروع کرد. سپس او را در سریال «سرزمین کهن» دیدیم اما عمده شهرت این بازیگر به سریال «هفت سنگ» برمی‌گردد. او از جمله بهترین بازیگران پسر دهه ۸۰ ایران است که عقیده دارد بهترین نقش‌آفرینی خود را در فیلم «مزرعه کودکی» داشته و برای آن برنده جایزه بهترین بازیگر جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان شده است.

14. همراز اکبری

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد: 29 آذر 1389 (12 سال)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای: فیلم شکلاتی
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ او نخستین بار در اولین فیلم بلند سهیل موفق یعنی «شکلاتی» ایفای نقش داشت و وارد دنیای بازیگری شد.

همراز اکبری از بازیگران دختر دهه هشتادی ایرانی اولین ایفای نقش خود را در فیلم «شکلاتی» در کنار بازیگرانی همچون شبنم مقدمی، ناصر هاشمی، محمدرضا هدایتی و ارژنگ امیرفضلی حضور داشت. سپس این سریال پربیننده «عاشقانه» بود که این هنرمند از بازیگران نوجوان ایرانی دهه ۸۰ دختر را در نقش دنا به مخاطبان معرفی کرد. همراز سپس در فیلم «در میان امواج» و سریال‌های «قصه های کمال» و «گیسو» ایفای نقش داشت.

۱۵. ابولفضل رجبی ؛ از بازیگران دهه هشتادی ایرانی

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد: ۲۷ تیر ۱۳۸۶ (۱۵ سال)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای: سریال پایتخت ۶
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ از ۱۱ سالگی به کلاس‌های بازیگری می‌رفته و سپس در سن ۱۳ سالگی به دست عوامل سریال «پایتخت» کشف شد.

ابوالفضل رجبی نیز از بازیگران نوجوان دهه 80 است که اصالتی مازندرانی دارد و در قائم شهر به کلاس های بازیگری زیر نظر عباس میا رفت. او در 13 سالگی توسط محسن تنابنده و سیروس مقدم برای ایفای نقش بهروز، پسر فهیمه و بهبود انتخاب شد و توانست به خوبی طی یک فصل در دل مردم جا باز کند و استعداد بازیگری خود را نشان دهد. ابولفضل رجبی در فیلم «گل به خودی» که در سال 1400 اکران شد نیز حضور داشت و بازیگر آینده‌داری است.

16. سارا و نیکا فرقانی اصل

دهه هشتادی‌های بااستعداد سینمای ایران

  • متولد: 8 مرداد 1383 (18 سال)
  • اولین فعالیت حرفه‌ای: سریال دوباره زندگی
  • چه کسی او را کشف کرده است؟ رسول حاتمی خانواده این دو بازیگر را از سریال «دوباره زندگی» می‌شناخت و وقتی فهمید برای «سریال پایتخت» نیاز به بازیگرانی دوقلو دارند سارا و نیکا را معرفی کرد.

در سال ۱۳۸۳ سریالی به نام «دوباره زندگی» ساخته شد و دو بازیگر کمتر از یکسال در آن نقش خواهرانی را ایفا می‌کردند که در همان نوزادی از یکدیگر جدا می‌شدند. این دو از دختران بازیگر دهه ۸۰ سینمای ایران یعنی سارا و نیکا فرقانی اصل بودند. اما قطعا دو نوزاد نمی‌توانند به شهرت برسند پس در سال ۱۳۹۰ برای بار دوم اما به صورت جدی به جلوی دوربین رفتند و در سریال «پایتخت» ایفای نقش داشتند. سارا و نیکا تا نیمه اول سری ششم پایتخت پای ثابت این مجموعه تلوزیونی بودند‌. آنها به جز دوباره زندگی و پایتخت در هیچ سریال دیگری ایفای نقش نداشتند و هرگز دیالوگ‌هایشان در پایتخت از چند جمله فراتر نرفت.

شاید این دو نفر از بازیگران دختر نوجوان ایرانی دهه ۸۰ پرحاشیه‌ترین هنرپیشگان این لیست باشند. بارها در فضای مجازی به بازیگری آنها انتقاد شده به طوری که سارا و نیکا در نیمه دوم پایتخت شش حضور نداشتند و شایعاتی درباره حذف همیشگی خواهران فرقانی از سریال شد. البته هنوز سرنوشت برای سارا و نیکا مسیر بلندی دارد و ظاهرا آنها در سوئد به تحصیل می‌پردازند.

کلام آخر

در این مطلب سعی کردیم به طور خلاصه به بازیگران دهه ۸۰ ایرانی که توانسته‌اند در سینما و تلویزیون خود را اثبات کنند بپردازیم. این کودکان و نوجوانان تا حدودی خیال سینماگران ایرانی را از بابت پرداختن به آثار کودک و یا استفاده از کودکان و نوجوانان در فیلم‌هایشان راحت کرده‌اند. علاوه بر بازیگران متولد دهه ۸۰ که به آنها اشاره شده است، بازیگران کودک دیگری نیز وجود دارند که به دلیل سابقه پایین و حضور کمرنگ در این لیست ذکر نشده‌اند. شما نیز نظرات خود را درباره این کودکان و نوجوانان ایرانی بنویسید و بگویید به نظرتان بهترین بازیگران دهه ۸۰ حال حاضر ایران چه کسانی هستند؟

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.