۲۰۴۵۱۱
۱۱۶۸
۱۱۶۸

کاهش درد قاعدگی، کاری از دست ورزش بر می آید؟

محققان ۷۰ نفر از زنانی که بین سن ۱۸ تا ۴۳ قرار داشتند را مورد ارزیابی قرار دادند تا تأثیر ورزش‌ های هوازی را بر روی درد قاعدگی آن‌ ها مشاهده کنند.

طی یک آزمایش علمی جدید، محققان متوجه شده‌ اند که ورزش کردن با تردمیل می‌ تواند به کاهش درد در دوران قاعدگی کمک کند. دیسمنوره یا درد دوران قاعدگی ممکن است تقریباً ۵۹٪ از زنان را تحت تأثیر قرار دهد.
۲۰٪ از زنان درد های شدیدی احساس می‌ کنند که فعالیت‌ های روزمره آن‌ ها را مختل می‌ کند. ۸۴٪ زنان جوان درد قاعدگی را تجربه می‌ کنند و بسیاری از آن‌ ها برای تسکین درد خود از دارو استفاده می‌ کنند.
تا کنون به نظر می‌ رسید که دارو های ضد التهاب غیر استروئیدی تنها روش مؤثر برای کاهش و تسکین درد قاعدگی است، چون هنوز شواهد کافی برای حمایت از درمان‌ های دیگر وجود نداشت. اما اکنون بر اساس یک مطالعه جدید، ورزش کردن با تردمیل می‌ تواند درد دوره را کاهش دهد.

تحقیقات درباره‌ ی تردمیل و درد قاعدگی
محققان ۷۰ نفر از زنانی که بین سن ۱۸ تا ۴۳ قرار داشتند را مورد ارزیابی قرار دادند تا تأثیر ورزش‌ های هوازی را بر روی درد قاعدگی آن‌ ها مشاهده کنند. محققان، شرکت‌ کنندگان را به دو گروه تقسیم کردند. گروه اول به مدت ۴ هفته را بدون انجام دادن تمرینات ایروبیک (هوازی) گذراندند و گروه دیگر ۶ ماه آینده را با انجام تمرینات ورزشی سپری کردند.
گروه اول را گروه شاهد می‌ نامند و برای مقایسه با گروه دوم، پس از آزمایش و کنترل، نتایج آزمایش در نظر گرفته می‌ شوند. در گروه دوم زنان از اولین روز پس از پایان دوره خود آزمایش را شروع کردند و سه بار در هفته به انجام تمرین ورزشی پرداختند این در حالی بود که گروه تحقیقاتی با دقت فعالیت‌ های آنان را تحت نظر داشتند.

نتایج تاثیرات ورزش کردن بر درد دوران قاعدگی
در این آزمایش محققان در صدد آن بودند که از شدت درد آگاه شوند و همچنین به دنبال نتایج ثانویه مانند کیفیت زندگی، عملکرد روزانه، خواب و ... بودند. در پایان این آزمایش‌ ها محققان به این نتیجه رسیدند که ورزش اثرات قابل‌ توجهی بر روی درد و کیفیت زندگی افراد دارد.
زنانی که در این آزمایش‌ ها شرکت کرده بودند بیان کردند که در پایان هفته چهارم ۶٪ درد کمتری را احساس کرده‌ اند و این درصد برای پایان ماه ششم به ۲۲٪ رسیده است. بعد از ۷ ماه از شروع این آزمایش زنان بیان کردند که کیفیت زندگی و عملکرد های روزانه‌ شان به‌ شدت بهبود یافته است.
اما مشخص شد که ورزش کردن در این گروه هیچ تأثیری بر کیفیت و میزان خوابشان نداشته است. طبق این آزمایش مشخص شد که ورزش به میزان قابل توجهی درد قاعدگی افراد را کاهش داده است و همچنین کیفیت زندگی افراد به میزان قابل‌ ملاحظه‌ ای افزایش یافته است اما بر کیفیت خواب افراد بی‌ تأثیر بوده است.
این موضوع می‌ تواند مانند یک قرارداد طبیعی برای زنان باشد به هر میزان که به‌ سلامت خود اهمیت بدهند و تمرین ورزشی را در برنامه خود داشته باشند به همان میزان درد قاعدگیشان کاهش یافته و کیفیت زندگی و عملکرد های روزانه‌ شان بهبود می‌ یابد.

منبع: تریتا

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.