۱۱۹۳۲۳
۱۴۶۶
۱۴۶۶

درمان اضطراب در کودکان، کمکشان کنید

خیلی ترسناک است که ببینید کودکتان روی نردبان در زمین بازی معلق است یا به قسمت عمیق استخر می رود.

بزرگ کردن یک کودک پر استرس و نگران می‌تواند خسته‌کننده و استرس آور باشد. در اینجا ۵ نکته‌ی مهم برای کم کردن اضطراب در کودکان آورده شده است.

یک روال قابل پیش‌بینی داشته باشید
یک راه برای کاهش اضطراب کودک شما داشتن یک برنامه‌ی قابل پیش‌بینی است. برنامه‌ای نوشته و آن را روی درب یخچال بزنید. اگر کودکتان هنوز به سن مدرسه نرسیده است روزتان را دریک روال خاص بچینید، مثلاً اول صبحانه، بیرون رفتن، ناهار، کارهای خانه، شام. یک روال مرتب باعث راحتی شما و کودکتان خواهد شد.

یاد دهید احساسات و ترس‌های خود را بیان کنید
به کودک خود یاد دهید بتواند خود را توصیف کند. اگر کودک قادر باشد بگوید چه احساسی دارد شما می‌توانید به او یاد بدهید تا با این احساسات کنار بیاید.

به خاطر ترس خودتان مانع کودک نشوید
خیلی ترسناک است که ببینید کودکتان روی نردبان در زمین بازی معلق است یا به قسمت عمیق استخر می رود. به جای آنکه پریده و جلوی کار او را بگیرید سعی کنید یک قدم به عقب رفته و او را به خاطر اینکه خودش برای انجام آن کار تلاش کرده است تشویق و حمایت کنید.

مانع برخورد کودک با ترس‌هایش نشوید
شاید برای شما سخت باشد که ببینید کودکتان در مکالمه با دیگران یا رفتن به یک اتاق تاریک ترس دارد. زمانی که شما با همراهی کودک در جای تاریک با صحبت به جای او می‌خواهید از این شرایط نجاتش دهید در واقع فرصت غلبه بر ترس‌ها را از او گرفته‌اید. به جای این کار ابزارها و فرصت‌هایی را در اختیار او قرار دهید تا بر ترس خود غلبه یافته و یاد بگیرد به تدریج با محیط تطابق یابد.

به او نشان دهید چگونه بر ترس خود غلبه یافته‌اید
بگذارید کودکتان بداند همه‌ی افراد نگرانی و ترس‌هایی دارند. ارزش گذاشتن برای ترس‌های کودک اجازه می‌دهد متوجه شود شما او را درک می‌کنید. چیزی مانند جمله‌ی زیر بگویید " من هم تاریکی را دوست ندارم، با وجودی که می‌دانم چیزی برای ترسیدن در آن وجود ندارد. من هم قبلاً که کوچک بودم خیلی می‌ترسیدم اما بعدها یاد گرفتم خودم با ورود به اتاق تنها کافی است برق‌ها را روشن کنم. " یاد دادن مکانیسم هایی که خودتان برای مبارزه با ترس‌ها به کار برده‌اید می‌تواند به او کمک کند تا بتواند بر ترس‌های خود غلبه یابد.

منبع: ۵۰۴۰

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.