۳۳۹۶۹
۱۸۳۲
۱۸۳۲

تشنج ناشی از تب در کودکان، خوش‌خیم است؟

کارشناس ارشد کودکان پرستاری گفت: ۹۰ درصد تشنج‌های ناشی از تب کودکان خوش‌خیم و بدون عارضه است مگر آنکه زمینه صرع (اپی‌لپسی) وجود داشته باشد.

سلامت نیوز: کارشناس ارشد کودکان پرستاری گفت: ۹۰ درصد تشنج‌های ناشی از تب کودکان خوش‌خیم و بدون عارضه است مگر آنکه زمینه صرع (اپی‌لپسی) وجود داشته باشد .

اعظم دبیریان با بیان اینکه هنوز علت تشنج مشخص نیست، اظهار کرد: اما این احتمال وجود دارد که چون هنوز سیستم عصبی کودک کامل نشده است کودک در برابر افزایش درجه حرارت با تشنج واکنش نشان دهد .

وی ادامه داد: کودکان در افزایش درجه حرارت‌های متفاوت بدن(تب) عکس‌العمل‌های مختلف نشان می‌دهند به طور نمونه ممکن است کودکی در ۳۸ درجه سانتی‌گراد واکنش نشان دهد در حالی که کودک دیگری ممکن است تا ۴۱ درجه سانتی‌گراد هم عکس‌العملی نشان ندهد اما والدین باید همواره به خاطر داشته باشند که اگر کودک یک‌بار تشنج کرد مراقب باشند در افزایش درجه حرارت‌های بعدی با کنترل مناسب دچار تشنج نشود .

این عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و مامایی شهید‌بهشتی با بیان اینکه عارضه تب و تشنج در کودکان زیر ۶ ماه شایع نیست در ادامه سن بروز آن را از یک ماهگی تا ۶ سالگی برشمرد و افزود: البته تشنج در کودکانی با زمینه صرع شایه‌تر است .

دبیریان گفت: نخستین علامت تشنج‌های جنرالیزه(عمومی)، بالا رفتن مردمک چشم، کف‌آلود شدن دهان، سفت یا شل شدن دست و پا و یا بخشی از بدن است .

به گفته وی، چنانچه عارضه تشنج ناشی از تب درمان نشود احتمال تشنج مجدد و ایجاد عوارض بیشتر می‌شود .

کارشناس ارشد کودکان پرستاری با بیان اینکه اکثر کودکان تا پنج سالگی یک‌بار تشنج می‌کنند که خطری برای کودکان نیست، یادآور شد: مگر آنکه مجددا عود کند از این‌رو والدین باید با افزایش درجه حرارت کودک بکوشند تا تب را سریع کاهش دهند .

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.