۳۴۹۰۳

نحوه مراقبت از کودک، هنگام وقوع بلایای طبیعی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: در شرایط بحران کودکان قادر به برآوردن نیازهای اولیه خود نیستند و گاهی حتی در صورت نبودن شخص، گروه یا سازمان حمایت کننده حیاتشان به خطر می افتد.

مهر: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت: در شرایط بحران کودکان قادر به برآوردن نیازهای اولیه خود نیستند و گاهی حتی در صورت نبودن شخص، گروه یا سازمان حمایت کننده حیاتشان به خطر می افتد.

معصومه معارف وند در نخستین سمپوزیوم نقش مددکاری در بلایای طبیعی افزود: کودکان به عنوان یک گروه اجتماعی که به لحاظ سنی، توانایی در برآوردن نیازها در موقعیتهای اجتماعی خود را ندارند در هنگام بروز بحران در راس گروههای آسیب پذیر واقع می شوند.

وی گفت: در شرایط بحران کودکان قادر به برآوردن نیازهای اولیه خود نیستند و گاهی حتی در صورت نبودن شخص، گروه یا سازمان حمایت کننده حیاتشان به خطر می افتد.

این دانشجوی دکترای مددکاری اجتماعی ادامه داد: کودک آزاری و غفلت از آنها، خشونت و بهره کشی جنسی، تنبیه بدنی، قاچاق، آدم ربایی، کار کودکان، ازدواجهای زود هنگام و اجباری و آثار روانی ناشی از شرایط بحرانی مهمترین خطراتی هستند که در شرایط بحرانی کودکان را تهدید می کنند.

وی درباره گروههای کودکانی که بیشتر در معرض خطر قرار دارند اظهار داشت: گروههای مختلف کودکان سهم یکسانی در آسیب پذیری ندارند و گروه های خاصی از آنان به دلیل شرایط فیزیکی یا اجتماعی بیشتر در معرض آسیب قرار می گیرند، کودکانی که از مراقبت توسط سرپرستان خود محروم شده اند به خصوص کودکان جدا شده و کودکان فرزند خوانده، کودکانی که در خانوارهای زن سرپرست یا فقط با پدر خود زندگی می کنند، کودکانی که دچار معلولیت هستند و کودکان بدون تابعیت در شرایط بحرانی بیشتر در معرض خطر قرار می گیرند.

معارف وند تصریح کرد: انتظار می رود مددکاران اجتماعی برای حمایت از کودکان در شرایط بحرانی آمادگی لازم را داشته باشند و در کوتاه ترین مدت پس از بروز بلایا در مناطق آسیب دیده حاضر شوند.

لینک هدیه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند