۱۸۷۲۶۸
۱۵۵۹
۱۵۵۹

ناباروری و نازایی زنان، نقش زمان نزدیکی

انجام عمل نزدیکی و مجامعت در زمان نامناسب چه تاثیری بر ناباروری زنان می گذارد؟

زمان نزدیکی چه نقشی در نازایی زنان دارد؟ انجام عمل نزدیکی و مجامعت در زمان نامناسب چه تاثیری بر ناباروری زنان می گذارد؟ شاید این حقیقت کمتر در نظر گرفته شود که یکی از علل نازایی در زنان مربوط به انجام عمل نزدیکی در زمان های نامناسب باشد. احتمال دارد که ما از این حقیقت غافل باشیم که از علل سقط های مکرر ، نزدیکی کردن در زمان نامناسب و مخصوصا در آخر ماه قمری می باشد. بله ، این حقیقتی است که وجود دارد و چه بخواهیم و چه نخواهیم بر مساله باروری زنان تاثیر دارد.
مشکل ناباروری و نازایی زنان یکی از مشکلات جدی در زمینه باردار شدن خانم ها می باشد. بعضی از خانم ها به دلایل مختلف نمی توانند باردار شوند یا اینکه نمی توانند بارداری را به سلامت به سرانجام برسانند و به علت سقط جنین ، حاملگی آن ها بدون هیچ موفقیتی خاتمه می یابد. نازایی زنان فقط در عدم حامله شدن خلاصه نمی شود بلکه زنانی که سقط های مکرر دارند هم جزء زنان نابارور محسوب می شوند. معنی این گفته آن است که ناباروری در برخی از زنان به شکلی است که اصلا منجر به تشکیل سلول تخم و ایجاد حاملگی نمی شود و در بعضی از زنان با وجود تشکیل سلول تخم ، ایجاد بارداری و رشد جنین تا یک مرحله ای ، اما به دلیل سقط ، جنین از دست می رود. اگر بارداری تشکیل نشود یا اینکه به دلیل سقط های مکرر از دست برود ، در این حالت ، زن در گروه زنان نابارور و نازا قرار می گیرد.
البته گاهی اوقات مساله سقط جنین در یک دوره ای اتفاق می افتد و زن در دوره های بعدی ، باردار شده و بارداری را نیز به سلامت به انتها می رساند. در این حالت نمی توان گفت که زن ، نابارور است. سقط جنین زمانی می تواند نشانه ناباروری و نازایی باشد که به صورت مکرر اتفاق بیفتد به طوری که هیچ بارداری از بارداری های یک زن به سرانجام نرسد.
وقتی به عنوان نمونه از منظر سقط های مکرر به مساله نازایی و ناباروری زن نگاه می کنیم ، در اینجاست که زمان های نامناسب برای نزدیکی و انعقاد نطفه می تواند به عنوان یکی از دلایل سقط های مکرر و در نتیجه یکی از دلایل ناباروری زن مطرح شود. اما چطور چنین مساله ای می تواند اتفاق بیفتد؟ بسیار ساده است. شانس بارداری و حاملگی در هر ماه بسیار اندک بوده و فقط منحصر به چند روز پس از پاک شدن زن از خونریزی قاعدگی و انجام غسل حیض تا زمان تخمک گذاری و آزاد شدن تخمک از تخمدان زن می باشد. برای باردار شدن بایستی در این زمان ها نزدیکی کرد. اما اگر این زمان ها که زمان های طلایی برای باردار شدن می باشند مصادف شوند با زمان های نامناسب برای عمل نزدیکی از نظر شرع ، چه اتفاقی می افتد؟
یکی از زمان های نامناسب برای انجام عمل نزدیکی در چند روز آخر ماه قمری که ماه در محاق قرار دارد ، می باشد. یکی دیگر از زمان های نامناسب برای انجام عمل نزدیکی در اول ماه قمری (به غیر از شب اول ماه مبارک رمضان) می باشد. حال اگر دوره پریود و قاعدگی زن طوری باشد که زمان های طلایی برای باردار شدن در چند روز مربوط به آخر ماه قمری جاری و روز اول ماه قمری بعدی قرار گیرند در این صورت به احتمال زیاد ، بارداری زن با سقط همراه خواهد بود. اگر احیانا این عمل در چند دوره متوالی اتفاق بیفتد ، مساله سقط مکرر برای زن پیش خواهد آمد. در چنین حالتی ممکن است که پزشک متخصص ، مساله بارداری مصنوعی و رحم اجاره ای را پیشنهاد دهد.
این در حالی است که اگر سقط مکرر زن فقط به خاطر عدم رعایت زمان های مناسب برای نزدیکی باشد به راحتی می توان با ایجاد تقدم یا تاخر در پریود زن با استفاده از شیوه های درمانی ، این مساله را به سادگی حل کرد تا نیازی به مسائل هنگفت و پیچیده ای مانند اجاره رحم نباشد. در این صورت ، زمان های طلایی برای باردار شدن زن در زمان هایی غیر از آخر و اول ماه قمری می افتند و مساله سقط به خاطر آمیزش در آخر ماه قمری و اول ماه قمری از بین می رود. شاید زنی با این شرایط نداند که مشکل او با یک درمان بسیار جزئی قابل حل بوده و نیازی به مسائل دشوار و حاملگی های مصنوعی نیست. البته اگر زنی در این شرایط بود و زمان های مناسب برای نزدیکی را نیز انتخاب کرد ولی با این وجود بازهم دچار سقط جنین شد ، در آن صورت باید دنبال علل دیگر سقط جنین بود زیرا علت سقط جنین فقط منحصر به این یک مورد نیست.
موردی که در بالا اشاره شد فقط به یک مورد اشاره داشت و آن تشکیل بارداری ولی ناتمام ماندن آن بود. اما مساله انجام نزدیکی در زمان نامناسب نمی تواند فقط محدود به این مساله باشد و حتی گاهی اوقات می تواند جلوی تشکیل بارداری را نیز بگیرد. شاید این امر یک کم بغرنج به نظر برسد ولی واقعیتی است که باید قبول کرد. به عنوان یک مثال ، اثر ماه بر جزر و مد دریاها را ببینید. ماه بر جزر و مد دریاها تاثیر دارد. همین خاصیت را ماه می تواند بر فعل و انفعالات بدن ما نیز داشته باشد. برای اینکه بارداری به شکل طبیعی و در یک روند سالم ایجاد شود لازم است تا حرکات مربوط به اسپرم و تخمک ، در شکل صحیح باشد به طوری که امکان لقاح را داشته باشند. اگر به هر دلیلی ، اعمالی باعث شوند که در مسیر حرکت صحیح اسپرم و تخمک ، خللی ایجاد شود این عمل می تواند موجب شکست بارداری گردد.
اگر از نظر دستورات دینی و شرعی ، نزدیکی کردن در برخی از زمان ها از جمله در اول ماه قمری (به استثناء شب اول ماه مبارک رمضان) ، وسط ماه قمری و چند روز آخر ماه قمری منع شده است ، یک علت آن به دلیل داشتن تاثیر منفی در روند شکل گیری بارداری سالم است و شاید نزدیکی کردن در زمان های نامناسب یکی از عوامل مهم اخلال در رفتار اسپرم و تخمک و عدم لقاح آنها با یکدیگر باشد. مطمئنا دانش بشری در حال حاضر قدرت تحلیل این مطالب را ندارد و شاید در آینده بتواند اسرار این تاکیدات دین مقدس اسلام را کشف کند.
زمان های مناسب برای نزدیکی کردن یکی از دستورات دین مقدس اسلام است که در قالب سفارشات پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) به حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام) بیان شده اند. انجام آمیزش در زمان های سفارش شده و پرهیز از انجام عمل نزدیکی در زمان های نهی شده می تواند موجب سلامتی زن ، مرد و فرزندان شود. چه بسا فقط با رعایت زمان های مناسب برای نزدیکی کردن ، بسیاری از مشکلات زنان درباره حاملگی مرتفع شود. پس بیاییم با رعایت این زمان ها ، موجبات سلامتی خود و فرزندان آینده را فراهم آورده و جلوی بسیاری از مشکلات مرتبط با بارداری نظیر نازایی و ناباروری زنان را بگیریم.
منبع: ۲ زندگی

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.